brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.012
- Πόντοι
- 2.606
θα πεσεις ολος μεσα οταν εξαγορασεις και την ανενεργη εταιρεια στη μαδαγασκαρη αλλα στο πηγαδιέπεσα έστω και λίγο μέσα?
θα πεσεις ολος μεσα οταν εξαγορασεις και την ανενεργη εταιρεια στη μαδαγασκαρη αλλα στο πηγαδιέπεσα έστω και λίγο μέσα?
τζιμαρα ποτε θα κερασεις την παρεα κρουασαν??? απο τα καλα ετσιRofiane????
πειτε μυ καποιος που ειναι το περιπτερι να παω να κανω σεφτετζιμαρα ποτε θα κερασεις την παρεα κρουασαν??? απο τα καλα ετσι
εγω ξερω θες εδω η πμπειτε μυ καποιος που ειναι το περιπτερι να παω να κανω σεφτε
ξέρεις πόσες φορές έχω ρωτήσει?πειτε μυ καποιος που ειναι το περιπτερι να παω να κανω σεφτε
δεν είναι σωστό!εγω ξερω θες εδω η πμ
σκασε μυτη απο εκει και αμα δεν σε βαλει να βοσκεις τα προβοσκιδουχα οσο θα δουλευει στο περιπτεροξέρεις πόσες φορές έχω ρωτήσει?
Εγω θα πήγαινα και με δώρα αλλά στα @@ του!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και εδώ και με pm
μονο πμ , μονο !!εγω ξερω θες εδω η πμ
δεν είναι σωστό!μονο πμ , μονο !!
Τι διαφορά έχει; Κρος είναι από τα 18cm και πάνω;Κρος ποτε
Παλια shemale???
In general, a crossdresser, doesn’t use hormones and they are largely straight. She-males use hormes and try to get as close to looking female as they can only they full male plumbing still. Caitlyn Jenner, for example, is what we use to call “She-males”.Τι διαφορά έχει; Κρος είναι από τα 18cm και πάνω;
Βγες βολτα με το θηριο με τον κλιματισμο στο φουλ, και οταν θα περνας διπλα απο τους ετοιμοθανατους ξαπλωμενους στην ασφαλτο, σταματα διπλα τους και κανε κωλοδαχτυλασημερα ειναι η μερα που θα αφησει τα κοκκαλα του στην ασφαλτο ο Αθηναιος απο την ζέστη
ρε φιλε ολοι να τον βγαλετε μπουστη ειπαμε δεν τον περνει ..λιγο μονο για τα νεφραΤι διαφορά έχει; Κρος είναι από τα 18cm και πάνω;
Ειχα βαλει σε αγνοηση γιατί δεν ήξερα ποίος ειναι αλλα μετα ξεμπλόκαρα.Αν ηξερα,δεν θα έκανα αγνόηση.ο asereponire
θα περναω διπλα τους και θα τους πετάω βενταλιεςΒγες βολτα με το θηριο με τον κλιματισμο στο φουλ, και οταν θα περνας διπλα απο τους ετοιμοθανατους ξαπλωμενους στην ασφαλτο, σταματα διπλα τους και κανε κωλοδαχτυλα
ξαναγυρισε για λιγο αλλα εφυγε βιαστικαΕιχα βαλει σε αγνοηση γιατί δεν ήξερα ποίος ειναι αλλα μετα ξεμπλόκαρα.
Τι ανθρωπιστηςθα περναω διπλα τους και θα τους πετάω βενταλιες
Κατάλαβα.ξαναγυρισε για λιγο αλλα εφυγε βιαστικα
και το διαφημιστικό απο το μαγαζι του Καρυπιδη , για καλο ταξίδι στον αλλον κοσμοΤι ανθρωπιστης
θα περναω διπλα τους και θα τους πετάω βενταλιες
Οκ άρα cross = πουστράκι και shemale = πουστάραIn general, a crossdresser, doesn’t use hormones and they are largely straight. She-males use hormes and try to get as close to looking female as they can only they full male plumbing still. Caitlyn Jenner, for example, is what we use to call “She-males”.