athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.882
- Πόντοι
- 12.756
Φίλε είμαι λίγο μπουρδέλο ακόμα αλλά ελεγχόμενη κατάστασηΕσύ ξεφουσκώσει από χθες η αρχίδια ακόμα;
Φίλε είμαι λίγο μπουρδέλο ακόμα αλλά ελεγχόμενη κατάστασηΕσύ ξεφουσκώσει από χθες η αρχίδια ακόμα;
Και από τηγανιτα τίποτα.ο καθε τρομπας που θελει εξυπηρετηση
Αφού γαμηθηκες χθες δεν άφησες τίποτα όρθιο.Φίλε είμαι λίγο μπουρδέλο ακόμα αλλά ελεγχόμενη κατάσταση
ε ναι στο μπουρδελα που γραφεις τι περιμενες να εισαι η οσια μαριαΦίλε είμαι λίγο μπουρδέλο ακόμα αλλά ελεγχόμενη κατάσταση
ε ναι στο μπουρδελα που γραφεις τι περιμενες να εισαι η οσια μαρια
Στα αρχίδια του αυτός τώρα θα σηκωθεί και θα εχει την πρωιναρα από τη γιαπωνεζα.Ο ΜΟΥΝΗΣ ο Νιπλης ακόμα κοιμάται;
εχει βγαλει βολτα το υβριδικο με το λουρι γιατι αν το βαλει μπροστα συντομα θα λετε ολοι ο μπατιρης ο νιπλης κοιματε ακομηΟ ΜΟΥΝΗΣ ο Νιπλης ακόμα κοιμάται;
Θά κοιμάται να συνέλθει από το χθεσινό χανγκοβερΟ μπουχος που είναι;
ασε τα παιδια να ξεκουραστουν λιωσανε απο την πολυ δουλειαΟ μπουχος που είναι;
Ναι εμένα μου λες.για πάρε παντοφλακια για καφεασε τα παιδια να ξεκουραστουν λιωσανε απο την πολυ δουλεια
Σαντμαν έχεις γίνει σαντμαν μόνο εγώ μπορώ να σε τραβήξω απ τις καντίνες μόνο εγώεμ τα βλεπεις που σου λεω
εγω δεν ξαναμπλεκω
οσες ειναι για σχεση θα τις αναλαμβανεις εσυ
εγω θα κοιτάω απ οτι φαινεται
Πες καλημέρα ρε μουνιΣαντμαν έχεις γίνει σαντμαν μόνο εγώ μπορώ να σε τραβήξω απ τις καντίνες μόνο εγώ
Καλημέρα ρε μουνιΠες καλημέρα ρε μουνι
Έχεις υπηρετικό προσωπικό εσύ ρε η κάνεις τον ελληνικό μόνος;Καλημέρα ρε μουνι
Πλεμπαιος τυπε τον φτιάχνω μόνοςΈχεις υπηρετικό προσωπικό εσύ ρε η κάνεις τον ελληνικό μόνος;
αυτος φτιαχνει για ολη την γειτονια , πριν παρει βαρδυα το ταξι παει καφενειο να κανει το ανοιγμαΈχεις υπηρετικό προσωπικό εσύ ρε η κάνεις τον ελληνικό μόνος;
Στην μόνη τι ρώταγες τον καλόγερο πως μπορείς να ανοίξεις οφ σορ στο άγιο όρος ;αυτος φτιαχνει για ολη την γειτονια , πριν παρει βαρδυα το ταξι παει καφενειο να κανει το ανοιγμα
σε οτι εχει να κανει με λεφτα και θρησκεία ολοι εκει πανω ειναι γατες με πέταλα.Στην μόνη τι ρώταγες τον καλόγερο πως μπορείς να ανοίξεις οφ σορ στο άγιο όρος ;
Και στο γρασαρισμα ροδέλας είναι ειδικοίσε οτι εχει να κανει με λεφτα και θρησκεία ολοι εκει πανω ειναι γατες με πέταλα.
για να το λες εσυ σε πιστευω, δεν θελω λινκ , θα εχεις εμπειρίεςΚαι στο γρασαρισμα ροδέλας είναι ειδικοί