Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 2.606
Πάρμα, ΠΑΡΜΑ...εντωμεταξυ στο παλερμο εχει τυρια για το πουτσο εντελως , αλλα αυτο του ηρθε σαν πολη και λεει δεν γαμιεται αυτην θα πω
Πάρμα, ΠΑΡΜΑ...εντωμεταξυ στο παλερμο εχει τυρια για το πουτσο εντελως , αλλα αυτο του ηρθε σαν πολη και λεει δεν γαμιεται αυτην θα πω
παντως μπραβο σου , 4 φορες το δοκιμασες , ειχες επιμονήαδερφε εχω συζησει 4 φορες στα 40 χρονια μου.δεν πιστευω οτι εχω κανει σε καμια περιπτωση
πιο γρηγορο αμπαλαζ σε γκαρνταρομπα ever.μιλαμε για ταχυτητα τρελη προκειμενου
να φυγω και να γλυτωσουμε τα χειροτερα.αστο μιλαμε γαματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το ειπα απο την αρχη αλανι.
ενταξει κοντα επεσε , εβαλε μια συλλαβη παραπανω , αλλαξε και λιγο τα γραμματαΠάρμα, ΠΑΡΜΑ...
το μονο που μπορω να πω με ολες οσες τουλαχιστον συζουσα εκτος της τελευταιας με ολες ειχαπαντως μπραβο σου , 4 φορες το δοκιμασες , ειχες επιμονή
ολες για δέσιμο ή εκανες και εσυ τα δικά σου ?
Πέραμα, ΠΕΡΑΜΑ.Πάρμα, ΠΑΡΜΑ...
Τύπε αυτο θα ηταν σοβαρος λογος να χειροδικησω ακομη κι εγω που ειμαι γνωστος λαπας και φλωροςσκηνικο...μονο σκηνικα ηταν ρε ΝΙΠΛΑΚΟ η κατασταση.
μια μερα που πηγα να ταισω τον αιλουρο καυλιαρη γαταρο που ειχα
βαρεσε κοκκινα οτι αγαπαω πιο πολυ τον γαταρο απο αυτην και μου τον κλωτσησε.
Τύπε αυτο θα ηταν σοβαρος λογος να χειροδικησω ακομη κι εγω που ειμαι γνωστος λαπας και φλωρος
Πέραμα, ΠΕΡΑΜΑ.
Έχει κάτι μύδια σαγανάκι, όνειρο.
καλησπερα Αλεξανδρε.δεν εχει να κανει ουτε με λαπαδες αυτο Αλεξανδρε ουτε με φλωρους.Τύπε αυτο θα ηταν σοβαρος λογος να χειροδικησω ακομη κι εγω που ειμαι γνωστος λαπας και φλωρος
Απέναντι, στρείδια και πετροσωλήνες.Και απέναντι, στην Σαλαμύκονο έχει κάτι καλά.
του στελνει λινκ απο τα τζαμπο με τι λαμπαδα θελει να της στειλειΤελικά με την κολομπίνα τι έγινε;
Τελικά με την κολομπίνα τι έγινε;
Αντελήφθην. Ευχαριστώ.του στελνει λινκ απο τα τζαμπο με τι λαμπαδα θελει να της στειλει
Άσχετη ερώτηση, επειδή γράφεις είχες, έπαθε κάτι ο γάταρος?σκηνικο...μονο σκηνικα ηταν ρε ΝΙΠΛΑΚΟ η κατασταση.
μια μερα που πηγα να ταισω τον αιλουρο καυλιαρη γαταρο που ειχα
βαρεσε κοκκινα οτι αγαπαω πιο πολυ τον γαταρο απο αυτην και μου τον κλωτσησε.
την συνεχεια πιστευω την καταλαβαινεις..
τα χαστουκια και τα ουρλιαχτα ακουστηκαν Γλυφαδα.
της εβγαινε παρα πολυ κακια φιλε δυστυχως λογω καταχρησεων αλλα και σαν ανθρωπος
ηταν απαισια προσωπικοτητα.
πολλα πολλα τι να πρωτοθυμηθω.
Τυπε, μεγάλη μαλακία αυτό που έκανε, αλλά αν έφτασες σε σημείο να τη χτυπήσεις δε διαφερεις και πολύ από αυτήν.καλησπερα Αλεξανδρε.δεν εχει να κανει ουτε με λαπαδες αυτο Αλεξανδρε ουτε με φλωρους.
οτι και να ειναι ο καθε ανθρωπος απεναντι σε κατι τετοιο αντιδραει ενστικτωδως το ιδιο.
του γ@μαει αυτου που το εκανε τα κουταλοπηρουνα του σπιτιου του.
τελος δεν υπαρχει κατι αλλο.
κακως που δεν την τραβηξα τοτε να πληρωνει κιολας να της γινει μαθημα.
τον γαταρο μου τον ζητησε λογω του οτι της αρεσε και εχει και τρελα με τα γατιαΆσχετη ερώτηση, επειδή γράφεις είχες, έπαθε κάτι ο γάταρος?
οκ λιονταρε ευχαριστω πολυ.Τυπε, μεγάλη μαλακία αυτό που έκανε, αλλά αν έφτασες σε σημείο να τη χτυπήσεις δε διαφερεις και πολύ από αυτήν.
Χαίρομαι!τον γαταρο μου τον ζητησε λογω του οτι της αρεσε και εχει και τρελα με τα γατια
μια πολυ καλη φιλη παλια τραγουδιστρια και της τον εδωσα γιατι ετρεχα πολυ
με την δουλεια τοτε και τον παραμελουσα τον φουκαρα.
εγω τον ειχα μικρουλη μετα απο καιρο που τον ειδα ειχε γινει ο πουστης σαν τιγρη.
φοβερος γαταρος μακαρι να μπορουσα να τον κρατησω δεν θα
τον εδινα με τιποτα.παντως ζει και ειναι σαν τιγρη οπως προειπα.
good news.
σου μιλαω ειλικρινα δεν θελω ουτε να τσακωνομαι ουτε να κακιωνω και θελω να ειμαιΤυπε, μεγάλη μαλακία αυτό που έκανε, αλλά αν έφτασες σε σημείο να τη χτυπήσεις δε διαφερεις και πολύ από αυτήν.
Τυπε, ας μην το συνεχίσουμε, άστο να πάεισου μιλαω ειλικρινα δεν θελω ουτε να τσακωνομαι ουτε να κακιωνω και θελω να ειμαι
αν οχι με ολα με τα περισσοτερα παιδια φιλος.
αντιλαμβανεσαι οτι χτυπησε για να πικαρει εμενα ενα ανυπερασπιστο πλασμα..
το αντιλαμβανεσαι λιονταρι?
ειναι σαν να εσκασε κλωτσιδι σε μικρο παιδι η σε γερο ανθρωπο..νοιωθεις τι λεω?
πρεπει να δειξω αυτοσυγκρατηση και ψυχραιμια σε τετοιο πατσαβουρι?
σου βγαζω το καπελο αν εισαι τοσο ζεν ανθρωπος...
μπραβο σου..
οκ λιονταρι.δεν τσακωθηκαμε και ουτε προκειται.Τυπε, ας μην το συνεχίσουμε, άστο να πάει