brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.765
- Πόντοι
- 2.606
Θα λιώσουν τα τατουάζ θα τρέχει στα χέρια σου το μελάνι σαν μάσκαρα στα μούτρα κλαμένης γκόμεναςΚαίγεται το κορμάκι μου από την ζέστη.
Θα λιώσουν τα τατουάζ θα τρέχει στα χέρια σου το μελάνι σαν μάσκαρα στα μούτρα κλαμένης γκόμεναςΚαίγεται το κορμάκι μου από την ζέστη.
Βάζω αντιλιακο συνέχεια ΣΥΝΈΧΕΙΑΘα λιώσουν τα τατουάζ θα τρέχει στα χέρια σου το μελάνι σαν μάσκαρα στα μούτρα κλαμένης γκόμενας
apo toy antzeloy to ampre solerΒάζω αντιλιακο συνέχεια ΣΥΝΈΧΕΙΑ
Πήγαινε να δουλεύεις με νιπλη να βάζεις βαζελίνη βαζελίνηΒάζω αντιλιακο συνέχεια ΣΥΝΈΧΕΙΑ
Με το πόδι πάει για πιο γρήγορα..Καραμαναρε έφτασες παραλία;
εννοειτε αν εχει σαν το πριπρι σου στην καλυτερη κατα της 20.00 θα φτασειΜε το πόδι πάει για πιο γρήγορα..
εννοειτε αν εχει σαν το πριπρι σου στην καλυτερη κατα της 20.00 θα φτασει
καλημερα "παιδια"
εκανα το λαθος και εσβησα το ερκοντισιο γιατι πονεσε το κεφαλι μου
Καλημέρα..που ήσουν; έξω; γιατί δεν έμπαινες εδώ στα φιλαράκια σου;καλημερα "παιδια"
εκανα το λαθος και εσβησα το ερκοντισιο γιατι πονεσε το κεφαλι μου
βγηκα εξω εκλεισα το ερκοντισιον ζω επικινδυνα τελευταιαΚαλημέρα..που ήσουν; έξω; γιατί δεν έμπαινες εδώ στα φιλαράκια σου;
Στη δουλειά είσαι, ε;τωρα βλεπω ενα μουνι στο τσατουρμπειτ που χωνει ενα ροζ ματσουνι στον κωλο της
μονο ο αθηναιος δουλευει απο το θρεντ αυτο μονο ο αθηναιοςΣτη δουλειά είσαι, ε;
απο ολο το σαιτ , οχι μονο το θρεντμονο ο αθηναιος δουλευει απο το θρεντ αυτο μονο ο αθηναιος
πες καλυτερα σε αυτη την χωρα.... ολοι οι αλλοι 12.000.000 τεμπεληδεςαπο ολο το σαιτ , οχι μονο το θρεντ
εχεις δικιο μανπες καλυτερα σε αυτη την χωρα.... ολοι οι αλλοι 12.000.000 τεμπεληδες
Και βουτιές στα θαλλασα όπως και εσύ με πρόσχημα τις παραλαβεςπες καλυτερα σε αυτη την χωρα.... ολοι οι αλλοι 12.000.000 τεμπεληδες