Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.113
Πόντοι
12.756
τωρα ειναι δικη σου δικη σου μ αυτη θα βολευτεις το καλοκαιρι
ναι καλα παιχτη μου οτι πεις
πες μου πότε θες να βγειτε να της δώσω ρεπό
θα σε βοηθησω, ειμαι φίλος σου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.113
Πόντοι
12.756
έτσι είναι σχεδόν παντού!
Το κακό είναι ότι και οι 40αρες+ έχουν το μικρόβιο του instagram και αρχίζουν και ξεφεύγουν!
Οι μικρές είναι μόνες τους για αυτό ακριβώς τον λόγο,δεν μπορούν να έχουν δίπλα τους έναν στην ηλικία τους με σκισμενα τζιν και μακό και ύφος θέλω να πάιξω μπάλα!
Οι γκόμενες τώρα ψάχνουν κυρίλα!!!
Θα γίνουν όλες sugar babys!

Σωστα,
δεν μπορουν να υποστηρίξουν οι πιτσιρικάδες λαιφσταιλ με 700 ευρω που παιρνουν, ουτε ακουγοντας τραπ-ραπ και μαλακίες με πιστόλια σκοτωμους και κοκαινες, οταν δεν εχουν λεφτα ουτε για 2φυλλο.
με την μανα τους μενουν και το πολυ πολυ να εχουν κανα σκουτερ, βλεπεις απο την αλλη της ψωλιτσες που κανουν το σκατο τους παξιμαδι, βοηθαει και ο μπαμπας και παιρνουν το αμαξακι τους, μικρο αλλα οκ αμαξακι ειναι , πανε και ζαρα και με 40 ευρω βγαινουν ντυμένες τσόντες.
Οι 40αρες προσπαθουν και αυτες οι καημένες αλλα σε αντιθεση με τις πιτσιρικες που ψαχνουν ενα γκομενο απλα , αυτες ψαχνουν τον DPG7000 η τον Φιντιρίκο η Σερο Μυτρα να τις παρει στην αγκαλια του και να ζησουν την ζωη που δεν εζησαν οταν τις γαμουσε ο Μακης απο τα Πατησια και της αφησε με ενα παιδι στην αγκαλια

• Like
Αντιδράσεις: alpula

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.789
Πόντοι
2.606
ναι καλα παιχτη μου οτι πεις
πες μου πότε θες να βγειτε να της δώσω ρεπό
θα σε βοηθησω, ειμαι φίλος σου.
αρμαν ντε μπρινιακ πινει η δικια σου τωρα στη μυκονο πρωτη μουρη αγκαζε ξαπλωστρα στο ναμμος την εχει ο καινουργιος και κεινη βγαζει νιπλικη πιστωτικη και εχει γαμηθει στις ανεπαφες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.189
Πόντοι
12.756
Σωστα,
δεν μπορουν να υποστηρίξουν οι πιτσιρικάδες λαιφσταιλ με 700 ευρω που παιρνουν, ουτε ακουγοντας τραπ-ραπ και μαλακίες με πιστόλια σκοτωμους και κοκαινες, οταν δεν εχουν λεφτα ουτε για 2φυλλο.
με την μανα τους μενουν και το πολυ πολυ να εχουν κανα σκουτερ, βλεπεις απο την αλλη της ψωλιτσες που κανουν το σκατο τους παξιμαδι, βοηθαει και ο μπαμπας και παιρνουν το αμαξακι τους, μικρο αλλα οκ αμαξακι ειναι , πανε και ζαρα και με 40 ευρω βγαινουν ντυμένες τσόντες.
Οι 40αρες προσπαθουν και αυτες οι καημένες αλλα σε αντιθεση με τις πιτσιρικες που ψαχνουν ενα γκομενο απλα , αυτες ψαχνουν τον DPG7000 η τον Φιντιρίκο η Σερο Μυτρα να τις παρει στην αγκαλια του και να ζησουν την ζωη που δεν εζησαν οταν τις γαμουσε ο Μακης απο τα Πατησια και της αφησε με ενα παιδι στην αγκαλια
και παλι τετοιους βρισκουν ομως ρε μαλακα γιατι οι περισσοτερες απο δαυτες ειναι καμμενες εγκεφαλικα χρονια

