brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.302
- Πόντοι
- 2.606
Εσυ τρέχεις στα μοναστήρια όχι εγώ εγώ εκεί πάνω μόνο σανι και δαναηγια να το λες εσυ σε πιστευω, δεν θελω λινκ , θα εχεις εμπειρίες
Εσυ τρέχεις στα μοναστήρια όχι εγώ εγώ εκεί πάνω μόνο σανι και δαναηγια να το λες εσυ σε πιστευω, δεν θελω λινκ , θα εχεις εμπειρίες
άρα μου λες ψέματα ή έχεις ακούσει απο ένα φίλο σου που τον εφαγε που αυτος ο φίλος είσαι εσυ ?Εσυ τρέχεις στα μοναστήρια όχι εγώ εγώ εκεί πάνω μόνο σανι και δαναη
Μόνο εγώ μπορώ να σε εξομολόγησω Άι πολλαι αμαρτιαι περιπεσούσα γυνήάρα μου λες ψέματα ή έχεις ακούσει απο ένα φίλο σου που τον εφαγε που αυτος ο φίλος είσαι εσυ ?
5-6 φωτό να ανεβάσει στο ινσταγκραμ η πρώην με τον κωλο της να λιάζεται στην ψαρού και έσπασες έσπασεςνα περάσει το επόμενο παρατραγουδο..
Πόσα εκατοστά είναι το πετραχήλι σας;Μόνο εγώ μπορώ να σε εξομολόγησω Άι πολλαι αμαρτιαι περιπεσούσα γυνή
ολοκληρο θα τον σκεπασει ολοκληρο θα κουλουριαστει μεσα λες και ειναι σεντονι σε εμβρυικη στασηΠόσα εκατοστά είναι το πετραχήλι σας;
το πιο παιδι εχθες ημουν εγω στα 51 ο αθηναιος το πουρο εχει καβαλησει τα δευτερα ηντα ο αντζελο ασε συνταξιουχος του ογα ο δε αγιος καθε ημερα τον σταματαει η τροχαια γιατι εχει ξεπερασει το οριο ακομη και της εθνικης οδου(140)... ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑςΚαλημέρα σε όλα τα παιδιά!
Φαντάζομαι περάσατε ωραία χθες, πάντα τέτοια!!!
?
2-3 σαββατοκυριακα ακομα μονος του σε καντινες ο μεγιστανας απο τα λιντλ και θα κανει προταση στν φιλιππινεζα να πανε να φανε οι δυο τους στο κας βλεπω να ανεβαζει και στορυ στο μπουΞαναήρθε ο ΜΙΣΘΩΤΌΣ ΓΑΜΙΑΣ...
Ρε μλκτο πιο παιδι εχθες ημουν εγω στα 51 ο αθηναιος το πουρο εχει καβαλησει τα δευτερα ηντα ο αντζελο ασε συνταξιουχος του ογα ο δε αγιος καθε ημερα τον σταματαει η τροχαια γιατι εχει ξεπερασει το οριο ακομη και της εθνικης οδου(140)... ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑς
Ωραίος ήταν αν εξαιρέσεις ότι μείναμε νηστικοι και πληρωσαμε και από πάνω.Καλημέρα σε όλα τα παιδιά!
Φαντάζομαι περάσατε ωραία χθες, πάντα τέτοια!!!
?
ο αθηναιος φιλε πως νομιζεις οτι κραταει το απολλωνειο κορμι ...θα σου πω εγω.... τρωει ολη την κατσαρολα σπιτι και οι αλλοι μενουν νηστικοιΡε μλκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραίος ήταν αν εξαιρέσεις ότι μείναμε νηστικοι και πληρωσαμε και από πάνω.
το πιο παιδι εχθες ημουν εγω στα 51 ο αθηναιος το πουρο εχει καβαλησει τα δευτερα ηντα ο αντζελο ασε συνταξιουχος του ογα ο δε αγιος καθε ημερα τον σταματαει η τροχαια γιατι εχει ξεπερασει το οριο ακομη και της εθνικης οδου(140)... ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑς
φαντασου ειχα μαζευτει τα μερσεντεδικα τα μαυρα απο εξω και περιμεναν να δουνε ποιον θα πανε πρωτον βολτα στην εξοχη στην φυσηΠαιδιά Τάσο, ΠΑΙΔΙΑ! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
Άγιος δεύτερη νιότη
Οκ μάλλον τέταρτη νιότη
Θα έρθω να σου φέρω νεράκι από τη πηγή που έχει ο Νίπλης στην αυλή του δροσερό..Μαλακες πάλι μόνο εγώ δουλεύω.. φουλ καυλαντα εισθε και εγώ λιώνω σόλες στην καυτή άσφαλτο... φοβάμαι για θερμοπληξία
να βαλεις το μαυρο το σιθρου να περναει ο αεραςΜαλακες πάλι μόνο εγώ δουλεύω.. φουλ καυλαντα εισθε και εγώ λιώνω σόλες στην καυτή άσφαλτο... φοβάμαι για θερμοπληξία
και την πετσετα μην ξεχασεις να σκουπιζεταιΘα έρθω να σου φέρω νεράκι από τη πηγή που έχει ο Νίπλης στην αυλή του δροσερό..
Ναι είναι ακριβη από τη λαϊκή 1 ευρώ..να βαλεις το μαυρο το σιθρου να περναει ο αερας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και την πετσετα μην ξεχασεις να σκουπιζεται