TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Από προχθές δουλεύειΈχει υπερωρίες από το ξημέρωμα δουλεύει
Από προχθές δουλεύειΈχει υπερωρίες από το ξημέρωμα δουλεύει
Την ρωτησα επισης με τι παρεα πηγεσε ελευθερη μεταφραση αυτο που εγραψε ειναι το δικό μας:
"αλλου τρως αλλου πινεις αλλου πας και τον δινεις"
εχουμε και εμεις πες της ατακες για την περιπτωση της
Δυο τινά ... ή πειραματίζεται με gangbang/ bukkake άρα να γράψει στο "τι περίεργο σας ζήτησαν στο σεξ" ή άλλαξε καριέρα και τους κανονίζει τα ραντεβού. Την κόβω ν ανοίγει γραφείο και να βάζει μπανεράκι εδώΤην ρωτησα επισης με τι παρεα πηγε
Μου ειπε οτι ηταν μεγαλη παρεα αλλά να μην ανησυχω, ολα τα αγορια της παρεας ειναι gay
Το κοριτσακι μου δεν ειναι τετοιο, σπουδαζει αρχιτεκτονικηΔυο τινά ... ή πειραματίζεται με gangbang/ bukkake άρα να γράψει στο "τι περίεργο σας ζήτησαν στο σεξ" ή άλλαξε καριέρα και τους κανονίζει τα ραντεβού. Την κόβω ν ανοίγει γραφείο και να βάζει μπανεράκι εδώ
Κι μένα η ανώμαλη που ζήταγε τα κεριά στην πλάτη αρχιτεκτόνισσα είναι ... το νου σου !Το κοριτσακι μου δεν ειναι τετοιο, σπουδαζει αρχιτεκτονικη
ειναι γνωστο οτι η Κολομβία ειναι μεγαλη πουστρομάνα!!!Την ρωτησα επισης με τι παρεα πηγε
Μου ειπε οτι ηταν μεγαλη παρεα αλλά να μην ανησυχω, ολα τα αγορια της παρεας ειναι gay
2 οι πυρήνες LGBTQ ... Κολομβία .. Σαν Φρανσισκο ... 3ος Αφγανιστάν όταν σταματήσουν να τους πετάνε από τις ταράτσεςειναι γνωστο οτι η Κολομβία ειναι μεγαλη πουστρομάνα!!!
το λενε και τα βιβλία της γεωγραφίας και τουριστικοι οδηγοι
εκει πας για κοκαινη και για την γκει κοινότητα
πολυ σωστα2 οι πυρήνες LGBTQ ... Κολομβία .. Σαν Φρανσισκο ... 3ος Αφγανιστάν όταν σταματήσουν να τους πετάνε από τις ταράτσες
μπεσα τωρα?ρε τρελε πηγαινα πολυ συχνα δρομολογια ειχα δει γυναικωτους οπως και παντου αλλωστε πλεονπολυ σωστα
και η Κορινθος ειναι η παγκόσμια πρωτευουσα των ladyboys , και παει ο μαλακας ο κοσμος στη Ταυλανδη
Παραπλανημένοι από τα σόσιαλ ... όπως πχ έρχεται τουρίστας Αθήνα και πάει Μπαϊρακτάρη, ενώ έχει κάτι κουτούκια στον Άγιο Αρτέμιο που δεν τα ξέρουν ούτε οι ιδιοκτήτες τουςπολυ σωστα
και η Κορινθος ειναι η παγκόσμια πρωτευουσα των ladyboys , και παει ο μαλακας ο κοσμος στη Ταυλανδη
ρε εισαι τρελος?μπεσα τωρα?ρε τρελε πηγαινα πολυ συχνα δρομολογια ειχα δει γυναικωτους οπως και παντου αλλωστε πλεον
αλλα οχι σε κλιμακα που λες.
τρελε μου για την κορινθο σε ρωτησα και τα ladyboys..ρε εισαι τρελος?
πουστης στην κολομβια ειναι να σαν να πας με ράσα ορθοδοξου παπα στην Μεκκα για προσευχη
δεν θα σου βρουν ουτε τριχα για να σου κανουν dna
μεχρι και τα αποτυπωματα σου θα τα σκοτωσουν
ο Τασος ο Κορινθιος
ειναι λιγο γιαλατζη βεβαια, η μανα ειναι απο το Ξυλοκαστρο και ο πατερας απο τη Κορινθο , αλλα δεν πειραζει
Επιστήθιος φίλος του περιπτερά;ο Τασος ο Κορινθιος
ειναι λιγο γιαλατζη βεβαια, η μανα ειναι απο το Ξυλοκαστρο και ο πατερας απο τη Κορινθο , αλλα δεν πειραζει
τις θελει με εσωρουχο αυτοςΕπιστήθιος φίλος του περιπτερά;
Μα γι' αυτό πρέπει ν' ανησυχείς τύπεΤην ρωτησα επισης με τι παρεα πηγε
Ο Γιώργος είναι πόνυ ΡΟΖ ... και πρόσεχε απ' αυτόν τι τρως !ο Τασος ο Κορινθιος
Για να πάρει το μεγάλο ρεπό.Από προχθές δουλεύει
Mισή μέρα;Για να πάρει το μεγάλο ρεπό.