athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
μην φανταστεις πολλα ισα ισα για να ζησωτι παιρνεις και μεροκάματο ,δεν μας τα λες καλα
μην φανταστεις πολλα ισα ισα για να ζησωτι παιρνεις και μεροκάματο ,δεν μας τα λες καλα
θα τα φαμε εμεις ρε μην στεναχωριεσαικανω διατροφη
σας σκεφτομαιθα τα φαμε εμεις ρε μην στεναχωριεσαι
μπραβο αλανι γιατι ειναι αληθεια οσα λες.ο αλλος σκινας ηταν ο Σ.Τ. και στην γνωστη φωτογραφια της Ακροπολης ειναιΕψαχνε να βρει τον εαυτο του κ σακατευε κοσμο για πλακα...τον Χειμωνα του 1986 στα ΤΕΙ του Αιγαλεω οπου γινοτανε τοτε οι περισσοτερες συναυλιες,μιλαμε εποχες πριν εμφανιστει το Ροδον κλαμπ.
Στη σκηνή πρέπει να επαιζαν οι Anti-Tropeau Council, όταν έσκασαν μυτη δύο σκινχεντς.
ο ενας ήταν σίγουρα ο Μαρνέζος. Η συναυλία ήταν γεμάτη φρικιά και πανκια .
Κλασσικα ολα ξεκίνησαν όταν οι σκίνχεντ άρχισαν να προκαλούν. Δε θα ξεχάσω έναν τύπο που έμενε στο Γαλάτσι. Κάποια στιγμή κάποιος του έδωσε ένα τσεκούρι που το έφερε στην πλάτη ενός από τους δύο σκιν. Οι σκινάδες έφυγαν από τη συναυλία ματωμένοι αλλά περπατώντας. Το θεωρούσαν τιμή να μην πέσουν κάτω. Θεωρώ πως εκείνη τη βραδιά τα πανκια τους έκαναν χάρη.
κουμπαρε σε βλεπω μετα με τον νιπλη να κανετε κοντρα ποιος καιει πιο λιγα το sym η το υβριδικοτι παιρνεις και μεροκάματο ,δεν μας τα λες καλα
κουμπαρε σε βλεπω μετα με τον νιπλη να κανετε κοντρα ποιος καιει πιο λιγα το sym η το υβριδικο
παλι υποσχεσεις δινειςθα σας δωσω ενα αριθμο λογαριασμου να βαλετε ολοι το κατιτις σας υπερ φτωχου Μισθωτου..οποιος δεν βαλει θα τον γαμησω,ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ
Δέχεσαι και δολάρια ?θα σας δωσω ενα αριθμο λογαριασμου να βαλετε ολοι το κατιτις σας υπερ φτωχου Μισθωτου..οποιος δεν βαλει θα τον γαμησω,ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ
δολαρια,γιεν αλβανικα,τα παντα ολαΔέχεσαι και δολάρια ?
μονο γριβναΔέχεσαι και δολάρια ?
εχω κατι επιταγες ααα μου της εδωσε ο νιπλης της περνεις ετσι δεν εχουμε θεμαδολαρια,γιεν αλβανικα,τα παντα ολα
απο τον μονο που δεν παιρνω βρηκες ρε;εχω κατι επιταγες ααα μου της εδωσε ο νιπλης της περνεις ετσι δεν εχουμε θεμα
γκαραντυ φιλε απο μεγααλη τραπεζα .....τραπεζα κρητηςαπο τον μονο που δεν παιρνω βρηκες ρε;
μην ειναι της Ανατολης φοβαμαι και πρωτη υπογραφη Σωρραςγκαραντυ φιλε απο μεγααλη τραπεζα .....τραπεζα κρητης
πες μου κ αλλες ιστοριες με θρυλικο Κοστελο,τζουνιορ,Ρόμελ κτλμπραβο αλανι γιατι ειναι αληθεια οσα λες.ο αλλος σκινας ηταν ο Σ.Τ. και στην γνωστη φωτογραφια της Ακροπολης ειναι
με το μοντγκομερυ το παλτο.την ιστορια μου την εχει πει ο ιδιος ο Ανδρεας πριν χρονια πηγαν να γινουν εκει και ο αλλος
χτυπησε ενα πανκιο.ο Ανδρεας του ειπε να φυγει και οτι θα τα μπαλωσει αυτος λογω του οτι τα ελεγε με καποια πανκια.
αλλα για κακη τυχη του Ανδρεα μαζευτηκε πολυς κοσμος ηταν και το οτι η συγκεκριμενη παρεα του Ανδρεα χορευε ολη την Αθηνα
εκεινη την εποχη στον ρυθμο της βιας και ετσι τα πραγματα ξεφυγαν γρηγορα με την γνωστη καταληξη με τις τσεκουριες.
κοστελο εχω μαθει οτι δουλευει σε καποια τραπεζα αλλα δεν ξερω ποια ακριβως.πες μου κ αλλες ιστοριες με θρυλικο Κοστελο,τζουνιορ,Ρόμελ κτλ
τι απεγινε ο Σ.Τ?
κοστελο εχω μαθει οτι δουλευει σε καποια τραπεζα αλλα δεν ξερω ποια ακριβως.
τζουνιορ ειναι νταλικερης και ασχολιοταν αν δεν κανω λαθος και με παναθηναικο κατι ψιλα.
ρομελ τον ειχαν δει γνωστοι μου πορτα στο ΑΝ πριν χρονια απο τοτε δεν εχω ακουσει κατι.
ο Σ.Τ. ειχε γινει τσοπερας μετα απο σκινχεντ και ειχε παει Κρητη και ειχε ανοιξει τατουατζιδικο.