TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗΜε τον ευατο σου?
ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗΜε τον ευατο σου?
εχει εξοδα ο γαμος ειμαι φτωχατζα..θελω χαιλικια ...δεξιωσεις,χαβιαρια κλπγιατι τραβέλι ειναι και δεν επιτρεπεται ο γάμος ?
ο νιπλης καντον κουμπαροεχει εξοδα ο γαμος ειμαι φτωχατζα..θελω χαιλικια ...δεξιωσεις,χαβιαρια κλπ
επρεπε να τον κανεις στο λοκνταουν για οικονομιαεχει εξοδα ο γαμος ειμαι φτωχατζα..θελω χαιλικια ...δεξιωσεις,χαβιαρια κλπ
Ποιον απ ολους?Σημερα ρεταρω,απο το πρωι καθομαι εεε δουλευω σαν το σκυλι,σαν τον Αθηναιο ενα πραγμαΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ
τον γκλομπεαρχηΠοιον απ ολους?Σημερα ρεταρω,απο το πρωι καθομαι εεε δουλευω σαν το σκυλι,σαν τον Αθηναιο ενα πραγμα
δεν εχεις ποντους στην μασουτη καρντ ?εχει εξοδα ο γαμος ειμαι φτωχατζα..θελω χαιλικια ...δεξιωσεις,χαβιαρια κλπ
Και για κηδειες ηταν καλη περιοδος η καραντινα,γλιτωνες πολλαεπρεπε να τον κανεις στο λοκνταουν για οικονομια
υπαρχει λυσις.....γινεσαι κουμπαρος,κανεις δωρο το ΜΟΚΑ και το γλεντι και παντρευομαι ΑΥΡΙΟδεν εχεις ποντους στην μασουτη καρντ ?
εχει νπλη δεν φοβαται χαρο το κουμπαρακι σουδεν εχεις ποντους στην μασουτη καρντ ?
Αυτον που αποκαλειτε προβοσκιδουχο να φανταστωτον γκλομπεαρχη
ειδες που παντα ριχνω ιδεεςυπαρχει λυσις.....γινεσαι κουμπαρος,κανεις δωρο το ΜΟΚΑ και το γλεντι και παντρευομαι ΑΥΡΙΟ
προχθες του καναμε τα σαρανταΑυτον που αποκαλειτε προβοσκιδουχο να φανταστω
παιζει να μην ξαναγραψει εδω τωραεχει νπλη δεν φοβαται χαρο το κουμπαρακι σου
απο σεπτεμβριο τωρα με το επομενοΚαι για κηδειες ηταν καλη περιοδος η καραντινα,γλυτωνες πολλα
αμα κανω ολα αυτα με παντρευεται η Αλεξανδράκη .....υπαρχει λυσις.....γινεσαι κουμπαρος,κανεις δωρο το ΜΟΚΑ και το γλεντι και παντρευομαι ΑΥΡΙΟ
απο σεπτεμβριο τωρα με το επομενο
γαμω το σπιτι τους....κανουν καραντινα,κανουν τον ταφο τους..ας κλειστουν μεσα τα ψεκια μονοαπο σεπτεμβριο τωρα με το επομενο
αντε παρτου και εσυ ποσο να εχειαμα κανω ολα αυτα με παντρευεται η Αλεξανδράκη .....
θα ρωτησω Μπραμπ αν μπει με το μισο κόστος
Μοκα σε μοντελακι 1/24 θα σου παρουμε
καραντινα εγω περασα καταπληκτικα !!!γαμω το σπιτι τους....κανουν καραντινα,κανουν τον ταφο τους..ας κλειστουν μεσα τα ψεκια μονο
ναι γιατι δεν δουλευεις γαμιολα και τρως τα ετοιμα...εμεις πρεπει να δουλεψουμε για να ζησουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεκαραντινα εγω περασα καταπληκτικα !!!