TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τα καλανταειμαι περιεργος να δω τι θα του πουν ρε
τα καλανταειμαι περιεργος να δω τι θα του πουν ρε
μονιμη στο εγκεφαλολες να εχει καμμια βλαβη και να το φτιαξουν να καιει νορμαλ;μακαρι δηλαδη
η θα τον φτιαξουν ή θα τους φτιαξω εγω με δικηγόρο κτλλες να εχει καμμια βλαβη και να το φτιαξουν να καιει νορμαλ;μακαρι δηλαδη
θα το κανουν να ψεκαζει ενα μπεκ μονο τυπελες να εχει καμμια βλαβη και να το φτιαξουν να καιει νορμαλ;μακαρι δηλαδη
θα μου δωσουν αναλυτική καταγραφη βλαβης κτλ , εβαλα τον δικηγορο και πηρε τηλθα το κανουν να ψεκαζει ενα μπεκ μονο τυπε
θα μου δωσουν αναλυτική καταγραφη βλαβης κτλ , εβαλα τον δικηγορο και πηρε τηλ
μυρισε το σκατο μεχρι την γλυφαδα
δεν ξερουν ακομα με τι εμπλεξαν...
εγω να δεις τι μουνης ειμαι και τι εχω κανει σε ασφαλιστικεςθα μου δωσουν αναλυτική καταγραφη βλαβης κτλ , εβαλα τον δικηγορο και πηρε τηλ
μυρισε το σκατο μεχρι την γλυφαδα
δεν ξερουν ακομα με τι εμπλεξαν...
δεν το περιμενα απο εσενα , φαινεσαι συνετός και καθως πρεπει τυποςεγω να δεις τι μουνης ειμαι και τι εχω κανει σε ασφαλιστικες
οι 2 πιο ΜΟΥΝΗΔΕΣ εδω μεσα ειστε εσυ και ο μουνης ο Μπραμπδεν το περιμενα απο εσενα , φαινεσαι συνετός και καθως πρεπει τυπος
παντα με τον καλο λόγο για τους άλλους και παντα να δικαιολογησεις το μη σωστο για να μην παρεξηγηθεις
Για πες ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
Ναι γραφτους στα παπάρια σουοι 2 πιο ΜΟΥΝΗΔΕΣ εδω μεσα ειστε εσυ και ο μουνης ο Μπραμπ
Οι νόμοι του κρατους μας με οδηγουν τυπε , ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ , ΠΑΝΤΑοι 2 πιο ΜΟΥΝΗΔΕΣ εδω μεσα ειστε εσυ και ο μουνης ο Μπραμπ
θα καρφωθω αφορα υποθεσεις κλοπων που ηταν βεβαια πραγματικες οχι απ τις αλλες ξερειςδεν το περιμενα απο εσενα , φαινεσαι συνετός και καθως πρεπει τυπος
παντα με τον καλο λόγο για τους άλλους και παντα να δικαιολογησεις το μη σωστο για να μην παρεξηγηθεις
Για πες ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
γαμησε πολλα κρουασαν χθες και επαθε ζαχαρο το ψωλακι τουΟ γλομπεαρχης που είναι τασουλη και αθηναιε;
μαλιστα , μαλιστα ..... κατανοω απόλυταθα καρφωθω αφορα υποθεσεις κλοπων που ηταν βεβαια πραγματικες οχι απ τις αλλες ξερεις
θελω να τους γαμησω και εγω μου ασφαλιζουν το σαξο για λιγα λεφτα τα μουνια3 πραγματα χρειαζεται καποιος σκληρο δικηγορι να ειναι σκυλι μαυρο ο ιδιος ο παθων και την εποπτεια ιδιωτικης ασφαλισης της τραπεζας της ελλαδας...
παιδια ετοιμαζεται για σ/κ εχει δουλεια στο τσιρκοΟ γλομπεαρχης που είναι τασουλη και αθηναιε;
παιδια ετοιμαζεται για σ/κ εχει δουλεια στο τσιρκο
τυπε για αυτο το αμαξι σηκωνεται για να ερθει να το παρει μονο οδηγος γερανου οχι κλεφτηςθελω να τους γαμησω και εγω μου ασφαλιζουν το σαξο για λιγα λεφτα τα μουνια