alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.534
- Πόντοι
- 17.470
ασε ρε αυτά σε εμάς!ΚΛΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ
Κάτσε να κοιτάς το τηλέφωνο μπας και σε πάρει η Ειρήνη
ασε ρε αυτά σε εμάς!ΚΛΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ
κακιουλαα.........................ασε ρε αυτά σε εμάς!
Κάτσε να κοιτάς το τηλέφωνο μπας και σε πάρει η Ειρήνη
όχι αλλά όταν ο τύπος γράφει τέτοια post και κλώνος να είναι δεν τον μπανάρεις!κακιουλαα.........................
σου χρωστάω απάντηση εσένα, θα σου γράψω σε λίγο!κακιουλαα.........................
το ξερω περιμενω με την ησυχια σόχι αλλά όταν ο τύπος γράφει τέτοια post και κλώνος να είναι δεν τον μπανάρεις!
σου χρωστάω απάντηση εσένα, θα σου γράψω σε λίγο!
φευγει ρε λιγοι εχουν σκοτωθει με τετοια και με τα πεζω ραλυ;αν δεν προσεχεις καρφωθηκες
Τυπε είμαστε καλά παιδιά μόνο αν εξαιρέσεις τον Αθηναίο και το Καρυπίδη που είναι καργιολεςΕυχαριστώ κε Alpula. Δεν ειμαι κλωνος κανενος απλα μου αρεσει να παρακολουθώ το νημα που και που γιατι ειστε μια ωραια παρέα. Καλα να περνατε.
το οτι βρηκες κατι απο την παρεα που σου αρεσει ειναι υποπτο πολυ !!!Ευχαριστώ κε Alpula. Δεν ειμαι κλωνος κανενος απλα μου αρεσει να παρακολουθώ το νημα που και που γιατι ειστε μια ωραια παρέα. Καλα να περνατε.
το οτι βρηκες κατι απο την παρεα που σου αρεσει ειναι υποπτο πολυ !!!
χαχα κλωνος σου ειναι ρε μαλάκα ?
οχι ρε παπαρα..μην δεις ανθρωπο να γραφει κατι καλο ρε γαμημενεχαχα κλωνος σου ειναι ρε μαλάκα ?
αλλιως νεφρα συκωτια τσινορα βαλβιδες καρδιας δεν θα τα χαλασουνεΕπίσης να συμπληρώσω και ο Νίπλης αν χρειαστείς κανενα ψιλό,έχει τόκο 70%.
aploς παιχτη αγχωθηκε ο πουσυ μην του παρεις τα πρωτια ...δεν ξερει οτι δεν υπαρχει αλλος σαν αυτονΕυχαριστώ κε Alpula. Δεν ειμαι κλωνος κανενος απλα μου αρεσει να παρακολουθώ το νημα που και που γιατι ειστε μια ωραια παρέα. Καλα να περνατε.
το οτι βρηκες κατι απο την παρεα που σου αρεσει ειναι υποπτο πολυ !!
τυπε ειμαι εν δυναμει καθηγητης πανεπιστημιου και δεν το γνωριζα?Αυτο που μου αρέσει ειναι ο διαλεκτικός τρόπος που χειριζεσται το διαδυκτιακό χάος χωρις την προσφυγή σε διαπληκτισμούς, βρισιματα, αποκλισμό, bulling κλπ. Πραγματι θα πρέπει να διδασκεται στα τμηματα επικοινωνιας των πανεπιστημιων σαν case study.
ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΟ ΔΕ ΔΑΓΚΑΝΕΙ
ειναι μια ατακα π λεω συχνα στις γυναικες
χαιδεψε το δ δαγκανει
Ειπα σαν case study για το νήμα αυτο. Αν και εκτιμώ το χιουμορ σου και τον τροπο σου , νομιζω οτι χαρις σε αυτούς που έχουν χειριστέι τα ποιο βαρια περιστατικά νιπλ, αθηναιος, αγιος, κλπ νομιζω οτι αξιζει η κλινική να ματατραπεί σε Πανεπιστημιακήτυπε ειμαι εν δυναμει καθηγητης πανεπιστημιου και δεν το γνωριζα?
ρε τυπε αν ειχες λιγο νιονιοΕιπα σαν case study για το νήμα αυτο. Αν και εκτιμώ το χιουμορ σου και τον τροπο σου , νομιζω οτι χαρις σε αυτούς που έχουν χειριστέι τα ποιο βαρια περιστατικά νιπλ, αθηναιος, αγιος, κλπ νομιζω οτι αξιζει η κλινική να ματατραπεί σε Πανεπιστημιακή