TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τι λες ρε με ενα ευρω εγω παντρευομαιΝαι είναι ακριβη από τη λαϊκή 1 ευρώ..
τι λες ρε με ενα ευρω εγω παντρευομαιΝαι είναι ακριβη από τη λαϊκή 1 ευρώ..
Μην φοβάσαι τίποτα. Ντούκι είσαι. ΝΤΟΥΚΙ.Μαλακες πάλι μόνο εγώ δουλεύω.. φουλ καυλαντα εισθε και εγώ λιώνω σόλες στην καυτή άσφαλτο... φοβάμαι για θερμοπληξία
ξεχασες να βαλεις μπραστα το ΦOYΜην φοβάσαι τίποτα. Ντούκι είσαι. ΦOYΝΤΟΥΚΙ.
φαντασου ειχα μαζευτει τα μερσεντεδικα τα μαυρα απο εξω και περιμεναν να δουνε ποιον θα πανε πρωτον βολτα στην εξοχη στην φυση
να σου πω απλος να ξερεις επειδη μειναμε νηστικοι λογω αθηναιου θα προτιμουσα αυτο σε χρυσοΧρυσές δουλειές κάνουν οι κουφάλες μαζί μας!!!
Κάντο σπαγγέτι νούμερο 6 και είμαι μέσα!να σου πω απλος να ξερεις επειδη μειναμε νηστικοι λογω αθηναιου θα προτιμουσα αυτο σε χρυσο
etsi pew ta mono esy koyrazesai gia to penixro merokammatakiο ενας ο μουνης τρωει τονοσαλατα,ο αλλος ο μουνης κλιματιστικο και καυλαντα(ΤΑΣΟΥΛΗΣ)και εγω σχολασα μετα απο δεκα και μισο ωρες δουλεια
εχεις φΑΓΩΘΕΙ να παρεις την θεση του συγχωρεμενου καργιοληηηηηηηηηηηηηηηηεπισης παρατηρω δεν εγινα ακομα Μεγας Γλομπεαρχης
Κοίταξε που θα σε περιλαβει ο Νίπλης τώρα η καργιολα με τις ώρες που λες ότι δουλευειςο ενας ο μουνης τρωει τονοσαλατα,ο αλλος ο μουνης κλιματιστικο και καυλαντα(ΤΑΣΟΥΛΗΣ)και εγω σχολασα μετα απο δεκα και μισο ωρες δουλεια
δεν θα του βγαινει το 24ωρο και θα με βριζειΚοίταξε που θα σε περιλαβει ο Νίπλης τώρα η καργιολα με τις ώρες που λες ότι δουλευεις
που να δεις τωρα θα δουλευει περισσοτερο τον πηραν για δουλεια στο μετρο της κρητηςΚοίταξε που θα σε περιλαβει ο Νίπλης τώρα η καργιολα με τις ώρες που λες ότι δουλευεις
Εγώ θα προτείνω στα γάτες του μπου τους μεγάλους ΜΟΝΟ τασαρο Καρυπίδη για γλομπεαρχη ΜΟΝΟεπισης παρατηρω δεν εγινα ακομα Μεγας Γλομπεαρχης
Ναι για μεγάλο καργιολη μιλαμεδεν θα του βγαινει το 24ωρο και θα με βριζει
στηριζω...εγω θα γινω τιμης ενεκεν ρε επειδη δουλευω σαν το μισθωτο σκυλιΕγώ θα προτείνω στα γάτες του μπου τους μεγάλους ΜΟΝΟ τασαρο Καρυπίδη για γλομπεαρχη ΜΟΝΟ
δεν μου χρειαζονται αξιωματα... σαν τον μακαριτη που ηθελε να γινει τιμημενος και οταν δεν εγινε προτιμησε το γαμημενος αλλα παντα και μονο ενεργητικαΕγώ θα προτείνω στα γάτες του μπου τους μεγάλους ΜΟΝΟ τασαρο Καρυπίδη για γλομπεαρχη ΜΟΝΟ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι για μεγάλο καργιολη μιλαμε
στηριζω...εγω θα γινω τιμης ενεκεν ρε επειδη δουλευω σαν το μισθωτο σκυλι
και να τιςεγω θελω μονο να με αγαπανε τα κοριτσια
Καταλαβα σε χασαμε και σένα αντε καλά στέφανα.εγω θελω μονο να με αγαπανε τα κοριτσια