athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.854
- Πόντοι
- 12.756
ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΑΜΙΟΛΑτην επιασε καβαλα πανω σε κανεναν περσοναλ εγω λεω
ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΑΜΙΟΛΑτην επιασε καβαλα πανω σε κανεναν περσοναλ εγω λεω
την σουταρε, αυτο ειναι τσεκαρισμενο παντωςτην επιασε καβαλα πανω σε κανεναν περσοναλ εγω λεω
και μπραβο του....χαρηκα τωρατην σουταρε, αυτο ειναι τσεκαρισμενο παντως
σουζα καθοταν του κοντου , ΣΟΥΖΑΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΑΜΙΟΛΑ
ξερεις κανεναν που εχει χρημα να αφηνει περιουσιακο στοιχειο στην προκειμενη σπιτι να χαθει και να χανει 500000 ? σε λιγο θα μου πεις οτι ο ρακκαν ντενης σανυος θα χασει τους χωρους και τα μαγαζια στο αβενιου επειδη εχει λεφταδεν ειναι παντα ετσι απλα τα πραγματα.
Λεφτα υπαρχουν ακουμε που σου λεω
σε επιστευομαι ρε γαμιολη εισαι παρακτορειο ΡΟΙΤΕΡ σε αυτασουζα καθοταν του κοντου , ΣΟΥΖΑ
να καβαλιοταν απο αλλον αποκλειεται
τον βλεπει και βαραει παλαμακια το μουνι της
το δικο μου σεναριο ειναι πιο κινκυ ασπρο τον εκαναν ΑΣΠΡΟσε επιστευομαι ρε γαμιολη εισαι παρακτορειο ΡΟΙΤΕΡ σε αυτα
να κανει ρελανς ο Μπραμπ αλλιως να αλλαξει επαγγελμα
αν συνεχισει η διχογνωμια περιμενω και τους αλλους επιστημονες της κλινικης και θα συγκαλεσω επιστημονικο συμβουλιο.το δικο μου σεναριο ειναι πιο κινκυ ασπρο τον εκαναν ΑΣΠΡΟ
ναι ξερω πολλουςξερεις κανεναν που εχει χρημα να αφηνει περιουσιακο στοιχειο στην προκειμενη σπιτι να χαθει και να χανει 500000 ? σε λιγο θα μου πεις οτι ο ρακκαν ντενης σανυος θα χασει τους χωρους και τα μαγαζια στο αβενιου επειδη εχει λεφτα
οκ ολες οι αποψεις δεκτες αλλα επιμενωαν συνεχισει η διχογνωμια περιμενω και τους αλλους επιστημονες της κλινικης και θα συγκαλεσω επιστημονικο συμβουλιο.
Τα πραγματα ειναι σοβαρα,ΣΟΒΑΡΑ
αρα αφησε ακινητο που αυξηθηκε η αγοραια αξια του λογικο μου ακουγεταιναι ξερω πολλους
με χρηματοδοτηση ηταν το σπιτι
εδωσε λιγοτερα για οσο εμεινε εκει απο οσο θα εδινε για ενοικιο σε ενα αντιστοιχο σπιτι
το δανειο αναχρηματοδοτηθηκε με υψηλοτερο επιτοκιο και μεγαλυτερη διαρκεια λόγο αυξηση της αξίας του ακινητου
πηρε την διαφορά τσεπη και αφησε το σπιτι
Μονο ο μαλακας ο Κωστοπουλος πληρωνε σαν μαλακας και να σωσει το σπιτι του και το εχασε
Μην ξεχνας οτι αν περναγε στην κυριοτητα του ειναι το πρωτο που θα χτυπαγαν ολοι , μιας και δεν εχει εντελως καθαρίσει απο τα δικαστηρια με την ΑΕΚ
μια ειναι η λυσηνιπλη ανοιξε θεμα για βλαβη ac δεν πας να δωσεις τα φωτα σου
εχει κλιματιστικο αυτοκινητου η daikinμια ειναι η λυση
ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ DAIKIN
τα κλιματιστικα αμα αρχιζεις και τα σκαλιζεις ειναι για πεταμα
μονο φρεον συμπληρωσεις , ΜΟΝΟ ΦΡΕΟΝ
αρα αφησε ακινητο που αυξηθηκε η αγοραια αξια του λογικο μου ακουγεται
ακομη πιο απλα τα πραγματα , πεταμα το αυτοκινητοεχει κλιματιστικο αυτοκινητου η daikin
pio to υβριδικο??ακομη πιο απλα τα πραγματα , πεταμα το αυτοκινητο
πες του οτι εχω ενα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ να του δωσω εγω σε τιμη πολυ καλη με κλιματιστικο δοκιμασμενο σε συνθηκες ΕΡΗΜΟΥ ΣΑΧΑΡΑΣ
αυτο να τονισεις , οτι ειναι ΥΒΡΙΔΙΚΟpio to υβριδικο??
α δεν εχει αν το αποπληρωσεις?αχ ρε μαλεα , αχ , τι σχεση εχει η αξία οταν δεν ειναι δικό σου ??
ισα ισα που επωφεληθηκε της αυξησης με τον νεο δανεισμό
που στο πουτσο ειναι ο αντζελο να μας πει για το λιζμπαγκ