Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.395
- Πόντοι
- 14.936
φυσικα μονο η μπεκακου θα μπορουσε να το εχει αυτο..ειμαι εκλεκτικος,επιλεκτικος,αναμορφωτης και αλανι ΔΕΞΙΟΣ
φυσικα μονο η μπεκακου θα μπορουσε να το εχει αυτο..ειμαι εκλεκτικος,επιλεκτικος,αναμορφωτης και αλανι ΔΕΞΙΟΣ
και εγω , αφου ειπα στην πινέζα αυριο να φτιαξει μοσχαρι κοκκινιστο με ΣΠΑΓΓΕΤΙ , ΣΠΑΓΓΕΤΙ μαλακα , οχι χυλοπιτες
Βαλε βαλεξερω ακριβως τι θελειο Καραμανης , ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ
αν μου πει θα βαλω φωτο
Καραμάνο τι λέει;Βαλε βαλε
Καλα φιλε Αντζελινο εδω ερκοντισιο… παγωτακι στρατσατελα να παει κατω η…χτεσινη πουτσα.. κι αυριο μπανιο να δουμε κανα κωλο να στανιαρουμεΚαραμάνο τι λέει;
Πως και δεν της είπες να κάνει γεμιστά τα κάνουν και στις φιλιππινες βλέπω να γεμίζει τις μελιτζάνες με καμία κάρτσα απ τα άπλυτακαι εγω , αφου ειπα στην πινέζα αυριο να φτιαξει μοσχαρι κοκκινιστο με ΣΠΑΓΓΕΤΙ , ΣΠΑΓΓΕΤΙ μαλακα , οχι χυλοπιτες
Ωραίος μια χαρά στρατσιατελα ήταν να φάνε και εμείς στο τραπέζι και το κατάπιε ο Αθηναίος κόντευε να πνίγειΚαλα φιλε Αντζελινο εδω ερκοντισιο… παγωτακι στρατσατελα να παει κατω η…χτεσινη πουτσα.. κι αυριο μπανιο να δουμε κανα κωλο να στανιαρουμε
ουτε εσυ θα της αρεσες , ειμαι σιγουροςΔεν μ αρεσει αυτη
Τύπε για οποιες δεν μου αρεσουν, μου ειναι αδιαφορη η γνωμη τουςουτε εσυ θα της αρεσες , ειμαι σιγουρος
σε ειχα για πρωτοποριακο ευρωπαιστη αδερφε καΙ γκλαμουρομουτρο αλλα με εχεις αφησει αφωνο.ευγε ευγε ΝΙΠΛΑΚΟ.
Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα να σε γαμησω με ρομαντισμό
με φουσκωσε το φαιΌλο υποσχέσεις είστε...
Τόσα χιλιόμετρα έκανα και τελικά έφυγα αγάμητος.
τυπε , βλεπει και Πετρετζικη στο ταμπλετ , ευτυχως να λες , ενα απο τα καλα της πρωην μου , της ειχε πει να μαθει και κανα Ελληνικο φαγητοΠως και δεν της είπες να κάνει γεμιστά τα κάνουν και στις φιλιππινες βλέπω να γεμίζει τις μελιτζάνες με καμία κάρτσα τα άπλυτα
Το παίζε γιακουζα ο μισθωτός όταν ρωτήσανε στο τέλος τι να φέρουν για κέρασμα παράγγειλε σάκε ;Όλο υποσχέσεις είστε...
Τόσα χιλιόμετρα έκανα για να σας συναντήσω και τελικά έφυγα αγάμητος.
κατι μου λεει οτι το ιδιο θα μου απαντουσε και αυτηΤύπε για οποιες δεν μου αρεσουν, μου ειναι αδιαφορη η γνωμη τους
ρε μαλακα εχεις βαλει καμμια καμερα να την παρακολουθεις μην ριχνει χλεμπονες στο φαι και στους καφεδες σου η καριολα η ηπατιτιδικια;τυπε , βλεπει και Πετρετζικη στο ταμπλετ , ευτυχως να λες , ενα απο τα καλα της πρωην μου , της ειχε πει να μαθει και κανα Ελληνικο φαγητο
αλλιως θα κατεβαινα τελικους στο Kali και θα εκοβα βολτες στην Γλυφαδα με σπαθια και ραβδιά