Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.732
- Πόντοι
- 46.423
η καλυτερη σου φωτο μέχρι τωρα , Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ
Ζέστη σήμερα, ζέστη σήμερα ... ποοοόλύ ζεεεέστη ...
Τελευταία τροποποίηση:
η καλυτερη σου φωτο μέχρι τωρα , Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ
δεν θελουμε χιλιοβαλμενες και κλασσικες πόζες , ειμαστε μεγαλοι μυστες εδω, τα εχουμε φαει με το κουταλιΖέστη σήμερα ζέστη σήμερα ... ποοοόλυ ζεεεέστη ...
Μισο βουνο λιγνιτη της Πτολεμαιδας εχω καψειΕδω παντως που ειμαι το χω στο φουλ το ac! Ψυγειο το δωματιο! ΨΥΓΕΙΟ!
Ελα ντε! Μια ζωη την εχουμε ρε Νιπλη!Μισο βουνο λιγνιτη της Πτολεμαιδας εχω καψει
βαλτο να καει αγορινα μου, κλεφτες θα γινουν οι ΔΕΗτζηδες ?
δεν εχει ξυπνησει ακομα ρε...σε λιγο θα τον ξυπνησει γλυκα η ελληνιδα υπηρετρια με αυγα βραστα,φρυγανιες σικαλεως με βουτυρο και μελι και καφεδακι κουπατο Λουμιδη..pray for Brabus που δουλευει σαν το σκυλι και ο Αθηναιος μαλακιζεται στο νημα με τον Κοβιντ
ενω εσυ θα πας κοφυ μπερυ να καυλαντισεις με τις ψωλιτσες όλες εκει θα κοιτας τον κοσμο που περναει να παρει καφε για την δουλεια του και θα λεςδεν εχει ξυπνησει ακομα ρε...σε λιγο θα τον ξυπνησει γλυκα η ελληνιδα υπηρετρια με αυγα βραστα,φρυγανιες σικαλεως με βουτυρο και μελι και καφεδακι κουπατο Λουμιδη..
δουλευω ρε μαλακα σημερα γαμω τους Ψεκες θα αργησω να σχολασω κιολας γαμω το σπιτακι τους..μονο εσυ και Μπραμπ τα ξυνετε μουνακιαενω εσυ θα πας κοφυ μπερυ να καυλαντισεις με τις ψωλιτσες όλες εκει θα κοιτας τον κοσμο που περναει να παρει καφε για την δουλεια του και θα λες
-Δουλευτε κορόιδα
οπως στρωσεις θα κοιμηθειςδουλευω ρε μαλακα σημερα γαμω τους Ψεκες θα αργησω να σχολασω κιολας γαμω το σπιτακι τους..μονο εσυ και Μπραμπ τα ξυνετε μουνακια
οπως στρωσεις θα κοιμηθεις
να πας για δουλεια μουνακι
εχει να πληρωσει συνταξεις το κρατος και εισιτηρια κοινωνικού τουρισμου να πανε οι χαμηλομισθοι ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ξεκουρασουν το κορμακι του
δειχνει καπου λαιβ την κηδεια του Βοσκοπουλου ?
megaloς καλλιτεχνης αλλα δεν ηταν ουτε η αλικη ουτε ο ανδρεαςδειχνει καπου λαιβ την κηδεια του Βοσκοπουλου ?
θελω να βαλω ενα ουισκακι και κανα φυστικι καλο και να την παρακολουθησω τιμης ενεκεν
δεν ξερω αλλα και παλι θα συγκινηθω δεν θα ηθελα να την δωδειχνει καπου λαιβ την κηδεια του Βοσκοπουλου ?
θελω να βαλω ενα ουισκακι και κανα φυστικι καλο και να την παρακολουθησω τιμης ενεκεν
εχετε βγαλει μεροκάματο μαζι οικοδομή τύπε ?δεν ξερω αλλα και παλι θα συγκινηθω δεν θα ηθελα να την δω
ηταν αρχοντας,ΑΡΧΟΝΤΑΣεχετε βγαλει μεροκάματο μαζι οικοδομή τύπε ?
θα σου θυμίσει παλιες ιστορίες ?
δειχνει καπου λαιβ την κηδεια του Βοσκοπουλου ?
σαν να βλεπω εσενα με τα γατιά στο μπαλκονι , με το διχαλλο να πινεις ελληνικο και να κοιτας ποιος εχει παρκαρει σε πιανού θέση στην γειτονιάηταν αρχοντας,ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ακομα και στο σπιτι ειμαι αρχοντας...σαν να βλεπω εσενα με τα γατιά στο μπαλκονι , με το διχαλλο να πινεις ελληνικο και να κοιτας ποιος εχει παρκαρει σε πιανού θέση στην γειτονιά
συγκινηθηκα τωρα που το σκεφτηκα αυτο
χαρά μας που επέστρεψες να ξέρειςΕίναι νωρίς ακόμα. Στις 3.00 θα τελεσθεί.