brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.079
- Πόντοι
- 2.606
τυπε μηπως καλυτερα να εψαχνες τον συμβολαιογραφο?ψαχνω τον δικηγόρο μου
τυπε μηπως καλυτερα να εψαχνες τον συμβολαιογραφο?ψαχνω τον δικηγόρο μου
Ο Αγγλόφιλος που σου έλεγα χθες μόλις έπαθε το πρώτο εγκεφαλικόχθες το εκανες απο σημερα το βραδυ ξεκινας να καλυτερευεις
καλησπερα ειμαι ο αλεξανδροςψαχνω τον δικηγόρο μου
γραφε αφμ νιπλη...189065431αμα θες δικηγορο να σε στειλω σε μια
και καλες τιμες και εμπειρια
εγινε μποιγραφε αφμ νιπλη...189065431
χθες το εκανα, ολα καλαχθες το εκανες απο σημερα το βραδυ ξεκινας να καλυτερευεις
Εχει δουλεια, ασχολειται σημερα με αυτον που εκλεψε τους πινακες του Πικασοψαχνω τον δικηγόρο μου
Εχεις γερο κομπόδεμα?χθες το εκανα, ολα καλα
σημερα ολα μπουρδελο
ψαχνω τον δικηγόρο να αλλαξω κατι σε διαθηκη
με πηρε ενας απο τους λογιστες , εκανε την δηλωση βγηκε μηδενικη , το ενα ΑΦΜ απο ολα
θα πεθάνω και δεν θα παρω επιστροφη φόρου
γαμημενο αφμ εχεις ξεφτυλλαχθες το εκανα, ολα καλα
σημερα ολα μπουρδελο
με πηρε ενας απο τους λογιστες , εκανε την δηλωση βγηκε μηδενικη , το ενα ΑΦΜ απο ολα
σου ειπα μια μερα ειναι το ζορι ουσιαστικα ρε...εκανες την ρολς ροις των εμβολιων με εγγυηση κυριου Μπουρλαχθες το εκανα, ολα καλα
σημερα ολα μπουρδελο
οχι ο ποινικός , εχω και αλλη ειδικότηταΕχει δουλεια, ασχολειται σημερα με αυτον που εκλεψε τους πινακες του Πικασο
α) Από 10,00 ευρώ κερδίζουν όλοι οι αριθμοί που λήγουν σε 1γραφε αφμ νιπλη...189065431
επιστροφη φορου για νιπλη=ΑΕΠ της Ελλαδας....κατσε καλαΕχεις γερο κομπόδεμα?
μπουρλας ειναι εβραιος , ο Ρομπυ ο μπουρλας ειναι διευθυντης στον Γερμανο - Public κτλ , εβραιος και αυτος , αλλα καμια σχεση με τον αλλον , ετσι λεεισου ειπα μια μερα ειναι το ζορι ουσιαστικα ρε...εκανες την ρολς ροις των εμβολιων με εγγυηση κυριου Μπουρλα
ΤΙΠΟΤΑ δεν θα παθεις λεμε απο σημερα βραδυ ξεκινα η καλυτερευση ...μπουρλας ειναι εβραιος , ο Ρομπυ ο μπουρλας ειναι διευθυντης στον Γερμανο - Public κτλ , εβραιος και αυτος , αλλα καμια σχεση με τον αλλον , ετσι λεει
ο Γερμανος ο Πανος ψηφίζει ΚΚΕ
ενα μπουρδελο εχει γινει ο πλανήτης
και εγω θα πεθάνω απο μια βελόνα ρε μαλακα
Tύπε την τελευταια φορα που μιλησα με την κολομπιανα της ζητησα να μου κανει ahegaoμπουρλας ειναι εβραιος , ο Ρομπυ ο μπουρλας ειναι διευθυντης στον Γερμανο - Public κτλ , εβραιος και αυτος , αλλα καμια σχεση με τον αλλον , ετσι λεει
ο Γερμανος ο Πανος ψηφίζει ΚΚΕ
ενα μπουρδελο εχει γινει ο πλανήτης
και εγω θα πεθάνω απο μια βελόνα ρε μαλακα
πες τι ειναι αχεγκαο ρε αλεξη να γουσταρουμεTύπε την τελευταια φορα που μιλησα με την κολομπιανα της ζητησα να μου κανει ahegao
Λες να παρεξηγηθηκε και γι αυτο να μην ξαναμπηκε?
αμα πεθάνω μην ψωνισεις ποτε απο τα PublicΤΙΠΟΤΑ δεν θα παθεις λεμε απο σημερα βραδυ ξεκινα η καλυτερευση ...
δεν ψωνιζω απο εκει ειναι μουνοπανααμα πεθάνω μην ψωνισεις ποτε απο τα Public