Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Οχι μανες ρε τυπε… ειδες τι επαθε ο σαδ!Μονο ΜΑΝΑΣΣΟΥ ρε νιμου
Οχι μανες ρε τυπε… ειδες τι επαθε ο σαδ!Μονο ΜΑΝΑΣΣΟΥ ρε νιμου
Τι έπαθε ? Μπαναρισμα ? ή έπαθε Πουσι κι αυτός ?Οχι μανες ρε τυπε… ειδες τι επαθε ο σαδ!
Σου λείπει Στράτο?Οχι μανες ρε τυπε… ειδες τι επαθε ο σαδ!
εκεινο το αντιπαθητικο ναυαγιο το πουλι γραφει ακομη?
Ωρες ωρες λεω στον εαυτο μου… «κατσε σταυγα σου..καλα εισαι μονος!»πλενει μπαλκονια τωρα , με τσεμπερι στο κεφάλι , διχαλο σαγιοναρα , και σκουπα που εχουν γινει οι τριχες τις στο πλαι σαν μουστακι τουρκου νταλικερη
Το μεσαιο Κουταβουλιαρε… ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ!!!καλημερα στην ομορφη παρεα.στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Μπινελίκωσε αβέρτα,έβαλε εμένα στο στόχαστρο κάνοντας αφενός παράπονα στη διαχείριση για εμένα (και του έσβησαν το ανάλογο ποστ),έβρισε την μάνα του ΠαπαροτρίφτουλαΤι έπαθε ? Μπαναρισμα ? ή έπαθε Πουσι κι αυτός ?
Θεέ μου τι μαλακίες λέω αποκλείεται να έπαθε Πουσι
Του έστειλες το Θορ από τη Βαλχάλα και τον πήγε σπίτι του ?Μπινελίκωσε αβέρτα,έβαλε εμένα στο στόχαστρο κάνοντας αφενός παράπονα στη διαχείριση για εμένα (και του έσβησαν το ανάλογο ποστ),έβρισε την μάνα του Παπαροτρίφτουλα
Τον πήγε κωλοφεράτζα η επιστημονική ομάδα του μπουΤου έστειλες το Θορ από τη Βαλχάλα και τον πήγε σπίτι του ?
ΞεκάθαραΜου λειπουν και ο σαδ και ο τζχωννυς και ο βανταμ!
Ειμαι…ανωμαλαρας;;
Τα αιωνια κ σκοτεινα μυστικα του ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟΥ.Ο Πίκης πρέπει να βγάλει βιβλίο με τα μυστικά του
Με αφιέρωση "Στην Κορίνα με αγάπη"Τα αιωνια κ σκοτεινα μυστικα του ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟΥ.
εΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕς.
Αυτη η Κορίνα αξιζε καθόλου σαν ομορφια/υπηρεσιες κτλ ή τζαμπα το σουξε?Με αφιέρωση "Στην Κορίνα με αγάπη"
Δυνατό team όχι ποντικοκούραδαΤον πήγε κωλοφεράτζα η επιστημονική ομάδα του μπου
τι ειναι αυτη;δειτε ερτ2 ρε ναυαγια να τον παιξετε με τυπισα μαμονα
Θες να ξεκινήσεις να πηγαίνεις στην Κορίνα;παιδια το σαι φθινει ομως ετσι...δεν κανουμε δουλεια..