alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
τσου!36 ωρες την μέρα ξερεις εσυ καμια δουλεια ?
τσου!36 ωρες την μέρα ξερεις εσυ καμια δουλεια ?
Και κοιτανε ολες τα κινητα και προχωρανε παρεα με φιλες τους?Δεν ξέρω αν το 'χετε ξανακούσει, αλλά πολύ μουνί έξω
Ε αυτος δεν ηταν εκειηταν λεει στο κεντρο εχθες και τυποι απο το κομμα του Κασιδα , καλα αυτος δεν ειναι φυλακη ?
Έχει υπερωρίες από το ξημέρωμα δουλεύειΑθηναιος που στο πουτσο ειναι παλι ?
με τετοιο χιουμορ απορω πως δεν εχει ερθει κολυμπωντας η κολομπιαναΚαι κοιτανε ολες τα κινητα και προχωρανε παρεα με φιλες τους?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε αυτος δεν ηταν εκει
Χθες μου ειπε οτι μιλησε στη μανα της για μεναμε τετοιο χιουμορ απορω πως δεν εχει ερθει κολυμπωντας η κολομπιανα
σε γουσταρει η μανα της , ξεκαθαροΧθες μου ειπε οτι μιλησε στη μανα της για μενα
Κι εκεινη της ειπε να μην γινει "family destroyer"
Γνωμη σου
Η μανα της ειναι πιο μικρη απο μενασε γουσταρει η μανα της , ξεκαθαρο
να ευχαριστεις την τυχη σουΗ μανα της ειναι πιο μικρη απο μενα
Τα σορτσάκια κάνουν θραύση???Δεν ξέρω αν το 'χετε ξανακούσει, αλλά πολύ μουνί έξω
Τα σορτσάκια κάνουν θραύση???
Όχι ακριβώςΚαι γιατί να τα φοράνε?
Για να μας εκνευρίζουν...?
Γειά σας πόρνοι μου!!!
Να βάλω Αθηναίο ? Και καλά είναι ο μόνος που λέει "δουλεύει ... έως και τώρα, έχει ώρα να φανείΕκει στο Herbert δε βαζεις ενα «μαλακας» να καταλαβαινομαστε;
Φεικ ταξιτζής είναι ο πρωτευουσιάνος, ξεσκίζεται στηΤτι λιμουζινα ρε θειο? σοφερ ειναι?
Tύπε με συγκινησε το κολομπιανακι χθεςνα ευχαριστεις την τυχη σου
Να βάλω Αθηναίο ? Και καλά είναι ο μόνος που λέει "δουλεύει ... έως και τώρα, έχει ώρα να φανεί
Φεικ ταξιτζής είναι ο πρωτευουσιάνος, ξεσκίζεται στημπουτσαδουλειά όλη μερά, θα σέβεστε το τίμιο μεροκάματό του, ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ.
Αν μου στείλεις και μένα ένα εμβασματάκι τα ίδια θα σου γράφω, ΤΑ ΙΔΙΑTύπε με συγκινησε το κολομπιανακι χθες
Της ειπα οτι ανησυχησα οταν ελειπε τοσες μερες και οτι πιστευα οτι θα εξαφανισθει
Και μου απανταει "we always come back to people who make us happy"
σε ελευθερη μεταφραση αυτο που εγραψε ειναι το δικό μας:Tύπε με συγκινησε το κολομπιανακι χθες
Της ειπα οτι ανησυχησα οταν ελειπε τοσες μερες και οτι πιστευα οτι θα εξαφανισθει
Και μου απανταει "we always come back to people who make us happy"