Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.110
- Πόντοι
- 12.756
ή αυτά ηταν ή το μπαλσαμικο που ειχαν βαλει μετα πανω στα μανιτάρια, δεν ειμαι ακομα σιγουροςΝαι αυτά ήταν που βαρύνες δίκαιο έχεις..
ή αυτά ηταν ή το μπαλσαμικο που ειχαν βαλει μετα πανω στα μανιτάρια, δεν ειμαι ακομα σιγουροςΝαι αυτά ήταν που βαρύνες δίκαιο έχεις..
Δε φωνάζες και τον φίλο σου τον Αθηναίο να σε βοηθήσει..ή αυτά ηταν ή το μπαλσαμικο που ειχαν βαλει μετα πανω στα μανιτάρια, δεν ειμαι ακομα σιγουρος
οχι ρε τυπε
εφαγα μια τομαχωκ 1.8 κιλά , σαν βρέφος ηταν , ηθελα να την παρω αγκαλιά
πατατα τηγανιτη , κατι μανιταρια ψητα, λιγο ροκα
κατι μπριζολάκια στην αρχη μεχρι να γίνει το βρεφος
λιγο πορτοκαλόπιτα με παγωτο
λιγο παγωτο σκέτο μετα
μισο ραβανί
3 κουταλιες σουφλε σοκολάτα
αλλα τσιμπησα κατι ψητά αμύγδαλα μετα στο ποτό και πρεπει να με γάμησαν αυτα , βαρυνα
Ναι αυτά ήταν που βαρύνες δίκαιο έχεις..
Δε φωνάζες και τον φίλο σου τον Αθηναίο να σε βοηθήσει..
και εμενα εκει παει το μυαλό μου με τα γαμημέναμην το σκέφτεστε
είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο ένοχος είναι τα μύγδαλα
Ακριβώς τα αμύγδαλα είναι βαριά ειδικά το βράδυ.οχι ρε τυπε
λιγο παγωτο σκέτο μετα
μισο ραβανί
αλλα τσιμπησα κατι ψητά αμύγδαλα μετα στο ποτό και πρεπει να με γάμησαν αυτα , βαρυνα
η φιλιππινεζα τι πηρε?οχι ρε τυπε
λιγο παγωτο σκέτο μετα
μισο ραβανί
τύπε τώρα εξηγείται γιατί έγραφες ότι το sex δεν ειναι προτεραιότητα σου!οχι ρε τυπε
λιγο παγωτο σκέτο μετα
μισο ραβανί
οχι ρε τυπε
λιγο παγωτο σκέτο μετα
μισο ραβανί
Κανόνισε να θες και εσύ τζιπ τέρας για να χωράς όπως ο νιπλης....φαι,ξυδια θα παχυνουμε και θα χαλασει το απολλωνειο κορμι μου μην γαμησω
μωρε θελω αλλα δεν μπορω να το εχω..εκτος αν κλεψω του Νιπλη και θα του το επιστρεψω γιατι στοιχιζειΚανόνισε να θες και εσύ τζιπ τέρας για να χωράς όπως ο νιπλης....
ρε μαλάκα αν θες να τα φτιάξεις μαζί της πες μου να ξεμπερδευουμε , μην μου πρηζεις τ αρχίδιαη φιλιππινεζα τι πηρε?
/
δεν πηγαινω με γυναικες φιλων μου κανοναςρε μαλάκα αν θες να τα φτιάξεις μαζί της πες μου να ξεμπερδευουμε , μην μου πρηζεις τ αρχίδια
απλα θα πρεπει να πας Φιλιππινες να γνωρισεις το σόι , θα σου δωσω εγω λεφτα για τα εισιτηρια αν δεν εχεις
εχεις φίλο κηπουρο φιλιππινέζο ρε μαλακα? δεν στο ειχα να κανεις παρέα με αυτην την κλαση ανθρώπωνδεν πηγαινω με γυναικες φιλων μου κανονας
μια τρωμε μια γαμαμε , ενναλαξ, ολα τα σπορ θελουν να συγκεντρωνεσαιτύπε τώρα εξηγείται γιατί έγραφες ότι το sex δεν ειναι προτεραιότητα σου!
έτσι είναι σχεδόν παντού!μαγκες πέρα απο την πλακα
η κατασταση εξω με τα μουνια έχει ξεφύγει
εχουν αλλαξει όλα, αυτο το ινσταγκραμ και οι μαλακιες που αναγκαζονται να βγαζουν ολη μερα φωτογραφιες κτλ
τις εχει κανει ολες να γυμναζονται να προσέχουν τι σκατα μπουκωνουν
να φοράνε ρουχα τοσο σεξυ που παλιά δεν θα τα εβαζαν ουτε στο σπιτι για να καυλωσουν τον γκομενο τους σε κανα ερωτικό παιχνίδι
Επισης η κατασταση απο την ανδρικη φάση ειναι καπως ετσι:
πιτσιρικάδες που η κατασταση με τα μουνια τους εχει ξεπεράσει
δηλαδη βλεπεις την πιτσιρικα κυριλε τσοντα ντυμενη και ειναι ο αλλος ο πιτσιρικος ντυμενος λες και θα παει στον νονο του να παρει χαρτζηλικι , πολυ μεγάλη διαφορά στυλ και ντυσιματος και φασης
Και μετα ειναι οι μεγαλυτεροι που ειναι απο 35 και πανω που απλα βλεπουν τις πιτσιρικες και δεν πανε να χωθουν γιατι λογο εμφανεις διαφοράς ηλικίας, πιο ηρεμο στυλ κτλ κτλ
Οποτε βρισκεσαι θεατης σε μια κατασταση με ενα μαγαζι γεμάτο μουνια πολυ καλυτερα απο το μεσο ορο που βλεπεις στον ινσταγκραμ και την παιζει ο κοσμος
και απο την αλλη ενα τσουρμο μουνια που ψαχνουν , γκομενο- ή γαμιά - ή μαλάκα - η σχέση ή ολα αυτα μαζι και κωλοβαρανε με τις φιλες τους
αυτο που ελεγε ο Αλπουλας πριν καποιες μερες στο ζαμπρι , ειναι γεμάτο εξω τετοιες φασεις.
τωρα ειναι δικη σου δικη σου μ αυτη θα βολευτεις το καλοκαιριεχεις φίλο κηπουρο φιλιππινέζο ρε μαλακα? δεν στο ειχα να κανεις παρέα με αυτην την κλαση ανθρώπων