Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.134
- Πόντοι
- 12.756
ετσι να τα ταιζεις τα ζωντανα, εχουν και αυτα ψυχουλαδεν ειμαι του τζογου τυπε...
μονο κανα ζαρι που και που και παλιοτερα και ιπποδρομο....
ετσι να τα ταιζεις τα ζωντανα, εχουν και αυτα ψυχουλαδεν ειμαι του τζογου τυπε...
Μαλιστα.δεν ειμαι του τζογου τυπε...
να παιζεις σκυλακια στον οπαπ κατευθειαν απο Αγγλιαδεν ειμαι του τζογου τυπε...
Αν ήσουν τόσο καλός γαμιας όσο και ψυχολόγος τώρα δεν θα κάνε η πρώην σου τσάρκες με τον γαμια με τα πληρωμένα μαγιώ από την δίκη σου πιστωτική με τις πληρωμένες ξαπλώστρες από την δίκη σου πιστωτική και σύ μόνος να τρως χοτντογκ σε έρημες καντίνες της παραλιακής αλλά εγώ σε συμπονώ θα σκουπίσω τα δάκρυα από το μαγουλακι σου γιατί είμαι φίλος αληθινός φίλοςκαλα πας , εχεις μπει στον κυκλο της αρνησης, σιγα σιγα θα φτασεις εκει που θα νιωσεις καλυτερα
παρε τον χρόνο σου , εδω θα ειμαστε ολη η παρεα σου , ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και δεν θα σε κατηγορησει σαν τις καργιολες που σου εκαναν την ψυχη σκουπίδι
η βιβλος.δεν ειμαι του τζογου τυπε...
Κοκκαλα λεει ο κοσμος,ΚΟΚΚΑΛΑ ,ακου ζαρι...ταβλι παιζεις?δεν ειμαι του τζογου τυπε...
τυπε εσυ εχεις ξεφυγει και απο την ειδικοτητα του ψυχολόγουΑν ήσουν τόσο καλός γαμιας όσο και ψυχολόγος τώρα δεν θα κάνε η πρώην σου τσάρκες με τον γαμια με τα πληρωμένα μαγιώ από την δίκη σου πιστωτική με τις πληρωμένες ξαπλώστρες από την δίκη σου πιστωτική και σύ μόνος να τρως χοτντογκ σε έρημες καντίνες της παραλιακής αλλά εγώ σε συμπονώ θα σκουπίσω τα δάκρυα από το μαγουλακι σου γιατί είμαι φίλος αληθινός φίλος
η βιβλος λεει τυπε πως γινεται να παιζεις γκανιαν και να κλειδωνεις με πλασε, και τελικα να κερδιζει το γαιδουρι???η βιβλος.
"και στην τσοχα καραγκιοζη ψαχνουν αδικα να βρουν.."Κοκκαλα λεει ο κοσμος,ΚΟΚΚΑΛΑ ,ακου ζαρι...ταβλι παιζεις?
Iπποδρομο Τακη?Αφου ειναι για αρχοντους ο ιπποδρομοςδεν ειμαι του τζογου τυπε...
σχεδον δακρυσα με το μεγαλειο ψυχης σου ρε μαλακα.....τυπε εσυ εχεις ξεφυγει και απο την ειδικοτητα του ψυχολόγου
ετοιμος για χαρτι για να παρουσιαστεις στο Δαφνί εισαι
θες να γαμιεται η δικια μου για να νιωσεις καλυτερα που βρηκες την δικια σου καβάλα με κανα πάκι ? να μην σου χαλασω χατηρι , εγω ειμαι φιλος σου
θες να τρωει τα λεφτα μου η δικια μου επειδη εσενα σε πεταξε εξω απο το σπιτι της ? ναι μου τα τρωει , οτι θες εσυ , οτι σε ευχαριστει
Οτι πει ο φιλος μου ο Μπραμπ
κοκκαλα τυπε μονο αν εχεις 15 χρονια καγκελο στην πλατη ή παιζεις σε κανα στενο στο κεντρο με τον παπατζη...Κοκκαλα λεει ο κοσμος,ΚΟΚΚΑΛΑ ,ακου ζαρι...ταβλι παιζεις?
η βιβλος λεει τυπε πως γινεται να παιζεις γκανιαν και να κλειδωνεις με πλασε, και τελικα να κερδιζει το γαιδουρι???
εδω παιξαμε φορκαστ και μας επαθε κραμπα ναπουμε...
σχεδον δακρυσα με το μεγαλειο ψυχης σου ρε μαλακα.....
αν με αφησει η γυναικα δηλαδις και θα κοιμαμαι στην σπηλια μαζι με τον φιλο μας τον νεκροθαφτη ετσι θα μου φερεσαι και μενα ομορφα;
περνάει λουκι ο φιλος μας , ΛΟΥΚΙ ΜΕΓΑΛΟ
διπλα του θα ειμαστε , δεν ειμαστε σαν τις καργιολες του.
Τυπε εγώ έχω μια άψυχη φουσκωτή κουκλα που την φουσκώνω την ξεφουσκώνω την βάφω την ξεβάφω την έχω στο κρεβάτι η την βάζω στο πατάρι δεν μπορεί να κάνει μαχαιριές στην ψυχούλα μου εσυ όμως κλαις γοερά που σε παράτησε σου πήρε και το αυτοκίνητο αλλά ο καλός θεουλης συμπονά τους αδύνατους και έγινε λοκντΑουν στην Μύκονο 2-3 σελφι με στριγκο στο τζάκι Ο αγκαλιά με τον επιβήτορα θα σε είχαν οδηγήσει στο λογκ αουτ από το μπου από τους φίλους σου έμας που σου φέρονται με στοργήτυπε εσυ εχεις ξεφυγει και απο την ειδικοτητα του ψυχολόγου
ετοιμος για χαρτι για να παρουσιαστεις στο Δαφνί εισαι
θες να γαμιεται η δικια μου για να νιωσεις καλυτερα που βρηκες την δικια σου καβάλα με κανα πάκι ? να μην σου χαλασω χατηρι , εγω ειμαι φιλος σου
θες να τρωει τα λεφτα μου η δικια μου επειδη εσενα σε πεταξε εξω απο το σπιτι της ? ναι μου τα τρωει , οτι θες εσυ , οτι σε ευχαριστει
Οτι πει ο φιλος μου ο Μπραμπ
κοκκαλα τυπε μονο αν εχεις 15 χρονια καγκελο στην πλατη ή παιζεις σε κανα στενο στο κεντρο με τον παπατζη...
εγω παιζω σε κυριλε χωρους...
μαζι μου θα σε εχω , ΜΑΖΙ ΜΟΥ , δεν θα αντεξω να εχω και σενα στο τρελάδικοαν με αφησει η γυναικα δηλαδις και θα κοιμαμαι στην σπηλια μαζι με τον φιλο μας τον νεκροθαφτη ετσι θα μου φερεσαι και μενα ομορφα;