TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
ε ναι να ρεκλαμαρουμε και το μαγαζακικαι το διαφημιστικό απο το μαγαζι του Καρυπιδη , για καλο ταξίδι στον αλλον κοσμο
ε ναι να ρεκλαμαρουμε και το μαγαζακικαι το διαφημιστικό απο το μαγαζι του Καρυπιδη , για καλο ταξίδι στον αλλον κοσμο
τυπε περιμενεις μηπως παει παρασκευη και πιεις κανα ουσκι?
εννοειται προσεχω την σιλουετα μου αλλιως καθε μερα θα επινατυπε περιμενεις μηπως παει παρασκευη και πιεις κανα ουσκι?
μηπως εισαι μανεκενε?εννοειται προσεχω την σιλουετα μου αλλιως καθε μερα θα επινα
οχι ρε ενας φαλακρος κοιλαρακος μεσηλιξ ειμαιμηπως εισαι μανεκενε?
με τατουαζ ελπιζω να μην εχει και τιποτα κορωνες διαμαντια και φτερα στο σβερκοοχι ρε ενας φαλακρος κοιλαρακος μεσηλιξ ειμαι
οχι ειναι εξωτικα τα τατου μουμε τατουαζ ελπιζω να μην εχει και τιποτα κορωνες διαμαντια και φτερα στο σβερκο
δεν το υπογραφω αυτο...οχι ρε ενας φαλακρος κοιλαρακος μεσηλιξ ειμαι
εξωτικα πουλια τυπε? δεν πιστευω να εχεις χτυπησει κανα παπαγαλο ζακο στο μπρατσοοχι ειναι εξωτικα τα τατου μου
κατι πολυχρωμα κοκατιλ εχω χτυπησειεξωτικα πουλια τυπε? δεν πιστευω να εχεις χτυπησει κανα παπαγαλο ζακο στο μπρατσο
αθηναιε καλο μου φιλαρακι το βραδυ σκεφτομαι να αλητεψω παρα πολυ ασχημα.οχι ρε ενας φαλακρος κοιλαρακος μεσηλιξ ειμαι
αυτα τυπε που τα βαρανε με κεφαλες απο πικαπ?κατι πολυχρωμα κοκατιλ εχω χτυπησει
ξεκινα Χριστοδουλοπουλος να ξες Ιουλιοαθηναιε καλο μου φιλαρακι το βραδυ σκεφτομαι να αλητεψω παρα πολυ ασχημα.
γεια σου brabus αλαναρε και σπεκια σε ολα τα καλα παιδια του σαη.
φυγαμε αλαμπρατσετα σου λεω.αμπαλαρω γκαρνταρομπα απο τωρα.ξεκινα Χριστοδουλοπουλος να ξες Ιουλιο
φυγαμε αλαμπρατσετα σου λεω.αμπαλαρω γκαρνταρομπα απο τωρα.
φλοραλ πουκαμισαρες και θα παρω και την μπιζουτιερα μαζι με τα καδενικα-δαχτυλιδια.
θα φλεξαρω τα chains σε ολους τους βλαχους.
και ρολογια με μπριλαντια φουλφυγαμε αλαμπρατσετα σου λεω.αμπαλαρω γκαρνταρομπα απο τωρα.
φλοραλ πουκαμισαρες και θα παρω και την μπιζουτιερα μαζι με τα καδενικα-δαχτυλιδια.
θα φλεξαρω τα chains σε ολους τους βλαχους.
θα παρουμε και τον νιπλαρο μαζι.ειναι ο πορφυριο ρουμπιροζα του σαη να ξες.