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.551
Πόντοι
14.936
μαγκες πέρα απο την πλακα
η κατασταση εξω με τα μουνια έχει ξεφύγει
εχουν αλλαξει όλα, αυτο το ινσταγκραμ και οι μαλακιες που αναγκαζονται να βγαζουν ολη μερα φωτογραφιες κτλ
τις εχει κανει ολες να γυμναζονται να προσέχουν τι σκατα μπουκωνουν
να φοράνε ρουχα τοσο σεξυ που παλιά δεν θα τα εβαζαν ουτε στο σπιτι για να καυλωσουν τον γκομενο τους σε κανα ερωτικό παιχνίδι

Επισης η κατασταση απο την ανδρικη φάση ειναι καπως ετσι:
πιτσιρικάδες που η κατασταση με τα μουνια τους εχει ξεπεράσει
δηλαδη βλεπεις την πιτσιρικα κυριλε τσοντα ντυμενη και ειναι ο αλλος ο πιτσιρικος ντυμενος λες και θα παει στον νονο του να παρει χαρτζηλικι , πολυ μεγάλη διαφορά στυλ και ντυσιματος και φασης
Και μετα ειναι οι μεγαλυτεροι που ειναι απο 35 και πανω που απλα βλεπουν τις πιτσιρικες και δεν πανε να χωθουν γιατι λογο εμφανεις διαφοράς ηλικίας, πιο ηρεμο στυλ κτλ κτλ

Οποτε βρισκεσαι θεατης σε μια κατασταση με ενα μαγαζι γεμάτο μουνια πολυ καλυτερα απο το μεσο ορο που βλεπεις στον ινσταγκραμ και την παιζει ο κοσμος
και απο την αλλη ενα τσουρμο μουνια που ψαχνουν , γκομεν- ή γαμιά - ή μαλάκα - η σχέση ή ολα αυτα μαζι και κωλοβαρανε με τις φιλες τους

αυτο που ελεγε ο Αλπουλας πριν καποιες μερες στο ζαμπρι , ειναι γεμάτο εξω τετοιες φασεις.
1626525267708.png

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.113
Πόντοι
12.756
αρμαν ντε μπρινιακ πινει η δικια σου τωρα στη μυκονο πρωτη μουρη αγκαζε ξαπλωστρα στο ναμμος την εχει ο καινουργιος και κεινη βγαζει νιπλικη πιστωτικη και εχει γαμηθει στις ανεπαφες
δεν πάει ναμμος.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
γαμημενο καλοκαιρι ρε πουστη μου ολο κατι πρεπει να κανεις που δεν θες :undecided:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
Σωστα,
Συμφωνούμε απλά οι 40αρες οι ανύπαντρες ψάχνουν αυτούς που αναφέρεις!
Οι άλλες που έχουν παντρευτεί και έχουν βαρεθε, ψάχνουν απλά κάποιον να περνάνε καλά!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.189
Πόντοι
12.756
γαμημενο καλοκαιρι ρε πουστη μου ολο κατι πρεπει να κανεις που δεν θες :undecided:
γαμησε τα εμενα τα λες που ξυπνησα χαραματα εννια και μιση το πρωι και πηρα σβαρνα με σαξο την μιση Αθηνα;:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.113
Πόντοι
12.756
με μια φορά δεν γίνεσαι πουστης
ετσι μας ειχε πει το φιλαράκι μας ο Μπραμπ εδω μεσα
τωρα δεν ξερω αν ελεγε μια φορα στο συνολο ή μία φορά την μερα
δεν τον ρωταμε για να μην ερθει σε δυσκολη θεση , δεν μπορουμε να χασουμε και άλλο μέλος.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.189
Πόντοι
12.756
με μια φορά δεν γίνεσαι πουστης
ετσι μας ειχε πει το φιλαράκι μας ο Μπραμπ εδω μεσα
τωρα δεν ξερω αν ελεγε μια φορα στο συνολο ή μία φορά την μερα
δεν τον ρωταμε για να μην ερθει σε δυσκολη θεση , δεν μπορουμε να χασουμε και άλλο μέλος.
λινκ ρε μουνη

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
γαμησε τα εμενα τα λες που ξυπνησα χαραματα εννια και μιση το πρωι και πηρα σβαρνα με σαξο την μιση Αθηνα;:confused:
Είχε κίνηση μαν ή μόνο ζέστη ? Τράβαγε το σαξο με ερκοντισιον την ανηφόρα της Σταδίου ? :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.113
Πόντοι
12.756

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012