alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
θες να κανονίσω μπανάρισμα?βλεπω καινουργια μέλη που κανουν λαικ , εχουν περάσει απο το νημα να συστηθουν ?
Πες το και έγινε!
θες να κανονίσω μπανάρισμα?βλεπω καινουργια μέλη που κανουν λαικ , εχουν περάσει απο το νημα να συστηθουν ?
ασε να δουμε τι εχουν να πουν οι πρωην επισκέπτεςθες να κανονίσω μπανάρισμα?
Πες το και έγινε!
συνήθως τους καλοδέχομαι, διαβάζω τι έχουν να μου πουν,πατάω like και love και αφού κερδίσω την εμπιστοσύνη τους, τότε ΒΑΝ!!!ας πουν ενα γεια πρωτα και μετα μπαν
παντα ειμασταν κυριοι , πρωτα τους αφηναμε να συστηθουν και μετα , οξω απο την πορταας πουν ενα γεια πρωτα και μετα μπαν
τζεντλεμανσυνήθως τους καλοδέχομαι, διαβάζω τι έχουν να μου πουν,πατάω like και love και αφού κερδίσω την εμπιστοσύνη τους, τότε ΒΑΝ!!!
έχω γαλουχηθεί με καλούς τρόπους!τζεντλεμαν
οχι δεν μπορει...καλησπερα burnwitchburn, είμαι ο Αλέξανδρος και είσαι η γνωστή ατενσιογουορού
εχει γραφεια με εταιρείες που καθονταιμια ετιαρία Βουλγαρία ή Αλβανία που θα βρούμε?
πολύ το μεταφορικό στην Μάλτα!εχει γραφεια με εταιρείες που καθονται
Μαλτα εγω ειμαι βολεμενος
θέλω αποδείξεις και ονόματα!όπως σε βλέπω και με βλέπεις
παιζει ναιόπως σε βλέπω και με βλέπεις
σιγα το μεταφορικο , μια φορα πας και ξεμπερδευεις , δεν χρειαζεται , ολα ηλεκτρονικα , αντε καντο αυτο στην Αλβανία που πρεπει να σε δουν να υπογραφεις μπροστα τους με μπλε στυλοπολύ το μεταφορικό στην Μάλτα!
Δεν μου κάνει!
Ποιος έχει γραφεία με εταιρίες που κάθονται?
όπως σε βλέπω και με βλέπεις
Δεν είναι τόσο απλό με Μάλτα, σε αυτό που σκέφτομαι!σιγα το μεταφορικο , μια φορα πας και ξεμπερδευεις , δεν χρειαζεται , ολα ηλεκτρονικα , αντε καντο αυτο στην Αλβανία που πρεπει να σε δουν να υπογραφεις μπροστα τους με μπλε στυλο
εχει γραφεια με εταιρειες μη ενεργες καινουργιες που αγοραζεις τις μετοχες 100%
μην μου πεις οτι θες να φερεις και εσυ κανα αυτοκινητο με βουλγαρικες να γελάει ο κοσμος ...Δεν είναι τόσο απλό με Μάλτα, σε αυτό που σκέφτομαι!
ο Πουση ειναι τοσο βλακας που ο κλωνος που θα εκανε θα ηταν pussywagon (2)η ο πουσυ?
όχι ρε ούτε καν!μην μου πεις οτι θες να φερεις και εσυ κανα αυτοκινητο με βουλγαρικες να γελάει ο κοσμος ...
πολυ απλα ειναι στην μαλτα, και ειναι και 5% , απλα δεν ειναι 500 ευρω ο χρόνος η διατηρηση , ειναι για σοβαρες δουλειες