Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.935
- Πόντοι
- 12.756
γιατι εχεις και κανονικο?ποσα θελει ο φιλος μου;τοσα θελει;θα του τα δωσω απο το υστερημα μου
γιατι εχεις και κανονικο?ποσα θελει ο φιλος μου;τοσα θελει;θα του τα δωσω απο το υστερημα μου
θείο, ουγγαρία σήμερα...θα κανω λαχειοφορο αγορα να τσονταρω στο αθηναιο που θα δωσει με την καρδια του κατοστουρα
εκει ειμαι σε περιμενω ρε θειο....εχω παρει και γρανιτεςθείο, ουγγαρία σήμερα...
εκει ειμαι σε περιμενω ρε θειο....εχω παρει και γρανιτες
Πρόλαβα,να σαι πιο γρήγορος άλλη φοράΑστην κάτω
παντως 37 δειχνει και οχι 44 που ελεγαν..ευτυχως..πανω που πηγα ξερει Τασουλης ειχε 38 επισης
Έψαχνα το γαμημένο το gifΠρόλαβα,να σαι πιο γρήγορος άλλη φορά
Την επόμενη φορά να σαι πιο γρήγορο πιστόλι (μη γίνεις και Πίκερ που τελείωνε σε 1 λεπτό)Έψαχνα το γαμημένο το gif
Επιτέλους ήρθεςπαντως 37 δειχνει και οχι 44 που ελεγαν..ευτυχως..πανω που πηγα ξερει Τασουλης ειχε 38 επισης
στις 12.30 περίπου, στις ψησταριές της Πεντέλης είχε γύρω στους 38 βαθμούςπαντως 37 δειχνει και οχι 44 που ελεγαν..ευτυχως..πανω που πηγα ξερει Τασουλης ειχε 38 επισης
μην πηγαινεις εκειστις 12.30 περίπου, στις ψησταριές της Πεντέλης είχε γύρω στους 38 βαθμούς
μεγαλο ναυαγιο ο πικερ.Την επόμενη φορά να σαι πιο γρήγορο πιστόλι (μη γίνεις και Πίκερ που τελείωνε σε 1 λεπτό)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επιτέλους ήρθες
Πίκερ ΔΑ ΣΚΑ ΛΟΣΤην επόμενη φορά να σαι πιο γρήγορο πιστόλι (μη γίνεις και Πίκερ που τελείωνε σε 1 λεπτό)
Περαστικός ήμουν, γύριζα από Σχινιά.μην πηγαινεις εκει
κλεφτες και απατεωνες
Διάσημο σαν τον Τιτανικό ... του άξιζε ένα νήμαμεγαλο ναυαγιο ο πικερ.
μ αρεσει που ειχαν ανοιξει κ θρεντ για την παρτη του.
Ο μόνος που και καλά τον στήριζε ήταν το αρχιναυάγιο ο Φαν Νόρντενμεγαλο ναυαγιο ο πικερ.
μ αρεσει που ειχαν ανοιξει κ θρεντ για την παρτη του.
Τύφλα να χει ο ΜιγιάγκιΠίκερ ΔΑ ΣΚΑ ΛΟΣ
Δύσκολο να ξεπεράσεις το δάσκαλο, ούτε στο Καράτε Κιντ δεν έχει γίνει
Τι δεν έχει ? Πίκερ ? Σιγά μην καταδεχόταν τρελός είσαι, να βγάλει τα μυστικά του στο ευρύ κοινό ?Τύφλα να χει ο Μιγιάγκο.
Στο Καράτε Κιντ δεν έχει,ούτε στο Κόμπρα Κάι μέχρι στιγμής.
Τα μυστικά του καλού κωλοδάχτυλου?Τι δεν έχει ? Πίκερ ? Σιγά μην καταδεχόταν τρελός είσαι, να βγάλει τα μυστικά του στο ευρύ κοινό ?