pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εγω ειμαι ο θεος σσας
περασε ο Αντισθένης με την χατζαρα που κλαδευει τους κλωνους και χασαμε τον παιχτηαπο εσενα το ειδα το λινγκ που εβαλες
ους δεν υπαρχει λεει τωρα
σου είπα εσύ έπαιζες τερματοφύλακας!εγω ειμαι ο θεος σσας
κανα δανεικο θα θελε απο σεναkai mena
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωπα , αυτος μου κάνει καλυτερος
μηπως ηθελε να γραψει ορκωτος , σαν λογιστης ενα πραγμα και δεν ηταν διαθέσιμο ?
εισαι το χαρτί υγείας που σκουπίζουμε το κωλο μαςεγω ειμαι ο θεος σσας
λες να ηταν ο Αθηναιος που εκανε κλωνο για καλύτερο τόκο ?κανα δανεικο θα θελε απο σενα
φουνταριστος περιοχης βαρυ σεντερ φορ σκοραρα με πολλους τροπουςσου είπα εσύ έπαιζες τερματοφύλακας!
παρερε μου μια πιπα μαλακαεισαι το χαρτί υγείας που σκουπίζουμε το κωλο μας
λες να ηταν ο Αθηναιος που εκανε κλωνο για καλύτερο τόκο ?
emena basika moy kanei aera sta arxidia me tηn bentalia miaς kai den exω klimatismoεισαι το χαρτί υγείας που σκουπίζουμε το κωλο μας
λες να ηταν ο Αθηναιος που εκανε κλωνο για καλύτερο τόκο ?
τερματοφύλακας σίγουρα, δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό!φουνταριστος περιοχης βαρυ σεντερ φορ σκοραρα με πολλους τροπους
μου αρεσε να παιζω και εξτρεμ ομως
καλος τεχνιτης με την μπαλα κατω και πολυ φαντεζι
οπωτε θες ελα για5*5
εχει λαικη σημερα ρεemena basika moy kanei aera sta arxidia me tηn bentalia miaς kai den exω klimatismo
χαχα γελασαμεεετερματοφύλακας σίγουρα, δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό!
Είσαι τέρμα μαλάκας!
εσυ το μονο που μπορεις να παιξεις ειναι το πουλακι σου μιας και οι τανες σε εχουν μπλοκφουνταριστος περιοχης βαρυ σεντερ φορ σκοραρα με πολλους τροπους
μου αρεσε να παιζω και εξτρεμ ομως
καλος τεχνιτης με την μπαλα κατω και πολυ φαντεζι
οπωτε θες ελα για5*5
παρερε μου μια πιπα μαλακα
μλκ τρομερό να μπαίνεις σε πουτανοforum και να σε έχει blog το κύριο θέμα του siteεσυ το μονο που μπορεις να παιξεις ειναι το πουλακι σου μιας και οι τανες σε εχουν μπλοκ
εχει λαικη σημερα ρε
ππουλησες καμια μπανανα?
οχι αυτες που βαζεις στο κωλο σ
τις καλες
τις αλλες τις εχεις για διασκεδαση
χαχα γελασαμεεε
φιλε και δεν ειναι ο μονος εχει και αλλους χαζουληδες σαν αυτο το κατασκευασμαμλκ τρομερό να μπαίνεις σε πουτανοforum και να σε έχει blog το κύριο θέμα του site
και το emvolio.gov.gr τον εχει μπλοκ τον μαλάκαμλκ τρομερό να μπαίνεις σε πουτανοforum και να σε έχει blog το κύριο θέμα του site
δες τα πμ να δεις με ποιες μιλαω ποιες πηδαω και ποια γραφεια ξερωεσυ το μονο που μπορεις να παιξεις ειναι το πουλακι σου μιας και οι τανες σε εχουν μπλοκ
σκασε πουστηκαι το emvolio.gov.gr τον εχει μπλοκ τον μαλάκα
σημερα πουλαω αγγουρια δροσερα ειναι οτι πρεπει για τον κωλο σου που ιδρωνειεχει λαικη σημερα ρε
ππουλησες καμια μπανανα?
οχι αυτες που βαζεις στο κωλο σ
τις καλες
τις αλλες τις εχεις για διασκεδαση
χαχα γελασαμεεε
τρομερο που εχω γαμησει ολα τα καλα μουνακιαμλκ τρομερό να μπαίνεις σε πουτανοforum και να σε έχει blog το κύριο θέμα του site
λαικατζησημερα πουλαω αγγουρια δροσερα ειναι οτι πρεπει για τον κωλο σου που ιδρωνει
τρομερο που εχω γαμησει ολα τα καλα μουνακια
λαικατζη