athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.262
- Πόντοι
- 12.756
με εφαγαν τα μουνοπανια ρε δεν εχω σηκωσει κεφαλι αυτην την εβδομαδα..τι ειναι τουτοι ρε πουστη μου..ειδικα ο μπινες ο Νιπλης καθε μερα καταρες μου ριχνει ο ΓΑΜΗΔΙΑΣΩχ, σκάστε μαλάκες, σχόλασε και λόγκαρε.
Κάτω ? ωχ άρχισαν τα πρώτα σημάδιαμε εφαγαν τα μουνοπανια ρε δεν εχω σηκωσει κεφαλι αυτην την εβδομαδα..τι ειναι τουτοι ρε πουστη μου..ειδικα ο μπινες ο Νιπλης καθε μερα καταρες μου ριχνει ο ΓΑΜΗΔΙΑΣ
Μήπως σε σκέφτεται, θέλει να σε βάλει στο σωστό δρόμο και να του μοιάσεις όταν φτάσεις τα χρόνια του; ΜΗΠΩΣ;με εφαγαν τα μουνοπανια ρε δεν εχω σηκωσει κεφαλι αυτην την εβδομαδα..τι ειναι τουτοι ρε πουστη μου..ειδικα ο μπινες ο Νιπλης καθε μερα καταρες μου ριχνει ο ΓΑΜΗΔΙΑΣ
Ναι ο πουστης παλιό χαμουρα ουτε αφεντικό να ήταν ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΌμε εφαγαν τα μουνοπανια ρε δεν εχω σηκωσει κεφαλι αυτην την εβδομαδα..τι ειναι τουτοι ρε πουστη μου..ειδικα ο μπινες ο Νιπλης καθε μερα καταρες μου ριχνει ο ΓΑΜΗΔΙΑΣ
οχι το κατω ρε γρουσουζηΚάτω ? ωχ άρχισαν τα πρώτα σημάδια
ΠΑΛΑΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΥΣΝαι ο πουστης παλιό χαμουρα ουτε αφεντικό να ήταν ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΌ
Πώς πήγε μαν η βαρδια;οχι το κατω ρε γρουσουζη
λιγο αρχιδια οπως και χθεςΠώς πήγε μαν η βαρδια;
Στο χα πει ... μαλακίστηκες με το αστραζενεκα ... Φαιζερ με βιαγκρα έπρεπε να σαι σίγουροςοχι το κατω ρε γρουσουζη
Και ο άλλος ξύνει τα αρχίδια του και ψάχνει εμάς ο ΜΟΥΝΗΣ.λιγο αρχιδια οπως και χθες
Σιγά μην είναι και ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΑΣ ο μουνίπλης.ΠΑΛΑΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΥΣ
ναι ο ΜΟΥΝΗΣΚαι ο άλλος ξύνει τα αρχίδια του και ψάχνει εμάς ο ΜΟΥΝΗΣ.
ναι ο ΜΟΥΝΗΣ
Κλωνάρια μου εσείς.Σιγά μην είναι και ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΑΣ ο μουνίπλης.
αμα τον ειχα υπαλληλο σε μια εβδομαδα το πολυ θα ειχε ΣΠΑΣΕΙΝαι ο πουστης παλιό χαμουρα ουτε αφεντικό να ήταν ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΌ
δεν μετραει σε μερες ο Αθηναιος το χρόνο ,Mια περιληχη απο χθες αν ειναι δυνατον...Εκτος του οτι ο Ατενεζος ξυπνησε αχαραγα κι ακομα να γυρισει απο την δουλεια
Καλα τι νομιζει οτι δουλευουμε στο ΙΚΑ και θα του βγαλουμε συνταξη νωριτερα?δεν μετραει σε μερες ο Αθηναιος το χρόνο ,
σε 47 ωρα το μετραει , και ενα που περναει ειναι μεροκάματο
ας πουμε σε 2 δικες μας μερες εχει δουλεψει 5 μεροκαματα
θα θελει και αναδρομικα ο μουνηςΚαλα τι νομιζει οτι δουλευουμε στο ΙΚΑ και θα του βγαλουμε συνταξη νωριτερα?