Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.715
- Πόντοι
- 12.756
ευχομαι να μην διαβάζει ο Τζιμυςμονο στους καφεδες
ευχομαι να μην διαβάζει ο Τζιμυςμονο στους καφεδες
Είναι σαν τις Αρμάν ντε μπρινιακ μεγάλες που τις κουβαλάνε τέσσερις στο ναμμος στο τραπέζι σαν τον επιτάφιο ;τι δεν καταλαβαινεις;α ναι συγνωμη θες επεξηγηση...το μεγαλυτερο μεγεθος του Μπερυ την πιο βαρια ποικιλια...ενταξει τωρα;
ιατρικης χε χεΑπο το Βουκουρεστι ειναι το πτυχιο ? με υπογραφή του Τσαουσεσκο ?
1.802,80 εχει ο καφες μπερυ που πινω εντωμεταξυ
το 2 μπροστα λεμε εξτρα λαρτζ
ναι ναι χαχα ναι ναιΕγώ είμαι ο πραγματικά πλούσιος εδώ μέσα πλερωνω 4 κάτι τον μονο εσπρέσσο στο πρώην ζοναρς εγώ έκανα πλούσιο τον Πανα εγώ
Όταν έχω κλείσει καμία καλή μπίζνα παραγγέλνω και διπλό καμιά φορά
Α ναι εσύ είσαι βαρέων βαρών.το 2 μπροστα λεμε εξτρα λαρτζ
ευτυχως που εχει και εσενα ο Πανας και δεν εχει βγει στην ζητιανιαΕγώ είμαι ο πραγματικά πλούσιος εδώ μέσα πλερωνω 4 κάτι τον μονο εσπρέσσο στο πρώην ζοναρς εγώ έκανα πλούσιο τον Πανα εγώ
Όταν έχω κλείσει καμία καλή μπίζνα παραγγέλνω και διπλό καμιά φορά
4 κοκοφοίνικες στο αιλαντ εγώ τους έχω πληρώσει εκείευτυχως που εχει και εσενα ο Πανας και δεν εχει βγει στην ζητιανια
μην σου πω και τον μεγαλο περίπατο του Μπακογιαννη εσυ τον πληρωσες ολον4 κοκοφοίνικες στο αιλαντ εγώ τους έχω πληρώσει εκεί
Τσιμπουκια σου παιρνει ο Σπυρος Λουης , μαραθωνοδρόμος εχεις γινει που πας ως εκει με τα ποδιαεχει παρταρα το island σημερα νομιζω
η την παρασκευη
αλλα λειπει το κονε μ εκτος και δεν παω
σημασια εχουν τα πνευμονιαΤσιμπουκια σου παιρνει ο Σπυρος Λουης , μαραθωνοδρόμος εχεις γινει που πας ως εκει με τα ποδια
Εντάξει όταν ήτανε μικροί που τους φυτέψανεμην σου πω και τον μεγαλο περίπατο του Μπακογιαννη εσυ τον πληρωσες ολο
να μου δειξεις ποιοι ειναι να παω να τους κατουράω για πότισμαΕντάξει όταν ήτανε μικροί που τους φυτέψανε
εγω εφτυσα τον εναν μια φορανα μου δειξεις ποιοι ειναι να παω να τους κατουράω για πότισμα
100000 ευρώ επιταγή έβαλα πριν αλλά έλειπες σαν αυτές που πληρώνεις την φιλιππινέζα ρε μουνινα μου δειξεις ποιοι ειναι να παω να τους κατουράω για πότισμα