Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.701
- Πόντοι
- 3.656
μια που ειδα τυχαια να πηδαει στην αμμοτι ειναι αυτη;
μια που ειδα τυχαια να πηδαει στην αμμοτι ειναι αυτη;
δεν κοιταω αλλες γυναικες ρε διγραμμακια λεμε ειμαι ερωτευμενοςΘες να ξεκινήσεις να πηγαίνεις στην Κορίνα;
Μιας που διαβάζει και είναι δίπλα σου η κυρά δώσε της χαιρετίσματαδεν κοιταω αλλες γυναικες ρε διγραμμακια λεμε ειμαι ερωτευμενος
έχουμε βίντεο?μια που ειδα τυχαια να πηδαει στην αμμο
οταν αρθογραφει ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ η γυναικα κανει περαΜιας που διαβάζει και είναι δίπλα σου η κυρά δώσε της χαιρετίσματα
μονο κωλοέχουμε βίντεο?
Χαιρετώ τον Φρέντυ Γερμανό του μπουοταν αρθογραφει ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ η γυναικα κανει περα
ο πικερ ο σουκερ ειναι τα δυο τοπ ναυάγια που εχουν περάσει απο εδω!!μεγαλο ναυαγιο ο πικερ.
μ αρεσει που ειχαν ανοιξει κ θρεντ για την παρτη του.
τι να κάνω, μόνο κώλο...μονο κωλο
κάτσε γιατί μπορεί να έχει κάνει άλλο λογαριασμό και να διαβάζει από την τουαλέτα ξέρω'γω...οταν αρθογραφει ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ η γυναικα κανει περα
ασχολουνται οι εσωτερικες υποθεσεις μαζι σου...κανεις νερα τωρα τελευταια..αργεις να μπεις,βγαινεις εξω,κανεις γκεσταριλικια....κατι μαντραχαλοι ειναι στην ερτ2 ρε μπιρλα το χασαμε το μουνι
Δεν έχω ιδέαΑυτη η Κορίνα αξιζε καθόλου σαν ομορφια/υπηρεσιες κτλ ή τζαμπα το σουξε?
δεν παιζει αυτο..διαβαζει σαν επισκεπτρια ομωςκάτσε γιατί μπορεί να έχει κάνει άλλο λογαριασμό και να διαβάζει από την τουαλέτα ξέρω'γω...
οχι ρε θα ειχε μαθευτει και θα ειχε απλωθει το νεο σαν την βουβωνικη πανωληΜαλιστα ακούστηκε πολυ έντονα απο κάποιους οτι υπήρχαν αποδείξεις οτι ο πικερ ειχε δώσει το ροζ κωλαρακι του σε καποιον.
Μήπως Πίκυ και Φαν Τέτοιος..... ?οχι ρε θα ειχε μαθευτει και θα ειχε απλωθει το νεο σαν την βουβωνικη πανωλη
Μα αυτο λεω ..οτι ειχε μαθευτεί πριν δυο τρια χρονια αν θυμάμαιοχι ρε θα ειχε μαθευτει και θα ειχε απλωθει το νεο σαν την βουβωνικη πανωλη
5000 το πουλουσεΜαλιστα ακούστηκε πολυ έντονα απο κάποιους οτι υπήρχαν αποδείξεις οτι ο πικερ ειχε δώσει το ροζ κωλαρακι του σε καποιον.
φαν πουστεν;ναυαγιο ολκης αλλα δεν πιστευω οτι ο Πικερ θα καθοταν σε αυτον..Μήπως Πίκυ και Φαν Τέτοιος..... ?