athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.226
- Πόντοι
- 12.756
ΔΕΝ μασαει ο Ντεληκανης ρε...δουλευει ΜΙΣΘΩΤΑ και σας γαμαει τα σουφριατο αγαπημενο σου φαγητό
ΔΕΝ μασαει ο Ντεληκανης ρε...δουλευει ΜΙΣΘΩΤΑ και σας γαμαει τα σουφριατο αγαπημενο σου φαγητό
Aν και ειναι σουτζουκι( βοδινο) και οχι λουκανικο, απο γευση παντως ΓΑΜΑΕΙ και ειναι πιο καυτερο και απο την ψωλη του Βεελζεβουλακουω γαματα πικαντικα λουκανικα συσκευασμενα χωριατικα οχι για κωλο για στομαχι
κουμπαρε οχι σουτζουκι λουκανικο ρε θελω εχω τεσπα αυτο ποιος το εχει ?Aν και ειναι σουτζουκι( βοδινο) και οχι λουκανικο, απο γευση παντως ΓΑΜΑΕΙ και ειναι πιο καυτερο και απο την ψωλη του Βεελζεβουλ
με προσοχη ομως γιατι αν φας πολυ θα στον γαμησει τον κωλο αλλα απο μεσα προς τα εξω
Sary λεγεται η εταιρια,απο δραμα ειναι νομιζω,αλλα πρεπει να δινουν σε ολη την ελλαδα ,εγω σε μικρα μπακαλικα τους βρισκω συνηθως,και οτι αλλο εχω φαει απο αυτους ειναι πολυ καλοκουμπαρε οχι σουτζουκι λουκανικο ρε θελω εχω τεσπα αυτο ποιος το εχει ?
siga re mpoyrdeliarη poy an tyxon kινηθεις se bleπω na koimasai sto periptero toy makaritηΑ ρε ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ θα μας φάνε οι πουτανες...
αλλος που ιδρωνει πολυΤαλαιπωρία.
Διαβασε το Pulp -ελληνιστη Το Αστυνομικο- απο μπουκοβσκι ειναι εξαιρετικο σουρεαλ μυθιστορημα.Για μενα απο τις καλυτερες δουλειες του,αυτο κ το Τοστ Ζαμπον.ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!
κωλαρες βυζαρες μπουταρες… Αστο διαλο ρε χαλαστηκα παλι! Τι θελα και κατεβηκα … και δε μου δωσαν και τα εισιτηρια στη μπουτανα τη φερισκανερ γιατι ναι λεει ηλεκτρονικα
τουλαχιστον πηγα πολιτεια και τσιμπησα τη βιογραφεια του ΜΠΟΥΚΟΒΣΚΙ και κατι αλλα βιβλιαρακια να χω να δγιαβαζω στις διακοπες…
Γενικα η ωρα ειναι 2 κι εχω ηδη χαλασει… 250€!!!!
Τώρα ήρθα τασουλη από έξω να στανιαρω πίνω το καφεδάκι μας μετά τη σαλατιτσα μας το φρουτάκι μας και σχολασαμε.αλλος που ιδρωνει πολυ
και την κρεμουλα σου να φας μπεμπη ε μπεμπηΤώρα ήρθα τασουλη από έξω να στανιαρω πίνω το καφεδάκι μας μετά τη σαλατιτσα μας το φρουτάκι μας και σχολασαμε.
και την κρεμουλα σου να φας μπεμπη ε μπεμπη
κολληταρια με τον παντοφλακια βλεπω δεν μου λες μηπως και η δικια σου η γυναικα δοκιμαζει της παντοφλες της στον σβερκο σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο παντοφλακιας σου στέλνει χαιρετίσματα.
Μπα όχι δε παίζει αυτό.κολληταρια με τον παντοφλακια βλεπω δεν μου λες μηπως και η δικια σου η γυναικα δοκιμαζει της παντοφλες της στον σβερκο σου