pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ποιοι?τι έχετε πάθει τώρα εσείς οι 2 απο το πρωί?
ποιοι?τι έχετε πάθει τώρα εσείς οι 2 απο το πρωί?
αγγουρομαλακας
εσύ και ο Τάσσοςποιοι?
εγω προς θεου τον αγαπαω πολυ ολους τους μαλακες .....ειδικα οταν ο αλλος ειναι και πτυχιουχος μαλακας με διακρισειςεσύ και ο Τάσσος
αλλος τεμπελης 12.30 ηρθε
εγω δουλευα πρωι ρεαλλος τεμπελης 12.30 ηρθε
εσυ και ο τζιμμης ...οι αλλοι ξυνουμε τα αρχιδια μαςεγω δουλευα πρωι ρε
ναιεσυ και ο τζιμμης ...οι αλλοι ξυνουμε τα αρχιδια μας
θα σου πει καλο μαγαζι ο Νιπλης...κανονιζω κμε αλπουλα ποτακι
το καλυτερο ειναι 24ωρο διασκεδαζεις φουλ απο τον 4ο οροφο και πανωθα σου πει καλο μαγαζι ο Νιπλης...
δεν κατεβαίνω βούτες να ξέρεις!κανονιζω κμε αλπουλα ποτακι
θα σου δωσει και σενα ο ΝΙΠΛΗΣ οπως στον Πουσυνα ταν τα νιατα δυο φορες ρε παιδια να κανω το μπολι να τσεπωσω το κατοπενηνταρι να παω διακοπες
εισαι μεσα στο ηλικιακο οριο 18 εως 25 ..γιατι αν ειναι ανηλικος δεν περνης μιανα ταν τα νιατα δυο φορες ρε παιδια να κανω το μπολι να τσεπωσω το κατοπενηνταρι να παω διακοπες
αισθανεται παγωμενος τυπε αλλα δεν ειναι μεσα στο τζιπ ειναι σε νεκροθαλαμοκουραστηκα στην δουλεια σημερα...ο φιλος μου ο Νιπλαρος πως ειναι σημερα απο το εμβολιο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα σου δωσει και σενα ο ΝΙΠΛΗΣ οπως στον Πουσυ
μπολιβαρ θα παμεδεν κατεβαίνω βούτες να ξέρεις!
Αυτά έκανα όταν ήμουν 20χρονος!
και φυσικά ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΩ!!
μια γιατι θα σε γνωρισει με τον καλο τον κοσμο την ασφαλεια αττικης και ολων των προαστειων..... χωρια με το που θα σε σταματανε για εγεγχο θα σε πηγαινουν και βολτα μεχρι το εκαστοτε ΑΤδεν κατεβαίνω βούτες να ξέρεις!
Αυτά έκανα όταν ήμουν 20χρονος!
και φυσικά ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΩ!!
οριακαεισαι μεσα στο ηλικιακο οριο 18 εως 25 ..γιατι αν ειναι ανηλικος δεν περνης μια