Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.593
- Πόντοι
- 14.936
κ.Κoutavoulia --------------------->
κ.Κoutavoulia --------------------->
Tι Τουρκιας ρε τυπε?Κατσε να κανει μπουκα το γκανγκ σε κανενα κοτετσι κι οτι μεινει στο στελνουν τα παιδιαΜόνο εγώ δουλεύω μόνο εγώ κι ούτε δυο αυγά Τουρκίας δεν μου φέρνει άνθρωπος το πρωί
Καλα για μλκς τους εχεις?Ολοκληρη μπιζνα εχει στηθει με το πλαστικο στις γκομενεςτωρα απο 1 Ιουλιου μαζι με τα πλαστικά καλαμακια που θα αποσύρουν θα αποσύρουν και τις γκομενες του Κουταβουλια , οτι προλάβεις αδερφε , οτι προλάβεις !!!
Τυπε εμένα χάσανε την ψυχή μου οι πουτανες εσένα συνεχίζουν να την χεζουν κι οι καθαρίστριεςγεματη πονο η ψυχουλα σου , ΓΕΜΑΤΗ
ποσα καταλοιπα σου αφησαν οι πουτανες ? δεν σε λυπηθηκαν καθολου , χεσανε πανω στο κορμακι σου το αδειο, σε αφησαν χωρις συναισθημα, ενα κουφαρι εισαι που γυρνάει μεσα στις σελιδες του μπου.
Αυτα πες τα στην γκρινπιςΚαλα για μλκς τους εχεις?Ολοκληρη μπιζνα εχει στηθει με το πλαστικο στις γκομενες
εγω σε αποθεωνω εδω μεσα ΝΙΠΛΑΡΕ γιατι εισαι ο μονος λεφτας φιλος που εχω και εσυ..τωρα απο 1 Ιουλιου μαζι με τα πλαστικά καλαμακια που θα αποσύρουν θα αποσύρουν και τις γκομενες του Κουταβουλια , οτι προλάβεις αδερφε , οτι προλάβεις !!!
εγω εχω ενα της bodytalk δεν τα ξερω τουτα να ρε γαμημενεαφου βλεπεις ρε μαλακα οτι εχουμε περιστατικό σοβαρό
φουλ καταθλιψη με αυτοκτονικες τάσεις
γαμησε μας και εσυ που θες μεταφραση , ΜΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΜΑΓΙΟ , ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΦΤΩΧΑΤΖΑ
μαλακα μου εισαι γεματος μισος, ολες πουτάνες τις λεςΤυπε εμένα χάσανε την ψυχή μου οι πουτανες εσένα συνεχίζουν να την χεζουν κι οι καθαρίστριες
Αθλητικα?ηρθαν τα παπουτσια
ναιΑθλητικα?
με λιγο φαντασια τα λες και αθλητικα
πηρες καινουργια αθλητικα για να τρεχεις οταν ερχεται ο λογαριασμος μουνάκι
Bodytalk και γω αλλα φετος δε…μου μπαινε Και πηγα κι αγορασα lonsdale!εγω εχω ενα της bodytalk δεν τα ξερω τουτα να ρε γαμημενε
Πρόσεχε μην φτύσει φαρμάκι η Φιλιππινέζα στον καφέ σου κι άσε με εμέναμαλακα μου εισαι γεματος μισος, ολες πουτάνες τις λες
και αυτες που μοιραστηκαν την ζωη τους μαζι σου και το σπιτι τους μιας που σε ειχαν σωγαμπρο ...
βρισε να ξεθυμανεις , δωσε αγορινα μου πονο , φτυσε το φαρμακι που σου εβαλαν μεσα σου
ευτυχως που δεν σου μπαινειBodytalk και γω αλλα φετος δε…μου μπαινε Και πηγα κι αγορασα lonsdale!
Ποια αν επιτρεπεται?Καλα αθλητικα θα ταν αφου ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΕΧΕΙΣ,πολλη δουλεια.ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΣΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ,ΣΟΛΑ.
απο το δικο μου crew στην Τριπολη.Tι Τουρκιας ρε τυπε?Κατσε να κανει μπουκα το γκανγκ σε κανενα κοτετσι κι οτι μεινει στο στελνουν τα παιδια