alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Αφου ειχε αδικο, ποιος του φταιεικαλα ναι , απλα δεν λεμε για σενα , λεμε για τον πελάτη
Αφου ειχε αδικο, ποιος του φταιεικαλα ναι , απλα δεν λεμε για σενα , λεμε για τον πελάτη
οταν χανεται μουνια εχει αδικο ο πελατηςΑφου ειχε αδικο, ποιος του φταιει
Ετσιοταν χανεται μουνια εχει αδικο ο πελατης
ετσι παει
Εβο τυπε?Λαδια,φιλτρο λαδιου,αερα κλπΤωρα ειμαι σπιτι κατω απο το μιτσουμπισι
Σε λιγο βγαζω χιονιστρες
Δηλαδή εσυ μας λες ότι ουσιαστικά δεν έχεις χάσει ποτέ δικη αλλά πάντα φταίει ο πελάτης?Αφου ειχε αδικο, ποιος του φταιει
Να χασω ενω εχω δικιο? ΣπανιαΔηλαδή εσυ μας λες ότι ουσιαστικά δεν έχεις χάσει ποτέ δικη αλλά πάντα φταίει ο πελάτης?
Γενικά λέω,ανεξάρτητα αν έχεις δίκιο ή όχιΝα χασω ενω εχω δικιο? Σπανια
Λιγο πολυ ξερουμε παντα προς τα πού παει μια υποθεση. Ως ηττα οριζεται να ερθει ενα απροσδοκητο αποτελεσμα.Γενικά λέω,ανεξάρτητα αν έχεις δίκιο ή όχι
Ειναι η υπνηλια του νηματος… δε βλεπεις που το νημα 12 παρα ερημωνει; Ολοι για υπνο…ενα περιεργο πραμα , μετα το εμβολιο 12:00 με 14:00 με πιανει μια υπνηλία απιστευτη
και 10 εσπρεσσακια να πιω παλι αν ακουμπησω το κεφαλι μου με πηρε ο υπνος ΑΜΕΣΑ ..
για μεσημερι μιλαω αγορίνα μοιυΕιναι η υπνηλια του νηματος… δε βλεπεις που το νημα 12 παρα ερημωνει; Ολοι για υπνο…
Ε και το μεσημερι πιανει…για μεσημερι μιλαω αγορίνα μοιυ
Είναι που λείπει ο ΑθηναίοςΕιναι η υπνηλια του νηματος… δε βλεπεις που το νημα 12 παρα ερημωνει; Ολοι για υπνο…
ο μπραμπ τωρα τελευταια μας κανει νερά με τις ωρες που μπαινει ....Είναι που λείπει ο Αθηναίος
Γιατί ο Άγιος?ο μπραμπ τωρα τελευταια μας κανει νερά με τις ωρες που μπαινει ....
Αθηναιος ζωαρα,Αθηναιος στην παραλιαΕίναι που λείπει ο Αθηναίος
Με ή άνευ; φίλε Στράτο.Την 50ρουμπα την εισεπραξε ομως πρωι πρωι…
Τέλεια είναι φίλε..