ΑΡΧΕΜΟΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
διαβασα κριτικη για Αλιοναρα κ μου γινε τεντα.καλημερα σε ολο τον κοσμο.
θελω να την χυσω την θειτσα να τα κανει γαργαρα
διαβασα κριτικη για Αλιοναρα κ μου γινε τεντα.καλημερα σε ολο τον κοσμο.
Έχει ωραία θάλασσα εκεί στο Καστελόριζο που έφτασες ;Τί να κουραστεί ο μαλακας; από την αλλαγή καναπέ κρεβάτι; εδώ μιλάμε για μισθωτή κουραση
Τέλεια είναι φίλε..Έχει ωραία θάλασσα εκεί στο Καστελόριζο που έφτασες ;
Αυτος ο ανεπροκοπος φαντασου κουραζεται μονο που ακουει τις ωρες που δουλευεις.Τί να κουραστεί ο μαλακας; από την αλλαγή καναπέ κρεβάτι; εδώ μιλάμε για μισθωτή κουραση
Εχει παει στη μπλε σπηλια με το σαξο που να σκασεις απο τη ζηλια σουΈχει ωραία θάλασσα εκεί στο Καστελόριζο που έφτασες ;
σε εχει ψακωσει η πινεζαενα περιεργο πραμα , μετα το εμβολιο 12:00 με 14:00 με πιανει μια υπνηλία απιστευτη
και 10 εσπρεσσακια να πιω παλι αν ακουμπησω το κεφαλι μου με πηρε ο υπνος ΑΜΕΣΑ ..
Λες να του φαει την περιουσια?ΕΙχα διαβασει ενα αρθρο πριν λιγα χρονια για ενα εγκλημα στην Αθηνα,οπου σκοτωσαν την οικογενεια(γονεις,παιδια,βιασαν και την γυναικα νομιζω)και ειχε θεωρηθει υποπτη η πινεζα με τον ξαδερφο της(καπου στα 90ς ειχε γινει)αλλα δεν τους εντοπισαν στις πυλες εξοδου της χωραςσε εχει ψακωσει η πινεζα
τωρα που δεν διαβαζει και η κυρά , για πες , βλεπεις κανα καλο μουνι ?Τέλεια είναι φίλε..
λες ρε τυπε ??σε εχει ψακωσει η πινεζα
ετυχε , ετυχε να ξερεις , καμια δουλεια δεν εχει ο Κουλης με τα κλιματιστικα εκειΜολις τελειωσα το δικαστηριο.
Φουλ κλιματισμος στην αιθουσα, δροσια υπεροχη.
Κουλης για παντα
Την κερδίσαμε τη δίκη?Μολις τελειωσα το δικαστηριο.
Φουλ κλιματισμος στην αιθουσα, δροσια υπεροχη.
Κουλης για παντα
ΟχιΤην κερδίσαμε τη δίκη?
εδω ουτε καν ιδρωσε ..Την κερδίσαμε τη δίκη
λες ρε τυπε ??
δεν το νομιζω
Τωρα ειμαι σπιτι κατω απο το μιτσουμπισιετυχε , ετυχε να ξερεις , καμια δουλεια δεν εχει ο Κουλης με τα κλιματιστικα εκει
το αριστερο νομιζω ...
Τυπε, δικη που εχει εισπραχθει η αμοιβη, θεωρειται ηδη κερδισμενηεδω ουτε καν ιδρωσε ..
εννοειται πως οχι
καλα ναι , απλα δεν λεμε για σενα , λεμε για τον πελάτηΤυπε, δικη που εχει εισπραχθει η αμοιβη, θεωρειται ηδη κερδισμενη