LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Σας αφήνω προς το παρόν ,παω να δροσίσω το αιθέριο κορμι μου στην πισινά με δυο μουνάκια
Σας αφήνω προς το παρόν ,παω να δροσίσω το αιθέριο κορμι μου στην πισινά με δυο μουνάκια
Ο τρόπος που γράφει ο afypnismenos μου θύμιζει τον duke nukem ή nick07, αλλά μου έχει διαβεβαιώσει ότι δεν είναι κάποιος παλιόςΠέρα από την πλάκα,κάτι τέτοια δεν έγραφε και ο Πίτερ φαν Νόρντεν/Duke Nukem?
αν δεν κανω λαθος πηγαινε-ερχοταν απο τοτε εξωτερικο ο Κοστελο.
ωραιος φιλε μου.
μαλλον ειναι φημες που λενε οτι Κοστελο εφυγε για εξωτερικο.
Για ολα αυτα ιστοριες απο τα 80ς επρεπε να ειχε βγει βιβλιο κανονικα.
Καλόπαιδα όλα τύπεαν δεν κανω λαθος πηγαινε-ερχοταν απο τοτε εξωτερικο ο Κοστελο.
Κολωνο εμενε το ατομο.
σκληρα παιδια πολυ τοτε ολα παντως.
ζουνε οσοι ζουνε σημερα πραγματικα απο καθαρη τυχη.
αγριες εποχες πολυ.
βιβλια με διασπαρτες πληροφοριες υπαρχουν οπως το "ροκ ημερολογια" του Τουρκοβασιλη.
αλλα μην περιμενεις τιποτα αναλυτικες πληροφοριες.
Τον Ντιουκ τον θυμάμαι.Ο τρόπος που γράφει ο afypnismenos μου θύμιζει τον duke nukem ή nick07, αλλά μου έχει διαβεβαιώσει ότι δεν είναι κάποιος παλιός
ναι λιονταρι γαμησε τα.Καλόπαιδα όλα τύπε
Aπο μένα έχεις 100.000.000 YTL ,αφουγκράζομαι τον πόνο του πτωχού πλην τίμιου μισθωτού.θα σας δωσω ενα αριθμο λογαριασμου να βαλετε ολοι το κατιτις σας υπερ φτωχου Μισθωτου..οποιος δεν βαλει θα τον γαμησω,ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ
Ασε ρε με τις ξενέρωτες οι δικιές μου είναι πιο σεξουλιάρες
φοβαμαι πως αφου την σκαπουλαρισε ο αθηναιος δυσκολα θα εχουμε καποιον να τιναζει τα πεταλα42 λεει εξω , μια χαρα , μια χαρα
βεβαια το αλλο το μουνι σχολασε απο τις 13:00 λες και ειναι καθηγης το αρχιδι
για να δουμε θα χασουμε κανεναν απο την ζεστη ? παλια τους ελεγαν του νεκρους απο τον καυσωνα
Και εγώ τη Γλυτωσα στο τσακ.βγηκαμε και σε άδεια.42 λεει εξω , μια χαρα , μια χαρα
βεβαια το αλλο το μουνι σχολασε απο τις 13:00 λες και ειναι καθηγης το αρχιδι
για να δουμε θα χασουμε κανεναν απο την ζεστη ? παλια τους ελεγαν του νεκρους απο τον καυσωνα
οτι πρεπει για μπυριτσα μεγαλο ποτηρι στην KINGS Διομηδαρε.Καλλιθέα αυτήν την ώρα 40,5 °C.
Πριτσ!!!! σιγά που θα βγώ έξω, τρελός είμαι.οτι πρεπει για μπυριτσα μεγαλο ποτηρι στην KINGS Διομηδαρε.