athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.229
- Πόντοι
- 12.756
EIMAI O Νιπλης των φτωχωνκαταλαβα δεν το γλυτωνει το ξυλο εχεις αφησει τιποτα φεσια??
EIMAI O Νιπλης των φτωχωνκαταλαβα δεν το γλυτωνει το ξυλο εχεις αφησει τιποτα φεσια??
καταλαβα playmobil θα τον κανουν απο της πολλες φαπεςEIMAI O Νιπλης των φτωχων
οχι ρε αφου ειμαι κυριος ΠΑΝΤΑκαταλαβα playmobil θα τον κανουν απο της πολλες φαπες
στην είσοδο πές το στους φουσκωτούς!που θα το πω
στην εισοδο δουλευω ρεστην είσοδο πές το στους φουσκωτούς!
εσυ μπορει να εισαι ..αλλα με τετοιο λουλουδι που στελνεις με συσταση... σε βλεπω στην μαυρη λισταοχι ρε αφου ειμαι κυριος ΠΑΝΤΑ
για κανα πορτατιφ και αυτο δεν σου εκατσε ...σε εγραψε στο μουνι της η αλληστην εισοδο δουλευω ρε
κανω τον παρκαδορο και κλεβω τα αμαξια
τι ακριβως εκανες στην δουλεια και κουραστηκες για πες μας και εμας που εχουμε ξεχασει πως ειναι να δουλευειςκουραστηκα στην δουλεια σημερα...ο φιλος μου ο Νιπλαρος πως ειναι σημερα απο το εμβολιο;
τύπε, είσαι απο αυτούς με το κινητό και το tablet στο χέρι, που κάθονται στις in καφετέριες και κάνουν οτι δουλεύουν?τι ακριβως εκανες στην δουλεια και κουραστηκες για πες μας και εμας που εχουμε ξεχασει πως ειναι να δουλευεις
στην κοπελα με το πιατακι στις τουαλετεςπου θα το πω
καφετεριες .... εγω δεν σε βριζω αγορίνατύπε, είσαι απο αυτούς με το κινητό και το tablet στο χέρι, που κάθονται στις in καφετέριες και κάνουν οτι δουλεύουν?
ζητώ ταπεινά συγγνώμη!καφετεριες .... εγω δεν σε βριζω αγορίνα
καπως καλυτερα τωραζητώ ταπεινά συγγνώμη!
Πάντως αν εξαιρέσεις τον χώρο(καφετέρια), γενικά έπεσα μέσα?καπως καλυτερα τωρα
οχι τυπε , δεν κουβαλαω γκατζετς μαζι μου σαν τον βλαμμενοΠάντως αν εξαιρέσεις τον χώρο(καφετέρια), γενικά έπεσα μέσα?
άρα ηλικιακά πρέπει να είσαι πάνω απο 50οχι τυπε , δεν κουβαλαω γκατζετς μαζι μου σαν τον βλαμμενο
σιγα μην εχω και powerbank
ενα κινητο και αυτο γυρισμενο αναποδα στο αθορυβο και παλι σπανια στο τραπεζι
δεν το εχεις με τις μαντεψιές , τα πας καλυτερα στους κλωνουςάρα ηλικιακά πρέπει να είσαι πάνω απο 50