TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
και εγω σε αγαπαω
και εγω σε αγαπαω
μαλλον 24ωρο θα ειναι τωραξεκουράσου 3 ωρες και εφυγες για άλλο ενα 17 ωρο δουλειά
τιποτα δηλαδη.... ουτε υπερωρίαμαλλον 24ωρο θα ειναι τωρα
ατιμη κενωνια ρε μαλακα..για 500 ευρω δουλευω 24ωροτιποτα δηλαδη.... ουτε υπερωρία
κατσε ενα 37ωρο να πεις οτι δουλεψες
απο οτι εμαθα ενας ηταν ο τυχερος εδω μεσα... που του την επεφτε ηηηηηη γκομενακαλησπερα σε ολους τους γατουλογαμουληδες του σαη.
Τασση κρυβε λογια.ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ.απο οτι εμαθα ενας ηταν ο τυχερος εδω μεσα... που του την επεφτε ηηηηηη γκομενα
το εχω δει μαλακες αλκοολες αγγλοιμην τσακωνεστε ρε παιδια για γιουβαρλακια..ελεος.
εδω ειμαστε λεσχη σοβαρων γαμιαδων.ημαρτον.
δεν μπορω ειμαι μαρτυριαρης ... εχει πολυ χρημα,, εχει τζιπ ,εχει και μπρικι που ψηνει καφε οιγολογικα ποιος ειναι???Τασση κρυβε λογια.ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ.
εκτος απο ολα αυτα ειναι και ΜΟΥΝΗΣ μηπως;δεν μπορω ειμαι μαρτυριαρης ... εχει πολυ χρημα,, εχει τζιπ ,εχει και μπρικι που ψηνει καφε οιγολογικα ποιος ειναι???
α ναι γεια σου αυτο το ξεχασαεκτος απο ολα αυτα ειναι και ΜΟΥΝΗΣ μηπως;
αν δεν με εκθεσεις ρε μπαγασα δεν μπορεις ομως?οκ ναι ηθελε να δεσει τον γαιδαρο της αλλα ειμαι ασωτος πολυ εγω.δεν μπορω ειμαι μαρτυριαρης ... εχει πολυ χρημα,, εχει τζιπ ,εχει και μπρικι που ψηνει καφε οιγολογικα ποιος ειναι???
τον Μπαρο πιστευω λεςα ναι γεια σου αυτο το ξεχασα
η αληθεια ειναι πως θα υπαρχει προβλημα με την διαδοχη κατασταση αλλα τι στο διολο τοσοι μαλακες δεν θα βρεθει ενας να διεκδικησει το στεμμαΚαλα ρε τόσο αναίσθητη ειστε ? δεν ανησυχείτε για τον pussy τόσες ήμερες εξαφανισμένος και αντί να βγειτε στους δρόμους ...ο pussy ειναι περιουσία τοθ μπου ,να δω τώρα ποιον θα ψηφίζετε για mr .M
δεν ξερω τιποτα εγω μην με πειτε και ρουφιανο στο τελοςτον Μπαρο πιστευω λες
το λες αληθεια αυτο ...η το κανεις για να μας τρομοκρατησειςενταξει καποια στιγμη θα τελειωσει το μπαν θα ξαναμπει ο πουσυ ρε σεις
μαλακες μονο εγω γαμιεμαι στην δουλειαΤασουλη σκούπισε τον ιδρώτα σου ρε κάνε ένα διάλειμμα από το σκάψιμο.