ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.857
- Πόντοι
- 5.006
Ήρθατε αργά κύριε είχε κίνηση;Όλο υποσχέσεις είστε...
Τόσα χιλιόμετρα έκανα για να σας συναντήσω και τελικά έφυγα αγάμητος.
Ήρθατε αργά κύριε είχε κίνηση;Όλο υποσχέσεις είστε...
Τόσα χιλιόμετρα έκανα για να σας συναντήσω και τελικά έφυγα αγάμητος.
Nίπλη θες να πάθω καρδιακό ελάχιστα χρόνια πριν μπω στα πρώτα άντα?
δεν εχει σακε εκει βρε μαλακα πλωμαρι ουζο και χυμα κοκκινελι μονοΤο παίζε γιακουζα ο μισθωτός όταν ρωτήσανε στο τέλος τι να φέρουν για κέρασμα παράγγειλε σάκε ;
Αρα ολα καλα, πού ειναι το προβλημα?κατι μου λεει οτι το ιδιο θα μου απαντουσε και αυτη
Τοσο μικρος εισαι ρε?Nίπλη θες να πάθω καρδιακό ελάχιστα χρόνια πριν μπω στα πρώτα άντα?
παντου εχω , ΠΑΝΤΟΥρε μαλακα εχεις βαλει καμμια καμερα να την παρακολουθεις μην ριχνει χλεμπονες στο φαι και στους καφεδες σου η καριολα η ηπατιτιδικια;
ονομα της κορασιδος ΝΙΠΛΑΡΕ υπαρχει?τυπε , βλεπει και Πετρετζικη στο ταμπλετ , ευτυχως να λες , ενα απο τα καλα της πρωην μου , της ειχε πει να μαθει και κανα Ελληνικο φαγητο
αλλιως θα κατεβαινα τελικους στο Kali και θα εκοβα βολτες στην Γλυφαδα με σπαθια και ραβδιά
Ποιος τρώει σουβλάκι με ούζο ρε πούστη μου ;δεν εχει σακε εκει βρε μαλακα πλωμαρι ουζο και χυμα κοκκινελι μονο
ουτε εμεις τετοιο ατοπημα ρε εννοειταιΠοιος τρώει σουβλάκι με ούζο ρε πούστη μου ;
Νιάτο είμαι!Αρα ολα καλα, πού ειναι το προβλημα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τοσο μικρος εισαι ρε?
Το παίζε γιακουζα ο μισθωτός όταν ρωτήσανε στο τέλος τι να φέρουν για κέρασμα παράγγειλε σάκε ;
Τσιταχ η γατοπαρδος έφυγε πιο γρήγορα απ τον άνεμο πήρε και το σμαρτ μαζίονομα της κορασιδος ΝΙΠΛΑΡΕ υπαρχει?
νιπλη μπορεις να μου δινεις καθαρα 1200 πλας τα ενσημα μου για 12 χρονια σερι να τα παρατησω ολα αυριο;κουραστηκα θελω να ριλαξαρωcristina buccino
δες ινστα να μην σε φτανει η προσφορα με τα unlimited data με καμία Παναγία
3 αδερφες , εδω κοιτα , να μην ξερεις πια να γαμησειςονομα της κορασιδος ΝΙΠΛΑΡΕ υπαρχει?
Ήρθατε αργά κύριε είχε κίνηση;
Πάω να τσιμπήσω καρπουζακι κερασακια.α ρε αθηναιε νηστικούς μας αφήσεςνιπλη μπορεις να μου δινεις καθαρα 1200 πλας τα ενσημα μου για 12 χρονια σερι να τα παρατησω ολα αυριο;κουραστηκα θελω να ριλαξαρω
Καλησπέρα σας κύριε Διευθυντά.Μακάρι να ήτανε μόνον αυτό. Ρεζίλι μας έκανε. Ζήτησε κατάνα για να κόψει το χωριάτικο λουκάνικο.
δεν παει τιποτα κατω πρηστηκα λιγο καφε πινωΠάω να τσιμπήσω καρπουζακι κερασακια.α ρε αθηναιε νηστικούς μας αφήσες