Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.211
- Πόντοι
- 12.756
σε ολες φωτο δειχνεις τα τατου σαν τις ινφουλενσερς που δειχνουν το κωλο τουςεπεστρεψε ο Ντεληκανης
να το κοιταξεις λιγο αυτο
σε ολες φωτο δειχνεις τα τατου σαν τις ινφουλενσερς που δειχνουν το κωλο τουςεπεστρεψε ο Ντεληκανης
βρε παπαρα αφου απεναντι καθομουν τι να εκανα να εβαζα κελεμπια;σε ολες φωτο δειχνεις τα τατου σαν τις ινφουλενσερς που δειχνουν το κωλο τους
να το κοιταξεις λιγο αυτο
Χενα ειναι πουστριλικι ρε δεν ειναι κανονικα τατου
θελω να μπω στο σταρ συστεμ μπρο...αλλα επειδη ειμαι κοτα κανω χενακανεις και χενες μωρη ? τι εισαι η μαριποζα?
Γυναίκες με τατού (με μετρο βέβαια) είναιΧενα ειναι πουστριλικι ρε δεν ειναι κανονικα τατου
Και δε πλήρωσες και μια γαμιολαΜορη καργιολα αθηναιε τα γάμησες όλα στο τραπέζι μείναμε νηστικοι εγώ ο άγιος και ο Καρυπίδης
Πεινουσα με κορν-φλεικς ολη μερα ρεΜορη καργιολα αθηναιε τα γάμησες όλα στο τραπέζι μείναμε νηστικοι εγώ ο άγιος και ο Καρυπίδης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και δε πλήρωσες και μια γαμιολα
Και τα γλυκά τα παγωτά τα ξεκολιασες όλαΠεινουσα με κορν-φλεικς ολη μερα ρε
Αυτός είναι ο δεύτερος γύροςΕγω στη φωτο τον αθηναιο τον ειδα να τσιμπαει λιγο ντακο… ποτε προλαβε;
Ω να σου βραδιάτικα........
πρωτη μουρη ηταν σαξο..γυαλι,πανεμορφο,γυαλιζεΚούτα , ολες δικές σου, δεν τις μπορω με τατου
ελα να γαμησεις το DAIKIN ιαπωνικό ειναι , τατου δεν εχει , εχει κατι αυτοκολληταβαλε καμμια με ιαπωνικα τατου ρε κουταβουλια να στανιαρουμε
ρε μαλακα,ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ μην μου το θυμιζεις και στεναχωριεμαιθα εβλεπε ο Πουσυς τα φαγητα και θα θυμηθηκε την εξοδο που εφαγε 2 τυλιχτα τσαμπα , αλλα του στοίχησε το ακαουντ του
βαλε καμμια με ιαπωνικα τατου ρε κουταβουλια να στανιαρουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πρωτη μουρη ηταν σαξο..γυαλι,πανεμορφο,γυαλιζε
Ναι αλλα κερδισε μουνι…θα εβλεπε ο Πουσυς τα φαγητα και θα θυμηθηκε την εξοδο που εφαγε 2 τυλιχτα τσαμπα , αλλα του στοίχησε το ακαουντ του