ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.125
- Πόντοι
- 5.006
Τι εγινε μαν χθες και τα έλεγες εσύ ότι το φοβοσουν.Μονο στο bou ρε τέτοια άμεση ανταπόκριση.
Επιτελούμε ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο
Τι εγινε μαν χθες και τα έλεγες εσύ ότι το φοβοσουν.Μονο στο bou ρε τέτοια άμεση ανταπόκριση.
Επιτελούμε ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο
Τα έγραψα και στο θρεντ της ΑΕΚ.Τι εγινε μαν χθες και τα έλεγες εσύ ότι το φοβοσουν.
εχω ενα καλυβακι εκει κοντα.ελεγα να παω αλλα αρχιδια αν μου λες οτι και εκει35 εχει φτασει στην Αραχωβα ρε πουστη , ημαρτον δηλαδη , ημαρτον
τι καλυβακι τυπε να πουμε, απο αυτα τα ξυλινα με την τριγωνικη σκεπη και τις βελετζες στα πατωματα ?εχω ενα καλυβακι εκει κοντα.ελεγα να παω αλλα αρχιδια αν μου λες οτι και εκει
εχει 35 γαμα τα..
μας δοκιμαζει ο Θεος ΝΙΠΛΑΡΕ..
εχω ενα καλυβακι εκει κοντα.ελεγα να παω αλλα αρχιδια αν μου λες οτι και εκει
εχει 35 γαμα τα..
εχω ενα καλυβακι εκει κοντα.ελεγα να παω αλλα αρχιδια αν μου λες οτι και εκει
εχει 35 γαμα τα..
Ο ίδιος ήταν, ο duke ήταν η μετεμψύχωση του.Τον Ντιουκ τον θυμάμαι.
Ο Νικ07 τι φάση ήταν?
Νίπλη πάρε μου αυτό το μηχανάκι
θα στο πάρω θα κρατησω την γκόμενα ομωςΝίπλη πάρε μου αυτό το μηχανάκι
θα το ψαξω αυτο να το διαβασω,δεν το ηξερα το βιβλιο.αν δεν κανω λαθος πηγαινε-ερχοταν απο τοτε εξωτερικο ο Κοστελο.
Κολωνο εμενε το ατομο.
σκληρα παιδια πολυ τοτε ολα παντως.
ζουνε οσοι ζουνε σημερα πραγματικα απο καθαρη τυχη.
αγριες εποχες πολυ.
βιβλια με διασπαρτες πληροφοριες υπαρχουν οπως το "ροκ ημερολογια" του Τουρκοβασιλη.
αλλα μην περιμενεις τιποτα αναλυτικες πληροφοριες.
Εδώ δεν μπορώ να αγοράσω το μηχανάκι αυτήν την γκόμενα θα κρατήσω.Τρελός είσαι;θα στο πάρω θα κρατησω την γκόμενα ομως
καλα ειναι παγκρατι 38Μυκονος 39 τωρα, ΤΩΡΑ!
επειδη βλεπω οτι θα τσακωθειτε για μια γυναικα και ενα σκουτερ θα παρω εγω και τα δυοΕδώ δεν μπορώ να αγοράσω το μηχανάκι αυτήν την γκόμενα θα κρατήσω.Τρελός είσαι;
θα στο πάρω θα κρατησω την γκόμενα ομως
Kάνουν οικονομία στο ύφασμα ........ για να είναι προσιτά σε όλα τα κορίτσιαΑυτού του τύπου τα μαγιό είναι ο,τι χειρότερο, μας στάζει το ψωλοσακάκι στην παραλία. Σε λίγο τα μαγιό θα καλύπτουν ίσα ίσα τα μικρά μουνόχειλα
Οχι σκουπιδια,οχι πλαστικα σε θαλασσες και ακτες...για να χαρουμε καθαρες παραλιες και αυτο το καλοκαιρι.Λιοντάρι μην λιποθυμήσεις .........