Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.748
- Πόντοι
- 12.756
εσυ νομιζω πρεπει να κανεις ενα πιο ρομαντικο προφιλ και πιο κουλτουρα αν θες να εχεις κάποια ελπιδα με το κορίτσι σουεγω εφτυσα τον εναν μια φορα
κακια πολυ
εσυ νομιζω πρεπει να κανεις ενα πιο ρομαντικο προφιλ και πιο κουλτουρα αν θες να εχεις κάποια ελπιδα με το κορίτσι σουεγω εφτυσα τον εναν μια φορα
κακια πολυ
τσεκ πμεσυ νομιζω πρεπει να κανεις ενα πιο ρομαντικο προφιλ και πιο κουλτουρα αν θες να εχεις κάποια ελπιδα με το κορίτσι σου
μην με μπλεκεις με ψιλα100000 ευρώ επιταγή έβαλα πριν αλλά έλειπες σαν αυτές που πληρώνεις την φιλιππινέζα ρε μουνι
δεν νομιζωο αλπουλα εφαγε συσταση εμαθα
του εστειλα την τροχαια για παραβιαση ερυθρου σηματοδοτημην με μπλεκεις με ψιλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν νομιζω
Ρε μουνι έχε χάρη που δεν είναι ο Λάκης εδώ ένα συρτάρι τίγκα στα τηλεκοντρόλ από κληματιστικα θα χε βαλειμην με μπλεκεις με ψιλα
δεν νομιζω
Ειπε αυτος που πονταρε 20 ευρω στην προκριση της Ιταλιας για να βγαλει τη βενζινη της εβδομαδαςμην με μπλεκεις με ψιλα
Τα καλύτερα χάνωτι πατσοκοίλια είναι αυτά?
μλκ θα φας ban που βάζεις πρόσωπο!
ουτε κανΤα καλύτερα χάνω
να πεις στο παμεστοιχημα να βαλει τροπο πληρωμης - επιταγες να στο κλεισω εγω το μαγαζακι τουςΕιπε αυτος που πονταρε 20 ευρω στην προκριση της Ιταλιας για να βγαλει τη βενζινη της εβδομαδας
Ναι και να κυνηγανε μετα τους οπισθογραφουςνα πεις στο παμεστοιχημα να βαλει τροπο πληρωμης - επιταγες να στο κλεισω εγω το μαγαζακι τους
Στείλε μου φωτό να ξέρω αν θα της στείλω για καφέουτε καν
Δεν πειραζω, θα βολευθω με τις υπολοιπες, εσυ μεγαλομετοχος θα εισαι.Deal. Aλλάαυτήν θα την κρατήσω για μένα
στην ζωη συμβαινουν διαφοραΝαι και να κυνηγανε μετα τους οπισθογραφους
Σου εστειλε την Ειρηνη?Στείλε μου φωτό να ξέρω αν θα της στείλω για καφέ
Το ξερω τύπεστην ζωη συμβαινουν διαφορα
Κλιματιστικα βρε μαλέα , μας εβγαλες τα μάτια , δεν ειναι κληματαριέςΡε μουνι έχε χάρη που δεν είναι ο Λάκης εδώ ένα συρτάρι τίγκα στα τηλεκοντρόλ από κληματιστικα θα χε βαλει
ποιανου φωτο?Στείλε μου φωτό να ξέρω αν θα της στείλω για καφέ
ΟχιΣου εστειλε την Ειρηνη?
Της λεγαμενηςποιανου φωτο?
ρε φιλε θες το κακο μ?Οχι
Της λεγαμενης
Σε κουβα στον φτιαχνουν ή σε εχουν κοψει2,80 εχει ο καφες μπερυ που πινω εντωμεταξυ