Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.999
- Πόντοι
- 12.756
πνιγηκε , δεν ηξερε μπανιοΠου ειναι ο μισθωτος; Ακομα;
γλυτωσαμε και το xbox
πνιγηκε , δεν ηξερε μπανιοΠου ειναι ο μισθωτος; Ακομα;
Νομιζω τωρα εχει στρωσει τη λινατσα και εχει κοψει το καρπουζι σε φετες και μασαμπουκωνειπνιγηκε , δεν ηξερε μπανιο
γλυτωσαμε και το xbox
το βραδυ θα παιχτει εξοδος και παρτυ αλαναρε Αθηναιε?
Φτηνες πλαστικες ξαπλωστρες κολλητα η μια στην αλλη,παιδακια να τρεχουν γυρω γυρω, Πλεμπα ΠΛΕΜΠΑΑΑ
δεν ηθελα να στειλω αλλα προκαλουν οι πλεμπαιοι και θα παρουν το μαθημα τους.Φτηνες πλαστικες ξαπλωστρες κολλητα η μια στην αλλη,παιδακια να τρεχουν γυρω γυρω, Πλεμπα ΠΛΕΜΠΑΑΑ
η τελευταια ειναι Ελλαδα.εχω γυρισει με την καλη μου και παιρνουμε το πρωινο μας.Φτηνες πλαστικες ξαπλωστρες κολλητα η μια στην αλλη,παιδακια να τρεχουν γυρω γυρω, Πλεμπα ΠΛΕΜΠΑΑΑ
το αφιερωνω σε εμενα με την αφιερωση να με αγαπαω για παντα..
Πληρωσες και ξαπλωστρες/ομπρελα;
Πάει Μαραθώνα κεφαλάρι κτλο μπραμπ τωρα τελευταια μας κανει νερά με τις ωρες που μπαινει ....
Ναι σιγά, πετσέτα κάτω και 4 πέτρες σε κάθε γωνία για να μη την πάρει ο αέρας, και βουτιά μέσα ένας ένας για να φυλάει ο αλλος τα πράματαΠληρωσες και ξαπλωστρες/ομπρελα;
Ρε καριολια εννοείται ξαπλώστρες καφεδαρες και αραλικι..Σας γαμαει ο Μισθωτός ρε με τον ιδρώτα του πλήρωσε ξαπλώστρες
που ειναι εκει μωρη πλεμπαΡε καριολια εννοείται ξαπλώστρες καφεδαρες και αραλικι..Σας γαμαει ο Μισθωτός ρε με τον ιδρώτα του πλήρωσε ξαπλώστρες
Ευβοικος ρε μαλακα γαμω την Γλυφάδα σουπου ειναι εκει μωρη πλεμπα
στο Κουσαντασι πηγες ?
Η σαμος φαινεται απεναντι
τι γυφταριο ειναι εκει
πηραν την Ευβοια οι τουρκοι ? πότε γαμω την πουτανα μου ?Ευβοικος ρε μαλακα γαμω την Γλυφάδα σου
Σιγά μωρη ξεκωλιαρα μήν σου έβγαζα πανοραμική παραλίας Ευτυχη του μπουπηραν την Ευβοια οι τουρκοι ? πότε γαμω την πουτανα μου ?
ρε μαλακα , στην φωτο εχει:
3 ξαπλωστρες που η καθε μια ειναι αλλο μοντελο, προφανως τις εχει κλεψει απο 3 διαφορετικα μπιτς μπαρ
εχει βαλει μαξιλαρες στρωματα οτι να ναι , για το πουτσο εντελως
μπροστα βλεπουμε 3 γυφτακια να παιζουν
στο βαθος εναν χοντρο να προσπαθει να σηκωθει στην σανιδα μπας και κανει κουπι ορθιος
ενας μαυριδερο που ειναι απο Αλιβερη στανταρ γυφτος
και η πιο κοντινη σε γκομενα ειναι η δικια σου , που πρεπει να ειναι και η μοναδικη σε ακτίνα 70 χλμ