Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
τι ειναι ρε λιονταρι ο νιπλαρος?Νομίζω είχε περισσότερο τρίχωμα μικρός
οχι ετσι ηταν απο οταν τον θυμαμαι που παιζαμε στα ανακτορα.
τι ειναι ρε λιονταρι ο νιπλαρος?Νομίζω είχε περισσότερο τρίχωμα μικρός
Του νιπλη ξερουμε, φωτοτυπιες ειναι, ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ.ο μουνης εχει μπλοκ επιταγων τωρα δε ξερω αν ειναι σαν του Νιπλη ομως
Πέρα από ομάδα γιατρών, ποιοι άλλοι σε παρακολουθούν ρε βαρεμένε;ρε φιλε θες το κακο μ?
εμενα με παρακολουθουν
εχει αλλαξει ειπε και προσπαθει για καλυτεραΠέρα από ομάδα γιατρών, ποιοι άλλοι σε παρακολουθούν ρε βαρεμένε;
Μιλα του ομορφα, παλευουν οι γιατροι της κλινικης να τον κρατανε σε καταστολη.Πέρα από ομάδα γιατρών, ποιοι άλλοι σε παρακολουθούν ρε βαρεμένε;
ευχαριστω για τα καλα σας λογια φιλτατεεχει αλλαξει ειπε και προσπαθει για καλυτερα
Για κάθε 10 καινούργια τηλεκοντρόλ που θα βάζει θα του βάζω επιταγή 100000 ευρώ επάνω από την προηγουμενη και η προηγούμενη για να σου θυμίσω εσύ και άλλοι δύο που την είδατε ήταν 100000 ρουπιεςο μουνης εχει μπλοκ επιταγων τωρα δε ξερω αν ειναι σαν του Νιπλη ομως
την ειρηνηΤι του 'στειλες;
Θα του γαμήσω, εμένα δε μου στειλετην ειρηνη
Ντικ πικΤι του 'στειλες;
Για ποιο θέμα μωρη Κασσιανή που λέει κι ο px75, μια παρέα είμαστε εδώ, πες και σε μαςτου εστειλα κατι αλλο μια κουβεντα που θελω να του κανω για ενα θεμα
Ασουμεκαληνυχτα
και καποιοι καλο ειναι να ωριμασουν λιγουλακι παρπαανω
για να μπορουμε να κανουμε και σωστες συζητησεις
Εεπ, Η Κασσιανη ειναι ο ζανκλοντ τυπεΓια ποιο θέμα μωρη Κασσιανή που λέει κι ο px75, μια παρέα είμαστε εδώ, πες και σε μας
Για τον κωλόγερο λες ε; Όντως, ώρες ώρες φέρεται πολύ ανωριμακαληνυχτα
και καποιοι καλο ειναι να ωριμασουν λιγουλακι παρπαανω
Αλλη ειναι η Κασσιανη ρε τύπεΓια ποιο θέμα μωρη Κασσιανή που λέει κι ο px75, μια παρέα είμαστε εδώ, πες και σε μας
Καλά αυτόν τον έχει βαφτίσει με πολλά, έχω χάσει τη μπάλαΕεπ, Η Κασσιανη ειναι ο ζανκλοντ τυπε
Βασικα ο ιδιος ειχε αυτοβαπτιστει ,οταν δηλωσε οτι αν ηταν γυναικα και κωλγκερλ θα ηθελε να την λενε κασσιανη Τι διαολο καστινγκ κανει ο Αντισθενης και τους βρισκει ρε γμτΚαλά αυτόν τον έχει βαφτίσει με πολλά, έχω χάσει τη μπάλα