celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.247
- Πόντοι
- 6.056
Ασε μην τους ψαξουν και βρουν τιποτα περιεργο φορτωμενοΜε το πειρατικο του καπτεν Τζιμι θα την φερεις τυπε?
Ασε μην τους ψαξουν και βρουν τιποτα περιεργο φορτωμενοΜε το πειρατικο του καπτεν Τζιμι θα την φερεις τυπε?
Κατσε ρε τύπε, εναν ωκεανο μακρια ειναι η κοπελα, θελει προγραμματισμο το πραγμα
Κάτσε ρε τύπε ... πρέπει να καταστρώσει σχέδιο να μην τον πάρει πρέφα "η καύλα" στο σπίτιΜε το πειρατικο του καπτεν Τζιμι θα την φερεις τυπε?
θα πηγαινες Κολομβια να την βρεις ?(πες δεν υπηρχε κοβιντ)Εσεις μπορει να κανετε πλακα, αλλά εγω την εχω πατησει και με απασχολει το θεμα
Τετοιοι μουνηδες ειναι τυπε,δεν αφηνουν ανθρωπο σε ησυχια.Εσεις μπορει να κανετε πλακα, αλλά εγω την εχω πατησει και με απασχολει το θεμα
εγω να δεις...Είναι που ανέφερες για σιλικόνη και έχω μια αδυναμία
Θελω να την συναντησω. Τοσο απλα. Ας ειναι και στα νησια του Πασχα. Πώς θα γινει ομως δεν ξερωθα πηγαινες Κολομβια να την βρεις ?(πες δεν υπηρχε κοβιντ)
Η καύλα ηταν η γκομενα ρε φιλε, ελεοςΚάτσε ρε τύπε ... πρέπει να καταστρώσει σχέδιο να μην τον πάρει πρέφα "η καύλα" στο σπίτι
Κάνεις λες και γω τις γαμούσα και τις μπέρδεψαΗ καύλα ηταν η γκομενα ρε φιλε, ελεος
Μπες στο αεροπλανο καιο τραβαΘελω να την συναντησω. Τοσο απλα. Ας ειναι και στα νησια του Πασχα. Πώς θα γινει ομως δεν ξερω
Τοσο απλα?Μπες στο αεροπλανο καιο τραβα
Τοσο απλα?
Θελω να την συναντησω. Τοσο απλα. Ας ειναι και στα νησια του Πασχα. Πώς θα γινει ομως δεν ξερω
Συ ειπαςΤοσο απλα?
Εκεινη πρεπει να ερθει εδωΣυ ειπας
με ενα αεροπορικο ,μια σουιτα σε καλο ξενοδοχειο,και ενα ραντεβου με τον πρωην της Παναγιωταρου εχεις καθαρισει τυπεΕκεινη πρεπει να ερθει εδω
Εξαλλου κι εκεινη θελει να φυγει απο την Κολομβια "που την κυβερναει ενας σατανικος ανθρωπος"
Για την ωρα της μαθαινω ελληνικαμε ενα αεροπορικο ,μια σουιτα σε καλο ξενοδοχειο,και ενα ραντεβου με τον πρωην της Παναγιωταρου εχεις καθαρισει τυπε
Να της μαθεις και το "Ο κηπος ειναι ανθηρος"Για την ωρα της μαθαινω ελληνικα
Εχει μαθει το καλημερα, καλησπερα, ευχαριστω, παρακαλω, σ αγαπω και ονειρα γλυκα
Να την πηδάει στη σουίτα και να του κάνει ¨αχ αλεξ ... ο κήπος είναι ανθηρός"Να της μαθεις και το "Ο κηπος ειναι ανθηρος"
Το "Καλησπέρα, είμαι ο Αλέξανδρος" να της μαθειςΓια την ωρα της μαθαινω ελληνικα
Εχει μαθει το καλημερα, καλησπερα, ευχαριστω, παρακαλω, σ αγαπω και ονειρα γλυκα
Tυπε αυτα τα νοτιοαμερικανικα σιριαλ(μεξικανικα,βραζιλιανικα)το πανε λαου λαου και μενουν στο ρομαντικο κομματι
καλημερα τυπεΝιπλη καλημέρα ο Αθηναίος καίγεται ΚΑΊΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