ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.687
- Πόντοι
- 5.006
κοιμήσου και εσύ λίγο να ισιωσει το κορμάκι σου..μαλακες μονο εγω γαμιεμαι στην δουλεια
κοιμήσου και εσύ λίγο να ισιωσει το κορμάκι σου..μαλακες μονο εγω γαμιεμαι στην δουλεια
ευτυχως εχω κορυφαιο στρωμα ανατομικο και την παλευωκοιμήσου και εσύ λίγο να ισιωσει το κορμάκι σου..
ευτυχως εχω κορυφαιο στρωμα ανατομικο και την παλευω
εσυ και ο ακατανομαστοςμαλακες μονο εγω γαμιεμαι στην δουλεια
κλιματιστικο Φουτζιτσου και ασε τον Μπαρο να λιωνει σκαλωσια και να δροσιζεται με αμστελ38,5 εξω...
αλλο λιγο και παμε να περασουμε το 40αρι!!!
εχει ακόμα πριν γινει εξω της κολάσεως
Και γω, ΚΑΙ ΓΩ.μαλακες μονο εγω γαμιεμαι στην δουλεια
Και γω, ΚΑΙ ΓΩ.
Μπραδερινι πρωτευουσιανε ασε τους τζιτζικες να μας γλεντανε, οι μερμηγκες ξερουν τι καμνουν.
ετσιΜπραδερινι πρωτευουσιανε ασε τους τζιτζικες να μας γλεντανε, οι μερμηγκες ξερουν τι καμνουν.
δυστυχως δεν μπορει να μπειΠου ειναι αυτος ο μουνης ο βαγονακιας νατου γαμησωρωτησω κατι που τονε θελω ……
Και πως θα μαθω τωρα αν τα εφτιαξε με το μωρο και αν σκοπευουν να πανε σε γαμου κενωνια;δυστυχως δεν μπορει να μπει
θα μπει με κλωνο πιστευω να μας χαιρετισει και να μας ενημερωσειΚαι πως θα μαθω τωρα αν τα εφτιαξε με το μωρο και αν σκοπευουν να πανε σε γαμου κενωνια;
δυστυχως δεν μπορει να μπει
Και πως θα μαθω τωρα αν τα εφτιαξε με το μωρο και αν σκοπευουν να πανε σε γαμου κενωνια;