Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.761
- Πόντοι
- 2.606
Προχθες το δεςΕχει το βραδυ στο σταρ ενα καλο με Ρομπερτ Ντουβαλ και αιρονμαν(τον αυθεντικο,οχι το δικο μας γουρλο απο τα λιντλ)
Αμα τρωει τονο με πρασινη σαλατα και ρυζι, σουσι ειναι, ΣΟΥΣΙ.Τόνο κονσέρβα τρώει
Το είδα μέχρι λίγο πριν το τέλος γιατί...Προχθες το δεςΕχει το βραδυ στο σταρ ενα καλο με Ρομπερτ Ντουβαλ και αιρομαν(τον αυθεντικο,οχι το δικο μας γουρλο απο τα λιντλ)
τον βλέπεις και εσυ οτι κλεφτά μπαινει εδώ απο την καταπληκτικη και γεματη εξω ζωη του ε?Νιπλη ασε το σουσι και μπες
Τυπε δεν ειδες εκει που διελυσε το κεφαλι του σιχαματος του Ιλαι με τις κορινες του μποουλινγκ;; Το καλυτερο εχασες…Το είδα μέχρι λίγο πριν το τέλος γιατί...
Τώρα βέβαια είναι άλλος ο λόγος που το έβαλα...
To ματς ειναι σικε.Τελευταιες ενδοξες αναμετρησεις ηταν πουλι vs ακαποειρα.Να δωσω σποιελερ πως τελειωσε η ταινια?Το είδα μέχρι λίγο πριν το τέλος γιατί...
Τώρα βέβαια είναι άλλος ο λόγος που το έβαλα...
Έλα παραλία...Ρε μουνια ολοι εχετε ζωη μονο εγω δεν εχω
ολη η ζωη σου, ενα ρεπό δικό τουΡε μουνια ολοι εχετε ζωη μονο εγω δεν εχω
To ματς ειναι σικε.Τελευταιες ενδοξες αναμετρησεις ηταν πουλι vs ακαποειρα.Να δωσω σποιελερ πως τελειωσε η ταινια?
Δεν εχει γαμο στο τελος.ΔΕΝ ΕΧΕΙ
Σε λιγο ουτε εμεις θα εχουμε,υπομονηΡε μουνια ολοι εχετε ζωη μονο εγω δεν εχω
Ναι,ηταν απολαυστικο.Ειχε μια ποιοτητα.Τωρα μονο μπινελικιαΕίχε πολύ πλάκα αυτή η κόντρα.
Το μυθικο πουλί κένταγε...
ουτε εγω εχω γαμησε τα.εχω και την πεθερα μου μου εχει σπασει τα αρχιδια να παω απο εκει.Ρε μουνια ολοι εχετε ζωη μονο εγω δεν εχω
Σεβάσου την παρεούλα σου ρε γελοίε εδώ πέρα και σταμάτα το, πόσο περισσότερο μαλάκας θα γίνεις;ολη η ζωη σου, ενα ρεπό δικό του
αμα θα έρθει θα ειναι τουλαχιστον 16ωρο , δεν βγαινει για λιγοτερο απο το σπιτιΈλα παραλία...
Eσυ γαμεις ομως. ΓΑΜΕΙΣ.Ρε μουνια ολοι εχετε ζωη μονο εγω δεν εχω
Eσυ γαμεις ομως. ΓΑΜΕΙΣ.