athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.853
- Πόντοι
- 12.756
pio to υβριδικο??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καποιον θα γαμησω,καποιον θα ΓΑΜΗΣΩ..
Δεν μου τα λετε καθολου καλα,ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ
pio to υβριδικο??
σημερα εχει ζεστη και αυριο, μετα ειναι σ/κ .απο δευτερα παλι εδω θα ειμαστε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καποιον θα γαμησω,καποιον θα ΓΑΜΗΣΩ..
Δεν μου τα λετε καθολου καλα,ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ
ο πορτοσαλτε φταιειπαει αυτο
τωρα να βρουμε γιατι πεθαινουν πορνοσταρ που το επιθετο τους ειναι skye
αρθρο του 15 μετα βεβαια ο ντεμης πλουτισεΔείτε φωτό από το παλάτι Ντέμη- Δέσποινας που πούλησαν στους Άραβες!
Δείτε φωτό από το παλάτι Ντέμη- Δέσποινας που πούλησαν στους Άραβες! Το πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ βρήκε -επιτέλους- αγοραστή για τη βίλα του στην Κηφισιά και μετακομίζει με ενοίκιο στη Βούλα.www.newsnowgr.com
ο pussy ειναι ερωτύλος σιγά μην εχει αναγκη την κοντήμε κανα λεφτακια ποιος περιμενες να την γαμαει ο πουσυ
ρε μαλεα πρεπει να γραψω σεντόνι τωρα για να παρεις χαμπαρια δεν εχει αν το αποπληρωσεις?
Τι μλκ εισαιμια ειναι η λυση
ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ DAIKIN
τα κλιματιστικα αμα αρχιζεις και τα σκαλιζεις ειναι για πεταμα
μονο φρεον συμπληρωσεις , ΜΟΝΟ ΦΡΕΟΝ
μην μας ανοιξεις τα ματια τυπε ασε μας στο σκοταδι απλωσε ενα ματωμενο απ το μπαλκονι και καθαρισαμερε μαλεα πρεπει να γραψω σεντόνι τωρα για να παρεις χαμπαρι
δεν πειραζει τυπεμην μας ανοιξεις τα ματια τυπε ασε μας στο σκοταδι απλωσε ενα ματωμενο απ το μπαλκονι και καθαρισαμε
Θα σου στείλω λογαριασμό και πληρωμή από Αθηναίο.δεν πειραζει τυπε
ευτυχως που υπαρχει και το ιντερνετ για σενα να βρισκεις αποκουμπι
αμα καταλαβαιναν ολοι πως γινονται οι δουλειες με τραπεζες και τα χρηματοοικονομικα δεν θα εφταναν τα λεφτα για όλους.
Ας δουμε τι γινεται τωρα , που μενει αυτος τι μουνι γαμαγε , τι μουνι εχει γαμησει , τι σπιταρωνα είχε εστω και για λιγο , οχι οτι τωρα εκει που μενει ειναι για το πουτσο , και ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΖΕΙ ΤΩΡΑ...σιγουρα οχι σαν καποιον που δεν εχει λεφτα.
και ας πιασουμε την δημοσιογραφο που εβαλες που μενει στο 2αρι στο Παγκρατι και ξερει για τοκογλυφους που πηρε ο αλλος 320χιλιαρικα δανεικα ..οταν ολη η θεσσαλονικη ξερει τι εχει γίνει με αυτα .
Ευτυχως που ειναι ετσι τα πραγματα, ευτυχως.
Ξερει η ψωλα αυτη να μας πει τι εγινε στην εμπαιρ? την εταιρεία δικαιωματων του σηματος της ΑΕΚ ?
ξερει να μας πει αν ειναι σε άλλες εταιρίες ο κοντος με εταιρίες οφ σορ ?
η ξερει μονο για τους άραβες επειδη τους τσιμπουκωσε ?
Πάμε παρακατω , στο αν θα πληρωσει ο ΑΘηναιος σήμερα ή όχι , μεχρι να κανουν ρεπορταζ και γι αυτον .
θα πληρωσω ρεπορταζ οτι ειμαι φτωχοςΘα σου στείλω λογαριασμό και πληρωμή από Αθηναίο.
θα φαω τσαμπε και ο λογαριασμος θα επιβαρυνει εσενα εχω συννενοηθει με τα παιδια..θα πληρωσω ρεπορταζ οτι ειμαι φτωχος
θα βαλω λινκ οτι δεν εχω μιαθα φαω τσαμπε και ο λογαριασμος θα επιβαρυνει εσενα εχω συννενοηθει με τα παιδια..
δεν εχει τετοια μουνι....ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣθα βαλω λινκ οτι δεν εχω μια
που ειναι το λινκ με τον μαλακα με το κλιματιστικο που εχει προβλημα στο αμαξι να του πουλησω το δικο μουδεν εχει τετοια μουνι....ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ
παρε 5 τσιχλες μασατες λιγο και καταπιετεςΜε εχει κοψει η πεινα με κορν-φλεικς ειμαι μονο
δεν μου αρεσουν οι τσιχλες...αυτες ειναι οι θυσιες που κανω για να διατηρησω το απολλωνειο κορμι μουπαρε 5 τσιχλες μασατες λιγο και καταπιετες
Με εχει κοψει η πεινα με κορν-φλεικς ειμαι μονο