TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
mpeς mesa ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΗΛΙΟςΚαι βουτιές στα θαλλασα όπως και εσύ με πρόσχημα τις παραλαβες
mpeς mesa ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΗΛΙΟςΚαι βουτιές στα θαλλασα όπως και εσύ με πρόσχημα τις παραλαβες
Μέσα ειμαι γραφείο δε το κουναω έξω με φουλ κλιματιστικά .mpeς mesa ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΗΛΙΟς
αμα δεν πεθανει σημερα ο Αθηναιος απο την ζεστη θα βαλω να τον ψησουν σαν τον αθανασιο διακο τον πουστη
ναι φιλε μου καλε brabus.Σκύλε για την Καλλιθέα μιλάμε;
Πεθαινω,ΠΕΘΑΙΝΩ σβηνω,λιωνω επαθα αφυδατωση,ηλιαση,δαγκειο πυρετο,ελονοσια,μπερι μπερι και ισως με τσιμπησε και μυγα τσε τσεαμα δεν πεθανει σημερα ο Αθηναιος απο την ζεστη θα βαλω να τον ψησουν σαν τον αθανασιο διακο τον πουστη
ολοι εδω γυρνανε παιχτηκαλημερα σε ολα τα καλα παιδια του σαη
και ιδιαιτερα του συγκεκριμενου νηματος..
τελικα ειχατε ΔΙΚΙΟ.
ΕΔΩ ειναι η ζωη..
μονο με ασθενοφόρο θα γυρισεις πισω σημεραΠεθαινω,ΠΕΘΑΙΝΩ σβηνω,λιωνω επαθα αφυδατωση,ηλιαση,δαγκειο πυρετο,ελονοσια,μπερι μπερι και ισως με τσιμνπησε και μυγα τσε τσε
οποτε μπορεσεις μια βοηθεια σχετικα με tattoo studio.αν εχεις να μου προτεινειςΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΤΟΥ ΜΟΥ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΧΩ.....αν και να ξερεις συνηθως οι μαγκες οι τατουατζηδες δεν παιρνουν ΠΟΤΕ δουλεια απο αλλον αλλα αν εχεις καιρο που τα εχεις ετσι θα σου πω χαλαρα που θα πας να γινεις...οποτε μπορεσεις μια βοηθεια σχετικα με tattoo studio.αν εχεις να μου προτεινεις
καποιο καλο που γνωριζεις γιατι εφυγα απο εκει που ημουν και εχω καποια
μισοτελειωμενα και δεν ειναι να μενουν ετσι.
αν δεν θες εδω π.μ.
ευχαριστω αλανι αθηναιε.
στο εφτιαξα λιγο γιατι διαβαζει και η γυναικα του και απο οτι ξερω εχει 2 στοιβες απλυτα πιατα και 3 πλυντηρια με ρουχαοποτε μπορεσεις μια βοηθεια σχετικα με tattoo studio.αν εχεις να μου προτεινεις
καποιο καλο που γνωριζεις γιατι εφυγα απο εκει που ημουν και εχω καποια
μισοτελειωμενα και δεν ειναι να μενουν ετσι.
αν δεν θες εδω π.μ.
ευχαριστω πρωην αλανι αθηναιε.
οχι δεν καταλαβες αλαναρε.απλουστατα ξεμεινα απο τατουατζη.εχω προλαβει τα πρωτα στα χερια μου τα εκανε οΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΧΩ.....αν και να ξερεις συνηθως οι μαγκες οι τατουατζηδες δεν παιρνουν ΠΟΤΕ δουλεια απο αλλον αλλα αν εχεις καιρο που τα εχεις ετσι θα σου πω χαλαρα που θα πας να γινεις...
στελνω πμοχι δεν καταλαβες αλαναρε.απλουστατα ξεμεινα απο τατουατζη.εχω προλαβει τα πρωτα στα χερια μου τα εκανε ο
Λεκτικος και απο τοτε εχω γυρισει αλλους 5.φευγω οταν αρχιζουν και δεν μου αρεσουν πραγματα.
κοινως οταν παραγνωριζομαστε.
δεν εχω πει κακια κουβεντα και για κανεναν ομως.
απλως φευγω και παω αλλου.τελος.
ειναι καποιοι ονοματα δεν λεμε την εχουν δει σουπερσταρ και γαμαω σπιτια κλπ κλποχι δεν καταλαβες αλαναρε.απλουστατα ξεμεινα απο τατουατζη.εχω προλαβει τα πρωτα στα χερια μου τα εκανε ο
Λεκτικος και απο τοτε εχω γυρισει αλλους 5.φευγω οταν αρχιζουν και δεν μου αρεσουν πραγματα.
κοινως οταν παραγνωριζομαστε.
δεν εχω πει κακια κουβεντα και για κανεναν ομως.
απλως φευγω και παω αλλου.τελος.