TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μην στεναχωριεσαι θα κανονισω αμεσα το ενταλμα συλληψηςδεν γαμιεται αυτον θα κυνηγανε ξερει εχει μαθει να φυλαγεται
μην στεναχωριεσαι θα κανονισω αμεσα το ενταλμα συλληψηςδεν γαμιεται αυτον θα κυνηγανε ξερει εχει μαθει να φυλαγεται
με ποιον θα ξεκωλιαζεται η Βανδη τωρα;βλεπω Νασο Γουμενιδη που λεει για χωρισμο Βανδη - Ντεμη
λαιβ στην Μαλέσκου
ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΑΣΟΣ , ΟΛΑ
ο κοντος ειναι ταπι και ψυχραιμος εχασε και το σπιτι 3 χαρτια στην κηφισια αυτη τον συντηρουσεβλεπω Νασο Γουμενιδη που λεει για χωρισμο Βανδη - Ντεμη
λαιβ στην Μαλέσκου
ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΑΣΟΣ , ΟΛΑ
με κανα λεφτακια ποιος περιμενες να την γαμαει ο πουσυμε ποιον θα ξεκωλιαζεται η Βανδη τωρα;
γιαυτο οκο κοντος ειναι ταπι και ψυχραιμος εχασε και το σπιτι 3 χαρτια στην κηφισια αυτη τον συντηρουσε
μαθανε για τον Πουσυγιατι χωρισαν αυτοι στα γεραματα?
και αυτος που το πηρε το ξαναπουληησε σε 6 μηνες 3.5γιαυτο οκ
καλα που εχω εσενα και τον νιπλη μεχρι και ποτε χεζουν ρε πουστηδες ξερετεκαι αυτος που το πηρε το ξαναπουληησε σε 6 μηνες 3.5
πια λεφταλετε να με χωρισει και μενα η γυναικα αν μου σωθουν τα λεφτα;πουτανες ΟΛΕΣ
στο σκυλοσπιτο θα σε στειιλει στο σκυλοσπιτο και αντι για μελι λαδι θα τρως ξηρα τροφηλετε να με χωρισει και μενα η γυναικα αν μου σωθουν τα λεφτα;πουτανες ΟΛΕΣ
μια χαρα λεφτα εχει στην ακρη ο κοντος , μην τον φοβασαιο κοντος ειναι ταπι και ψυχραιμος εχασε και το σπιτι 3 χαρτια στην κηφισια αυτη τον συντηρουσε
θα παω στον νιπλη να τρωω τα αποφαγια του που θα βγαζει η Πινεζα θα επιβιωσωστο σκυλοσπιτο θα σε στειιλει στο σκυλοσπιτο και αντι για μελι λαδι θα τρως ξηρα τροφη
αμα ειχε λεφτα δεν θα εχανε το σπιτι τυπεμια χαρα λεφτα εχει στην ακρη ο κοντος , μην τον φοβασαι
πρωτα να περνας απο Σκλαβενίτηθα παω στον νιπλη να τρωω τα αποφαγια του που θα βγαζει η Πινεζα θα επιβιωσω
βρεστε τα γιατι θα σας γαμησω υπαρχει διασταση αποψεωναμα ειχε λεφτα δεν θα εχανε το σπιτι τυπε
δεν ειναι παντα ετσι απλα τα πραγματα.αμα ειχε λεφτα δεν θα εχανε το σπιτι τυπε