athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.182
- Πόντοι
- 12.756
το θεμα ειναι να μπαινεις εσυ
να μην κοιτας απο τα τζαμια του αυτοκινήτου τους άλλους να τρωνε
και εσυ να ακους σπορ φμ
το θεμα ειναι να μπαινεις εσυ
να μην κοιτας απο τα τζαμια του αυτοκινήτου τους άλλους να τρωνε
και εσυ να ακους σπορ φμ
πολυ νωρις κοιμάσαι τελευταια
εσυ που ησουνα ρε μουνι εξω 3 η ωρα εχεις ζωη? η ζωη ειναι δω μεσαπολυ νωρις κοιμάσαι τελευταια
και μην μου πεις οτι γαμαγες παλι
γιατι θα αρχισω να πιστευω οτι εχεις φαντασιωσεις
https://www.instagram.com/khloe/?hlθα ηταν πολυ ενδιαφερουσα μια ανταλλαγη αποψεων και πληροφοριων αγαπητε φιλε Διομηδη.
γιατι τον φτανει?μην τον στραποναρει στον υπνο του η γαμιολα φοβαμαι καλα που κλειδωνει
οχι δεν γαμησα χθες αλλα να κατσω και με την γυναικα ρε μαλακα στο τελος θα παντρευτω το μπου και θα μου καθεσαι εσυ μεταπολυ νωρις κοιμάσαι τελευταια
και μην μου πεις οτι γαμαγες παλι
γιατι θα αρχισω να πιστευω οτι εχεις φαντασιωσεις
εδω μέσα ειναι η ζωή , το λέει σωστα και ο Μπραμπ πιό πάνωοχι δεν γαμησα χθες αλλα να κατσω και με την γυναικα ρε μαλακα στο τελος θα παντρευτω το μπου και θα μου καθεσαι εσυ μετα
αν μου κανεις ΠΟΛΥ καλο γαμηλιο δωρο κανονιζω ημερομηνιαεδω μέσα ειναι η ζωή , το λέει σωστα και ο Μπραμπ πιό πάνω
και γυναικα σου δεν ειναι , ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ
μπαρακιαεσυ που ησουνα ρε μουνι εξω 3 η ωρα εχεις ζωη? η ζωη ειναι δω μεσα
μην ξαναγινει,ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙμπαρακια
μουνακια
μπριζολάκια
με διαφορετική σειρά
αυτη θα σου παρω που ειναι και μικρη να την παιρνεις και παρέα σου στην δουλειάαν μου κανεις ΠΟΛΥ καλο γαμηλιο δωρο κανονιζω ημερομηνια
ΝΑΙ ΦΕΡΤΗΝαυτη θα σου παρω που ειναι και μικρη να την παιρνεις και παρέα σου στην δουλειά
σε φτιαχνει η φάτσα της ε που ειναι σαν τον πουσυΝΑΙ ΦΕΡΤΗΝ
σε φτιαχνει η φάτσα της ε που ειναι σαν τον πουσυ
νομιζω ηταν Βοιωτια και μετα Ορχομενο με το crew του για σκραπμπαρος που ειναι ? τον χτυπησε το εναλλασσομενο ?
γιατι δεν παιρνεις να ρωτησεις ? μπορει να χρειάζεται βοήθεια , δανεικα , λίγο αίμα, καποιος να του γαμησει την γκόμενα αν δεν μπορει αυτος
ξέρεις αν θα κατέβουν Άργος για πεπόνια ?νομιζω ηταν Βοιωτια και μετα Ορχομενο με το crew του για σκραπ
πως μιλας ετσι;ειναι ο λεφτας της Φαμιλιας...εχει κοτετσι Μυκονο και κωλοφτιαγμενο σμαρτ ημερομηνιας σαξοξέρεις αν θα κατέβουν Άργος για πεπόνια ?
ελεγα να παρω κανα 2
τι μαλάκας!!!!σε φτιαχνει η φάτσα της ε που ειναι σαν τον πουσυ