Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.590
- Πόντοι
- 14.936
σαν την κορη του γιαγκου δρακου.high society καταστασουλα με οπερες καβαλερια ρουστικανα,επαυλεις,πολιτεια τενις κλαμπΠάρτε ρε αρχοντόμουνο για έξοδο, για κρεβάτι, για συζήτηση, απλώς για χάζεμα, για οτιδήποτε
Ευτυχώς που χω κόψει το κάπνισμα αλλιώς δεν θα μπορούσα να την έχω δίπλα μουσαν την κορη του γιαγκου δρακου.high society καταστασουλα με οπερες καβαλερια ρουστικανα,επαυλεις,πολιτεια τενις κλαμπ
δηλαδη η καθημερινοτητα που ζουμε εγω και ΝΙΠΛΑΡΟΣ και εχουμε βαρεθει.
κατι πιο λαικο παρακαλω.
Ευτυχώς που χω κόψει το κάπνισμα αλλιώς δεν θα μπορούσα να την έχω δίπλα μου
Τεραστια τζενιφερ κονολλυΠάρτε ρε αρχοντόμουνο για έξοδο, για κρεβάτι, για συζήτηση, απλώς για χάζεμα, για οτιδήποτε
εχεις αργησει τυπε , πριν καμια 50ρια σελιδες την εχω καβατζωσειΠάρτε ρε αρχοντόμουνο για έξοδο, για κρεβάτι, για συζήτηση, απλώς για χάζεμα, για οτιδήποτε
Τεραστια τζενιφερ κονολλυ
γεματη πονο η ψυχουλα σου , ΓΕΜΑΤΗΕίμαι σκληρός σαν βιτάμ που έχει κάτσει έξω από το ψυγείο ώρες γιατρέψε μου την ψυχούλα μου Κάνε με ρσενικο σαν και σένα να μην κλαίω όταν μου στέλνει η τράπεζα το έξτρε από την πιστωτική μου η γκομενα που με παράτησε τα Βίλεμπρεκιν ο γαμιας της ο τωρινός Στην καρτα σου τα χρέωσε εσυ θα τα πληρώσεις εσυ θα την μεγαλώσεις την χελώνα
Έτσι να μαλακίζεται ο Νιπλης συνέχεια και μεις μόνο με τις λαϊκές ... μην ανεβούμε και μεις κανα επίπεδο ποτέ ... έστω μισόεχεις αργησει τυπε , πριν καμια 50ρια σελιδες την εχω καβατζωσει
Σουβλάκι στον Κώστα, στην Αδριανού, έτρωγα σχεδόν καθημερινά για καμμιά δεκαριά χρόνια.Καλησπέρα στην εύθυμη παρέα των προυχόντων
Θα ποστάρω μερικά μαγαζιά με ταπεινό σουβλάκι να μου πείτε την γνώμη σας.
Τα σουβλάκια του κέντρου που όλοι πρέπει να δοκιμάσουμε έστω μια φορά
https://www.travel.gr/food_and_drink/food-culture/ta-soyvlakia-toy-kentroy-poy-oloi-prep/
αφου βλεπεις ρε μαλακα οτι εχουμε περιστατικό σοβαρότα Βιλεμπρεκιν τι ειναι;
Ευχαριστώ κ.Κωλόγερε έχω δουλειές στο κέντρο την άλλη εβδομάδα οπότε θα επισκεφθώ το μαγαζί.Σουβλάκι στον Κώστα, στην Αδριανού, έτρωγα σχεδόν καθημερινά για καμμιά δεκαριά χρόνια.
Η φωτο είναι από καρτ- ποσταλ που του κάναμε για πλάκα.
Και ο εγγονός συνέχιζει την ίδια ποιότητα.Ευχαριστώ κ.Κωλόγερε έχω δουλειές στο κέντρο την άλλη εβδομάδα οπότε θα επισκεφθώ το μαγαζί.