alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Το ωραιοτερο ηταν το "ξαρμυρισμένη κουτσομούρα"Καλά αυτόν τον έχει βαφτίσει με πολλά, έχω χάσει τη μπάλα
Το ωραιοτερο ηταν το "ξαρμυρισμένη κουτσομούρα"Καλά αυτόν τον έχει βαφτίσει με πολλά, έχω χάσει τη μπάλα
Και σενα μια περιοδο σε περναγε πριονοκορδελα ο πιξι, το καλυτερο ηταν το "Αβερωφικη πορνη"Το ωραιοτερο ηταν το "ξαρμυρισμένη κουτσομούρα"
Τωρα εχει κολλησει στο "πορνη της Πειραιως" και στο "γαλαζια ροχαλα".Και σενα μια περιοδο σε περναγε πριονοκορδελα ο πιξι, το καλυτερο ηταν το "Αβερωφικη πορνη"
Για ποιο θέμα μωρη Κασσιανή που λέει κι ο px75, μια παρέα είμαστε εδώ, πες και σε μας
Τα ιδια σκατα εχουν στο κεφαλι παν κατ.Αλλη ειναι η Κασσιανη ρε τύπε
την έχω "σωσει" την θες σε pm?Τα καλύτερα χάνω
Τι κάνεις κλώνε μου?Τα ιδια σκατα εχουν στο κεφαλι παν κατ.
Τον αντισθενη θα επρεπε να τον πληρωνουμε τετοια παιδικη χαρα που μας εχει κανει το σαη.Βασικα ο ιδιος ειχε αυτοβαπτιστει ,οταν δηλωσε οτι αν ηταν γυναικα και κωλγκερλ θα ηθελε να την λενε κασσιανη Τι διαολο καστινγκ κανει ο Αντισθενης και τους βρισκει ρε γμτ
Μην καρφωνομαστε τυπε μου. Και φορτισε το ταμπλεκ γιατι θα σε πεταξει εξω σε λιγο και δε θα εχω με ποιον αλλο μου εαυτο να τα λεω.Τι κάνεις κλώνε μου?
Για στείλε να δω κάτιτην έχω "σωσει" την θες σε pm?
αρα πας για ΒΑΝ κλωνικο! επιτελους.τεσπα
κατι ειπα παραπανω οποιος το πιασε το πιασε
θα γραφω εδω αλλα δεν θα ειμαι εγω
αντιλαβου ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παπατζης δλδ
παιζει βεβαια να γραφει και ο πουσι σαν κατα φαντασια ειρηνη αλλα θα φανει στη νεκροψια της διαχειρισης αυτο.εν τω μεταξύ η Ειρήνη έγραφε ότι δεν έχει δώσει στον @pussy wagon το τηλέφωνο της!
Ο pussy άλλα ισχυρίζεται!
ότι να είναι!
Τι να φανεί τύπε,έχουμε μπλέξει με αγαπόυληδες,τρελούς και κοινωνιοπαθείςπαιζει βεβαια να γραφει και ο πουσι σαν κατα φαντασια ειρηνη αλλα θα φανει στη νεκροψια της διαχειρισης αυτο.
Τι να φανεί τύπε,έχουμε μπλέξει με αγαπόυληδες,τρελούς και κοινωνιοπαθείς
εισαι γατα ρε γαμημένε ,και εγω το ίδιο ειπαΓυαλιά ηλίου με κορδόνι ρε μαλάκα, πού είμαστε στο 80; Πόσο αντικαβλέ;
Εγώ μαλακα ξέρω σε φωνάζουνμε φωναζανε σανταμ επειδη ειχα μουστακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι ναι χαχα ναι ναι
Εσύ με την τροχαία δεν έχεις άκρες από ότι ξέρω μόνο στην σήμανση έχεις φακελοτου εστειλα την τροχαια για παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη